Δεν το ειπα για κακο, ισως και να ειναι ιδεα μου. Αντιθετως το υφος και η παραγωγη μου βγαζουν μια εντονη Sinister-ιλα που γουσταρω πολυ.
ρε μαλακες με τι ασχολεισται???πειτε τιποτα για την υπερδισκαρα των verminous που γαμαει τα παντα επισης εχω σκαλωσει με το καινουργιο tribulation αν και η διαρκεια του ειναι μεγαλη και με κουραζει ανα διαστηματα α και το krypts υπερτατο απλα ξενερωσα που ειχε τοσες επανηχογραφησεις!μαλακες σε 4 μερες σκαει το live καλοκαιριου INVERACITY!!!RESURGENCY!!!ολοι εκει!
α και οσο για τον cuttler οι necrosic δεν ειναι δικο του project απλα παιζει εκει γιατι απο σο θυμαμαι ειχε ανεβασει σε ενα απο τα δισεκατομμυρια status στο facebook οτι εψαχνε να μπει καπου
αυτα!
Ρίξ τε μια ματιά σε αυτούς εδώ
[B]
Grimus - Omnicide[/B]
Έκανα και το review για το metalzone. Brutal death metal με σωστές δόσεις μελωδίας. Πολύ δυνατό ντεμπούτο.
[B]Autopsy - Arch Cadaver[/B]
https://www.youtube.com/watch?v=aoEbzINGqTM
νέο Autopsy λοιπόν και απλά… ΓΑΜΑΕΙ!!!
χυμαδιό, γκάζια, γκαρίδες και η old school σαπίλα σε όλο της το μεγαλείο.
[B]Castleumbra - Cthulu Wgah’nagl Fntagn[/B]
Από το Μεξικό με ένα πολύ δυνατό EP του 2012 το οποίο το ακούτε [U]εδώ[/U] και τίποτα άλλο.
κυκολοφορει εκει εξω
Επισης μιας και φαγαμε ηδη το μισο 13, αξιζει να κανουμε ενα απολογισμο ως τωρα.
Immolation, Svart Crown, Cerekloth, Aeternus, Tribulation και Vorum παιζουν μεγαλη μπαλα, εχουμε αξιοπρεπεστατα αλμπουμς απο Wormed και Criminal Element, δυνατο πρεπει να ναι το καινουργιο Vengeful αλλα δεν εχω ασχοληθει ακομα περα απο ενα κομματι που ακουσα. Νεο Blood Red Throne δεν εχω ακουσει αρα δεν κρινω.
Suffocation δεν επεισε, νεο Κatalepsy αδιαφορο.
Μεχρι στιγμης αυτα. Ειναι γνωστα τα αλμπουμς που περιμενουμε μεσα στο καλοκαιρι κι απο Σεπτεμβριο αρα δεν τα ξαναγραφω.
Πολύ καλά τα λες. Εγώ ξετρελάθηκα παραπάνω με Wormed και δεν με έπεισε όσο περίμενα το Immolation.
Εντάξει [B]Deeds of Flesh[/B] τώρα, δεν ακούμε τίποτα άλλο. Στις τοπ 5 καλύτερες brutal μπάντες ever! Η μπάντα ΔενΈχωΑδύναμηΚυκλοφορία!
Περιεκτικότατος ο φίλος… :bow2:
Για μένα τα φωνητικά των Suffocation πάντα χαλάνε τον δίσκο, θα προτιμούσα να βγάζει και λίγο νόημα. Οι στίχοι τους αξίζουν περισσότερο από πολλές άλλες μπάντες.
Ξεχνάμε όμως και την αδυναμία μου, δλδ Technical Death Metal με πινελιές brutal και καμιά φορά ελαφρώς progressive προσέγγιση, για το οποίο φέτος η καλύτερη κυκλοφορία είναι μέχρι τώρα η επανακυκλοφορία του μοναδικού, ανεπανάληπτου ντεμπούτου του 2011 [B]The Aura [/B]των καναδών [B]Beyond Creation[/B], από την Seasons of Mist πλέον όμως αφού τους πήρε υπό την σκέπη της και αποφάσισε να ξανακυκλοφορήσει το θεικό ντεμπούτο τους (τα έλεγα κάποτε [I]εδώ[/I]). Το συνθετικό και εκτελεστικό επίπεδο του μυαλού της μπάντας, Simon Girard, είναι ανάλογο του Ribery (όταν είναι σε φόρμα) όχι μόνο από το γεγονός ότι και οι δύο είναι παικτούρες… —> [SPOILER][/SPOILER]
Επίσης δύο “underground” Tech-Progressive Death κυκλοφορίες που γούσταρα.
Το debut EP των άγγλων [B]Cognizance[/B], [B]Inquisition[/B], τα σπάει πολύ άσχημα με φρέσκες ιδέες άρτια εκτελεσμένες.
Επίσης το Debut EP των σουηδών [B]Infested[/B], [B]Obliterate[/B], που επίσης τα σπάει και με κάποια ποικιλία στις συνθέσεις. Listen στο bandcamp τους [B]here[/B]
Και ένα ακόμα διαμάντι στην κυριολεξία του 2011 από το σχήμα του έτερου κιθαρίστα και του ντράμμερ των Βeyond Creation, οι [B]Brought By Pain[/B] και το ντεμπούτο τους [B]The Dreamer’s Will[/B] το οποίο ίσως είναι λιγότερο τεχνικό από το The Aura αλλά πολύ ευθύ και πορωτικό, με την ίδια σχεδόν ατμόσφαιρα.
Εδώ κανά δυό κομμάτια για τους περίεργους.
[B]The Immaturity of Verity[/B]
[B]Infinity[/B]
Επίσης @Norda, αφού κατάφερες να χωνέψεις [B]Wormed [/B]και κούρδισες τα αυτιά σου στην παράνοια τους, ξαναρίξε μια αυτιά στον πρώτο τους και στα δύο κομμάτια του Quasineutrality, τώρα ξέρεις!
Γουστάρει και αυτός ανήλικα κοριτσάκια???
Τα τσέκαρα όλα όσα πρότεινες αλλά δε αντέχω τόσο progressive στοιχεία, αλλά να τσεκάρετε.
Πέρα από αυτό χαίρομαι πολύ με τέτοια πόστ και τέτοιες συζητήσεις/προτάσεις.
Όσο για το Wormed με έβαλες σε σκέψεις τώρα να τσεκάρω. Μάλλον εννοείς για καλύτερη κατανόηση “μεγαλείων”.
Έφυγα για ανάλυση.
Όλοι γουστάρουν ανήλικα κοριτσάκια με καυτά σορτσάκια αλλά τέλοσπαντων για Death μιλάμε τώρα:p
Εσύ ξέρω δεν βάζεις νερό στο Death σου αλλά να ξέρεις ότι θυσιάζεις πάρα μα πάρα πολλά συνθετικά μεγαλεία ατόφιου Death Metal για μερικά ψήγματα progressiβιάς. Εδώ εγώ έφτασα εν έτη 2013 να μπορώ πλέον να απολαύσω κομματάρες που έχουν και λίγο core μέσα αλλά πάνω απ όλα είναι απίστευτες Death συνθέσεις, παλιά έκανα εμετό στην πρώτη νότα τσιρίδας.
Οι Wormed είναι ειδική περίπτωση, εννοείται ότι θέλει κατανόηση, αλλά γενικά οι αλμπουμάρες ειδικά Tech Death θέλουν χρόνο. Όσοι βγάζουν συμπέρασμα με την μία για ένα άλμπουμ τους κατουράω στα μούτρα κι αυτούς και την γνώμη τους. Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση, μα ούτε μια, να μπορεί να αφουγκραστεί ο οποιοσδήποτε ένα τέτοιο άλμπουμ με ένα δύο ακούσματα, δεν είμαστε ρομπότ ούτε ο ήχος είναι αριθμητικές αλληλουχίες και εξισώσεις να τις αναλύσεις. Για αυτό προτείνω υπομονή, βρείτε την άκρη της κλωστής σε κάθε αλμπουμάρα που προτείνετε εδώ μέσα και όταν αρχίσετε και ξετυλίγετε τότε τα λέμε…
[B]Gorgut Colored Sands[/B]
“Κυκλοφόρησε” το [B]Autopsy[/B]. Τώρα το ακούω και γαμάει σύμπαντα.
πολυ καλο το καινουργιο κομματι, λιγο ειρωνια το εξωφυλλο αλλα ωραιο.
μαλλον παει για προπαραγγελια μαζι με μπλουζακι. 99% δισκος της χρονιας
Ωραιο το κομματι μ χαλασε λιγο το τριγκερ στις κασες. Γουσταρω τριγκερ αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν πολυκολλαει. Εξωφυλλαρα. Αναμενεται μεγαλη επιστροφη
Έσκασε και καινούργιο κομμάτι-κλιπ [B]Exhumed[/B] από τον επερχόμενο δίσκο [B]Necrocracy[/B].(άσχετο, τα γράμματα του τίτλου του άλμπουμ θυμίζουν από κομμουνιστικοΡωσικόκάτι, σαν των Koldbrann στο τελευταίο )
Γούσταρα.
Ανατριχίλες, σα να μη πέρασε μια μέρα. Και κωλογουστάρω που, τουλάχιστον το συγκεκριμένο κομμάτι, επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του walker περί ήχου μεταξύ Necroticism και Heartwork. ΓΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑ
πολύ Amott-ίλα/ τεχνικοσουηδίλα ακούω.
Ένα τσίκ πιο πολύ απ’ό,τι στο Heartwork. Με λιγότερη έμφαση στη μελωδία.
Άλλος κανείς γνώμη? Είμαι περίεργη.
Ισχύει για την τεχνικοσουηδίλα. Είχα περισσότερες προσδοκίες από λεγόμενα και από τίτλους κομματιών και ψιλο απογοητεύτηκα με το πρώτο κομμάτι. Δεν βιάζομαι να κρίνω πάντως. Περιμένω.
Από εκεί και πέρα τα στοιχεία με Necroticism είναι λίγα, αν και δεν μπορείς να κρίνεις από ένα κομμάτι. Φαν του Heartwork δεν είμαι οπότε το σόλο ήταν για γέλια και εκεί στο 2.22 με τις μπουρμπουλήθρες κρατήθηκα να μην το κλείσω.