Death Μetal κυκλοφορίες

Οι unleashed μου φανηκαν πιο ωραιοι απo τους Grave.

Ρε πριν 5 λεπτά έκανα ποστ. Πότε πρόλαβες και άκουσες και τους δύο και μάλιστα αποφασισες ότι οι Unleashed σου αρέσουν και περισσότερο? Μας δουλεύεις?

μάλλον θα τσέκαρε φωτό.

Δεν ακουσα ολοκληρο δισκο.Ακουσα ενα τραγουδι του καθενος.Των grave δεν το ακουσα μεχρι το τελος.Δεν μ’ αρεσε και το βγαλα.Των unleashed το εγραφα ενω ακουγα το Black Horizon.Πιστεψε με καμια ορεξη δεν εχω να κοροιδευω ουτε εσενα ουτε κανενα.Εσυ βλεπεις καταστασεις εκει που δεν υπαρχουν.Χαλαρωσε λιγο,δεν τρεχει και τιποτα.

Μπορεί και να εννοούσε ότι του αρέσει το όνομα περισσότερο και να το παρεξηγήσαμε το παιδί.

Edit: οκ είσαι πολύ πειστικός.

Χοχο,καλο αυτο με το ονομα.Αλλα δεν εχω ορεξη για καυγαδες τωρα.

Ναι συνηθως ειμαι πολυ πειστικος.Ιδιαιτερα οταν λεω την αληθεια.

Δεν τσακώθηκε κανείς. Εξέφρασα μια εύλογη απορία. Chill.

Οπως ειπα φανταζεσαι κατατασεις μαν.

Ειμαστε ομως οφφ τοπικ.

Nαι, η αλήθεια είναι ότι στην φαντασία μου και μόνο ο Nightwing έβγαλε συμπεράσματα για δύο(!) μπάντες μέσα σε ακριβώς 5(!) λεπτά από 2 μισά(!) τραγούδια.

Ελα ρε δεν εχω ορεξη για χαβαλε σου λεω τωρα.:slight_smile:

Φανταζεσαι οτι σας κοροιδευω.Αυτο εννοω.Και γιατι να το κανω αυτο ουτως ή αλλως.Κανενα λογο δεν εχω.

μα ποσο γαμαει το νεο old school death metal δισκακι
των Graveyard, One With The Dead. Οι λατρεις του ειδους θα ερωτευτουν
υπο τους ηχουν αυτων των γλυκων μελωδιων.

Χαχαχαχαχαχα! Είναι η τρίτη φορά που αναφέρεται ο εν λόγω δίσκος! Μάλλον έχει κάνει τρελό σουξέ! :stuck_out_tongue:

Έριξα την “αυτιά” μου στο πρώτο τους. Ποιό ωμό, αλλά πάρα πολύ καλό! Πιστεύω το 2ο έχει περισσότερη “μελωδία”. Ακόμα δεν μπορώ να κρίνω ποιό είναι καλύτερο. Νομίζω και τα 2 μου αρέσουν εξίσου!

Εσύ άκουσες το 2ο; :stuck_out_tongue:

(Μιλάμε για τους Funerbrarum)

Oχι δυστυχως.Εχει παθει πατατρακ το pc μου και δεν εχω mp3.
Με youtube την βγαζω. :frowning:

Δειτε και τους Purtenance,οσοι δεν τους ξερετε.Ειναι σχετικα παλιο συγκροτημα,τον δισκο τους που μ’αρεσει πιο πολυ,Member of immortal damnation,τον βγαλανε το 1992.Old school παιζουν πιστευω.

Παιζουν old school death metal ναι.Και ως Φινλανδοι παιζουν σαν οι περισσοτερες
μπαντες της χωρας τους.Βαρια,πολυ βαρια,ουτε πολυ γρηγορα,ουτε πολυ αργα.
Αψογο δειγμα φινλανδικης σχολης.
Βγηκε σε βινυλιο-κουτι οτι ειχαν και δεν ειχαν βγαλει.Το προλαβα.:smiley:

Ναι ρε ειναι πολυ ωραιοι.Τους βρηκα εντελως τυχαια οταν εψαχνα για old school death,αυτα τα βινυλια θα τα θελα και 'γω!Ανταλλαζουμε?:stuck_out_tongue:

Oυτε καν φιλος.Ειναι οτι ωραιοτερο εχω δει απο κοντα σε βινυλιο.
Πληρες οσο δεν παει.

Αν σε ψηνει ο συγκεκριμενος ηχος θα σου πω ενα ονομα να τσεκαρεις αμεσα.
Convulse.Παρεμφερης ηχος,ιδια ποιοτητα.

Αυτον τον καιρο ειμαι πορωμενος αλλες μπαντες(old school και αυτες)τους,Entombed,και τους πανεμορφους dismember.Το Nenia,ειναι απο τα λιγα ινστρομενταλς,τα οποια μπορω να ακουω ανελλιπως.

Απο τους βρετανους Diamanthian 27 κατασκευαστες πλυντηριων συνιστουν
The Infinite Descent . Μαλλον brutal-suffocation old school-pestilence-death metal πρεπει να λεγεται αυτο το συγκροτιματακι.Θυμιζει fusion εκδοχη των τελευταιων immolation.