Death Μetal κυκλοφορίες

Για όσους ενδιαφέρονται…

[B]Death Courier[/B] - [I]Perimortem[/I]

Ζει ανάμεσά μας …

[SPOILER]

Θα τ ακουσουμεν κι αυτο.[/SPOILER]

Oι Delve (αρχικη μορφη των Verminous) οπως και οι Verminous βγαλανε τα πρωτα
τους πραγματα στην ελληνικη Nuclear Winter.Εχω ακουσει οτι εχει βγει απο τους
δυο και τους θεωρω απο τις πιο υποτιμημενες μπαντες του χωρου.

Οτι το ειχαν γραψει το ξερα.Αλλα οτι ειναι ετοιμο/κομμενο δεν το ξερα.
Ναης ναης!

Είχα ένα προβληματισμό που να το ποστάρω,εδώ ή στο μπλάκ μέταλ θρέντ αλλά πιο πολύ κολλάει εδώ λόγω κιθαριστικών ρίφφς κ φωνητικών.Παρόλα αυτά είναι κοντά κ στο μπλάκ μέταλ λόγω ατμόσφαιρας κ 'ιματζ.
Katechon λοιπόν από Νορβηγία,έχουν κυκλοφορήσει 2 ντέμο,το 2011 κ το 2012.Άκουσα το 2ο,το οποίο έχει ένα εκπληκτικό εξώφυλλο(φωτογραφία του [B][I][U]José Ortiz-Echagüe[/U][/I][/B] ).
Φοβερός ήχος,ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για ντέμο κυκλοφορία,γεμάτος.Πολύ καλή δουλειά κ στα τύμπανα όπου δεν ακούς απλά ένα μονότονο μπλάστμπητ αλλά χρωματίζουν τα κομμάτια με αλλαγές κ γεμίσματα.Στα φωνητικά εκτός από τα υπέροχα ντεθ μέταλ γκρόουλς έχουμε κ κάποια ποιό τσιριχτά σε πιο ντέθ/θράς φόρμες.
Γενικά ένα υπέροχο ντεμο,δώστε του μια ευκαιρία και περιμένουμε το ντεμπούτο από την
Nuclear War Now! Productions.
http://www.metal-archives.com/bands/Katechon/3540343238#band_tab_discography
http://katechon.bandcamp.com/album/tape-2012

Τα νεα κομματια ειναι πιο καθαρο ντεθμεταλ, αλλα το ντεμο πανκιζει. ή μαλλον ακουγεται σα κρασταδες που το γυρισαν σε μεταλογυαλισμενο ελαφροσουηδικο.

Δεν κάθισα να ακούσω κανένα κομμάτι από το νέο άλμπουμ αλλά για το ντέμο έχεις δίκιο.

Βαθιά μέσα στον βούρκο των INCANTATION κολυμπά το νέο [B]TEMPLE NIGHTSIDE[/B].

Το Imprecation έιναι εκεί έξω:wink:

τσι δαγκώνω… :wink: 8)

=============
[U]εντιτ:[/U] Είπαμε καθόλου για τους [B][COLOR=“DarkRed”]Hatred Surge[/COLOR] - Human Overdose[/B];; (Δεν έπεσα σε σχετικό σχόλιο). Αν όχι, τσεκάρετε…!!!

Αρχες Σεπτεμβρη λογικα θα εχουμε τη μεγαλη επιστροφη των Gorguts με το Colored Life.

Eπισης οι Behemoth ανακοινωσαν το τιτλο του νεου αλμπουμ (The Satanist) που λογικα θα κυκλοφορησει μεσα στο φθινοπωρο.

Tελος σε κανα μηνα απο τωρα σκαει και καινουργιο Coffins κι εχει ηδη λικαρει το νεο Criminal Element (με Terrance Hobbs, Derek Boyer απο Suffocation και Vince Matthews τραγουδιστη των Dying Fetus στο Stop At Nothing) το οποιο εχει παιξει αρκετα εδω και κατι μερες.

Σε λίγο καιρό έχουμε και νέο άλμπουμ από Autopsy βέβαια.

Τhe headless ritual

Πρέπει να χώσω το προηγούμενο τους βασικά στο οποίο δεν έδωσα και πολλά ακούσματα.

To προηγούμενο είναι ΕΘΙΣΜΟΣ!

Αυτό λέγεται ότι μπορεί και να είναι το τελευταίο λόγω ασθένειας του Eric Cutler.

Και το καινούριο απίστευτο είναι. Το χω λιώσει. ο Cutler τι έχει?

Να πω την αλήθεια, δεν έχω πολυκαταλάβει, κάτι έχει ποστάρει ανα καιρούς στο facebook αλλα δεν το συγκράτησα.

Κριμα αν ισχύει γιατί και τα 2 αλμπουμ είναι πολύ καλά.

Γράψε άκυρο εν μέρει.

Avascular Necrosis (click) λέει ότι είχε, τελικά όμως δεν θα σταματήσουν οι ΟΤΟΨΙ αλλά ίσως να απέχει αυτός για κάποιο διάστημα, γιατί παίζουν και κάποια οικογενειακά θέματα υγείας.

Επίσης έχει και ένα νέο πρότζεκτ, τους NECROSIC.

Αυτό το γαμήδι το φέησμπουκ και τα στάτους του φταίνε.

[B]Lantern - Below[/B]

Αυτό μου κίνησε το ενδιαφέρον λόγω εξωφυλλάρας, χώρας προέλευσης (Φινλανδία) και δισκογραφικής που το κυκλοφορεί (Dark Descend)
Σκοτεινό death metal, με επιρροές και από τη σκηνή της χώρας του, αλλά και early αμερικάνικο ντεθ όπως και black metal σε φάσεις. Βασίζεται κυρίως στην ατμόσφαιρα, με φοβερή δουλειά σε lead κιθάρες και ενδιαφέροντα φωνητικά. Η παραγωγή είναι λίγο περίεργη και αρκετά σκονεισμένη, αλλά νομίζω ότι ταιριάζει. Θεωρώ ότι μπορεί να το γουστάρουν ακόμα και φαν των Negative Plane και Alchemyst
Τα μέλη έπαιζαν στους Cacodaemon τους οποίους δεν έχω τσεκάρει αλλά βλέπω κάτι διασκευές σε Mortuary Drape και με ψήνει.Μετά τη διάλυσή των πρώτων σχημάτισαν τους Lantern

Κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα με τη μία μόλις άκουσα ένα κομμάτι. Θέλω να το τσεκάρω ολόκληρο και προσεκτικά.

Να ρωτησω κατι…Resurgency ειχα αφησει στο ντεμο, τωρα εβαλα να ακουσω και το δισκο που εβγαλαν περσυ. Ειναι λιγο παραξενη η παραγωγη του ή φταιει το συγκεκριμενο αρχειο που κατεβασα; Καπως υποκωφη, δεν μπορω να το εξηγησω. Δεν με χαλαει, απλα μου φαινεται παραξενη καπως.

Εγώ θυμάμαι να έχει καλή παραγωγή πάντως.