Death Μetal κυκλοφορίες

Ο nihilist στα ειπε αυτα για τους Nile ? :stuck_out_tongue:
Ο δισκος που ακουσες ειναι κορυφαιος παντως.

Thanks αλλα τα εχω.Μεγαλες δισκαρες.Death before dishonor να τσεκαρεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Ενταξει, είσαι αρχηγός.

Λεγονται Blood has Been Shed και παιζουν(μαντεψτε)Metalcore.To Spirals ειναι το ο τριτος(και μαλλον καλυτερος)τους δισκος,ενω για την ιστορια να πω οτι στους BHBS συμμετεχουν οι γνωστοι απο τους Killswitch Engage Howard Jones και Justin Foley.

Οσον αφορα τους Nile, πειτε με κολλημενο αλλα τετοιο πραμα δε νομιζω να ξαναβγαλουν

“In Their Darkened Shrines” για οσους τυχον δε ξερουν το εξωφυλλο…

Elysia - Lion Of Judas

ωραιο deathcore/metalcore συγκροτημα

Οπως επισης στο ιδιο στυλ :

All Shall Perish - Awaken The Dreamers

Λεγονται Raised Fist μας ερχονται απο τη σουηδια και παιζουν hardcore του κερατα.Το παραπανω δισκακι προτεινεται στους φανς.Εκτος των αλλων γαμανε και στα live(ηρθαν κι εδω προπερσι και τα εσπασαν).

Και το ‘‘Ignoring the guidelines’’ των από πάνω είναι επίσης αξιολογότατο. :wink:

Μόλις διάβασα στην κριτική του nihilist ότι οι Benediction θα κυκλοφορήσουν bonus edition του νέου άλμπουμ, με διασκευή σε Amebix! Ευτυχώς που υπάρχουν τέτοιες μπάντες που μας υπενθυμίζουν αυτές τις σταθερές - πλήν ξεχασμένες από τους πολλούς - αξίες που πρωτοδίδαξαν τι εστί ακραία μουσική (γενικά). Εύγε. Πάω να βάλω το Dripping With Disgust από το Killing Music.

Fall of Efrafa ‘‘Owsla’’. Κάποιος το είχε προτείνει και είπα να το τσεκάρω. Τώρα το ακούω και μία λέξη μου ήρθε στο μυαλό: Catharsis. Τα πάντα θυμίζουν Catharsis, από τα φωνητικά μέχρι ττις δομές των συνθέσεων. Βέβαια οι Efrafa το πάνε και λίγο πιο μακριά από άποψη μελωδικότητας. Προτέρημα να θυμίζεις Catharsis, αλλά και μειονέκτημα γιατί δεν μπορείς με τίποτε να ακουστείς πιο πρωτότυπος ή καλύτερος. :-k

Πολύ ωραίο συγκρότημα.
Μαζί με τους wolves in the throneroom,fen (και μερικούς ακόμα που δεν θυμάμαι τώρα) θα έλεγα οτι παίζουν post-black!!!

Ακούστε και το ELIL.

[FONT=“Century Gothic”][SIZE=“3”]εγώ θα έλεγα ότι οι Fall Of Efrafa παίζουν neo-crust ενώ οι Wolves δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους μουσικά. και το ELIL μπορώ να πώ ότι ήταν ψιλοπατάτα! καμία σχέση με τη πόρωση του πρώτου! Φαίνεται ότι το κατάλαβαν κι αυτοί μάλιστα και θα αργήσουν να ηχογραφήσουν το τρίτο :stuck_out_tongue:[/SIZE][/FONT]

Για να μιλησουμε λιγο με αριθμους, το Owsla ειναι 10ρι ακατεβατο… 8) Μεγαλο σοκ… Ο τραγουδιαρης ανετα στεκεται στα πιο πωρωτικα λαρυγγια εβερ. Φωνη που καιει τα σωθικα. Btw ειχα γραψει κατι γι’ αυτους, σ’ ενα αρθρο σχετικο με underground κυκλοφοριες…

To Elil απ την αλλη, μ ακουγεται για δισκος του 5… :?

Edit: Επισης ρε παιδες με τις ταμπελες των 00’ς δε τη παλευα ποτε. Εδω δλδ, για καποιο καιρο προσπαθουσα στα κειμενα μου να μη χρησιμοποιω τον ορο post hardcore, επειδη αφ ενος ειναι πολυ γενικος, αφ ετερου μ ακουγεται λιγο ατοπος. Το ιδιο παει για κατι νεο κραστ, προτιμω ν’ αναφερω οτι ειναι crustohardcόρια με βιολιά, γινεται πιο συγκεκριμενο και δινεις και στον αλλον μια catchy περιγραφη :-k

:smiley:

Πέρα από την πλάκα είναι δύσκολο πλέον να θέσεις ταμπέλες αναφορικά με το τι παίζουν αρκετές καινούριες μπάντες.

Για παράδειγμα οι Trenches.

Στα φωνητικά είναι ο πρώην τραγουδιστής των Haste The Day.
Το συγκρότημα έχει σαν βάση το metalcore αλλά έβαλαν μέσα λίγο post,sludge και βγήκε ένας εξαιρετικός δίσκος.
Ακούστε οπωσδήποτε το Bittersweet (αλλά και τα υπόλοιπα είναι εξαιρετικά)

Angmar, τσέκαρε τους Catharsis, ρε, αν δεν το έχεις κάνει. Αν οι Fall of Efrafa είναι 10, τότε οι Catharsis είναι 100. Θα σου αρέσουν στάνταρ.

Τα λεγαμε και με τον Ακη272 στο μσν.Τελικα ειναι εξαιρετικος δισκος!

Ωραιες μπαντες,ομορφη μελαγχολικη μουσικη,ομορφα πραγματα γενικα!

Samsara και Passion εγγυηση :!: Εχουν και κατι αλλα σκορπια, αλλα δεν εχει τυχει να τ ακουσω εως τωρα…

Ναι, το πρώτο που είναι στην ουσία συλλογή από τα demos τους (φαντάσου κάτι εξίσου πορωτικό, αλλά πιο ωμό και με λίγο πιο άσχημο ήχο), καθώς και το ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΠΟΣ ‘‘The arsonist’s prayer’’, ίσως το καλύτερο κομμάτι που γράφτηκε ποτέ (βρίσκεται σε split με τους Newborn).

Απο τις αγαπημενες μου μπαντες. Χθες και σημερα εχω καει με τη τελευταια τους κυκλοφορια που μ’αρεσει παρα πολυ. Misery index κυριοι, σταθερη αξια.

Άντε, επιτέλους το άκουσα ολόκληρο το Killing Music των Benediction:D:D Eξαιρετικό!:DΙδιαίτερα τα They must die screaming, wrath and regret, dripping with disgust, το ομότιτλο και immaculate facade, είναι εκπληκτικά:):thumbup: