το χα ακουσει απο καπου online streaming
και ητανε γαματο
γενικα οπως ειπες σταθερη αξια
και εχουν το κατι που τους κανει να ξεχωριζει
και γενικα εχουν ετσι ενα “γαμαμε και δερνουμε feeling”
το χα ακουσει απο καπου online streaming
και ητανε γαματο
γενικα οπως ειπες σταθερη αξια
και εχουν το κατι που τους κανει να ξεχωριζει
και γενικα εχουν ετσι ενα “γαμαμε και δερνουμε feeling”
Σιγκναλ, πες μου οτι ησουν μεσα σε κεινο το λαιβ, μονο αυτο πες μου, τελος.
Ειχα παει με Ουλβα… αν θυμαμαι καλα…
To ρεσιταλ καλογουστιας συνεχιζεται! 8) Ακου και κανενα απο τα πρωτα τους!
Οι Misery Index επειδη τους εχω σκαλισει αρκετα τον τελευταιο καιρο το “εχουν” ρε παιδι μου.
κάποια στιγμή θα τα ψάξω και τα υπόλοιπα που έχουν βγάλει φίλε Ντεθστερ.
και τους Misery Index, που μου προτεινε ο δάσκαλος.
Misery Index never fail to deliver!
Αλλη μια δισκαρα απ’αυτο το συγκροτημα!
Λεγονται Ramallah και το Kill a Celebrity ειναι το πρωτο τους full length(ειχε προηγηθει κι ενα ep με τιτλο but a whimper).Ιδρυθηκαν απο τον πρωην κιθαριστα των Blood for Blood White Trash Rob αλλα εδω τα πραγματα ειναι διαφορετικα.Οι Ramallah κινουνται σε πιο metalcore υφος με τη προσθηκη πληκτρων που δινουν εναν πιο ατμοσφαιρικο τονο στο ακουσμα(αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο πιστεψτε με).Οριστε και ενα link.
http://www.youtube.com/watch?v=6OfLlOhAD04&feature=related
eipa na protino k go kati!
megalo diamanti tou underground kyrioi!
xanei poly apo ton hxo
Δε θυμαμαι αν το εχω ξαναπροτεινει(εχω αρχισει να χανω το μπουσουλα βλεπετε)αλλα οπως και να χει ειναι δισκαρα.Οι Icepick λοιπον ειναι ενα side project που ιδρυθηκε το 1996 απο τους Danny Diablo(Skarhead,Crown of Thornz,Solo) και Jamey Jasta,Frank 3 Gun(Hatebreed)και το Violent Epiphany ειναι ο πρωτος τους δισκος και κινειται στο brutal hardcore.Υπαρχουν και guest συμμετοχες απο Roger Miret,Freddy Cricen,Ice-t κλπ.
Αυτο το Icepick project ακούγεται πολύ ενδιαφέρον…
Ας συμπληρώσω με τη σειρά μου οτιδήποτε μπορείτε να βρείτε από Ringworm (εξαιρετικό brutal hardcore/deathcore), καθώς και τα:
To What End - “The Purpose Beyond”
In Cold Blood - “Hell On Earth”
Down My Throat - “Real Heroes Die”
Throwdown -“Vendetta”
Arkangel - “Dead Man Walking” (έσκουζα σαν παρθένα από κάβλα όταν το άκουσα)
κι αν κανείς τρακάρει πουθενά είτε σε απτή μορφή, είτε σε mp3, το “Possessed To Hate” των Public Disturbance, ας μου ρίξει ενα pm γιατί το ψάχνω χρόνια.
Εκτος απο τους To What End(που ομολογουμενως δε τους εχω ψαξει ιδιαιτερα και σ’ευχαριστω που τους προτεινες)και το Arkangel που εχει προτεινει καποιος αλλος στο forum ολες τις μπαντες τις εχω προτεινει αλλα καλα εκανες γιατι σκοτωνουν και πρεπει να τις ψαξουν λιγο οι fans της ακραιας μουσικης.
Οσο για το Public Disturbance ειναι μεγαλη δισκαρα(αθανατη blackfish)και θυμαμαι πως το ειχα αλλα δε ξερω τι εγινε τωρα.Μη χανεις τις ελπιδες σου ομως γιατι θα κανω ενα ψαξιμο και θα σου πω αν ειναι.
Oι Hatebreed κυκλοφορουν ενα νεο δισκο με διασκευες.Το For The Lions οπως θα λεγεται κυκλοφορει στις 28/10(αλλα της) και θα περιλαμβανει διασκευες σε Cro-mags,DRI,Crowbar οπως και μια διασκευη στο Escape(πως τους ηρθε αυτο ρε παιδια?)των Metallica.Ωραια πραματα δηλαδη.
Υ.Γ.Το DVD Live Dominance σκοτωνει.
8/2 ερχονται και για live(συμφωνα με το myspace της Hardtimes τουλαχιστον).ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ.:yahoo::yahoo:
[FONT=“Tahoma”][SIZE=“3”][B]http://www.myspace.com/showyourfaceband
Όχι οτι είναι φίλοι μου, αλλά τα παιδιά παίζουν τόσο καλά που αξίζουν συμβόλαιο δισκογραφικής…[/B]
[/SIZE][/FONT]
Τώρα θα κάνουν κι ένα demo/promo cd.
Λεμε λεμε για hardcore και δεν εχουμε πει για εναν δισκο σταθμο!Οχι για τις καινοτομιες οσο για το
αψεγαδιαστο περιεχομενο του.Να’ναι καλα το παληκαρι που μου το εδωσε να το ακουσω πριν ποοοοολλλλλαα
χρονια.
Pro-Pain - The Truth Hurts
Οπως σωστα μου ειπε καποτε ενας core-ας,αν υπαρχει ενας κορ δισκος που πρεπει να εχουν οι μεταλλαδες
αυτος ειναι το The Truth Hurts.
Θυμάμαι παλιά που το Hammer το είχε στα 120 καλύτερα της δεακετίας.
Το βάζω και αυτό στη λίστα αυτών που πρέπει να ακούσω κάποτε (δυστυχώς όλο και μεγαλώνει η λίστα :()
E γι’αυτο το ειχε αγορασει ο αλλος.Που λεφτα για “ψαξιμο” τοτε.
Οχι στη λιστα,ΤΩΡΑ ακουσε το!