Death Μetal κυκλοφορίες

Λεμε και για Brutality και τον εμορφο δισκο When the sky turns black ο οποιος βγηκε το 1994.

Επισης dismember ακουει κανεις?Ειναι τεραστιο συγκροτημα.Σκετη πορωση.

Σοβαρεψου νεος !Αν δεν ακουγαμε και Dismember τι θα καναμε…

Brutality δεν εχω ακουσει…

καλά μην τρελαθούμε κιόλας με Brutality ε.
Δεν τους έχω τσεκάρει σε δίσκο, μόνο σκόρπια κομμάτια σε διάφορες συλλογές και κασετοσυλλογές στα 90ς είχα ακούσει που το όνομα τους ψιλοακουγόταν. Και η γνώμη μου είναι πως είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα άμα θέλει κανείς να κατανοήσει γιατί το death metal παρήκμασε άσχημα από τα mid-90s κι έπειτα. Μπάντα του σωρού που απλά έκανε θόρυβο κοπιάροντας χωρίς να προσφέρει τίποτα νέο. Μπάντα για ντεθμεταλοπατέρες. Τόσο σήμερα, όσο και τότε υπήρχαν και υπάρχουν πολύ καλύτεροι.

Nightwing άμα θες πραγματικά να ψαχτείς με τον ήχο μην πας στα τυφλά, αλλά άκου τα βασικά πρώτα. Κι όταν λέω άκου εννοώ άκου ολοκληρωμένα τα κλασικά άλμπουμς του death metal.

Φιλικά πάντα - εχθρικά κοάλα.

Βασικα δεν μπορω να πω tipota για την παρακμη του death metal,των 90’s γιατι τοτε ημουνα 5 χρoνων.Οταν μιλας για κλασικα εννοεις Entombed,Morbid angel,Possesed,Bolt thrower,Nihilist,Obituary?Μαλλον ναι.Ναι θα φανει γελοιο και θα σε επιβεβαιωνω,αλλα ολοκληρους δισκους εχω ακουσει μονο απο τους 2 πρωτους.Και απο το Xecutioner’s return εχω ακουσει.Γενικοτερα αυτο οφειλεται οτι προσφατα να κινουμαι προς αυτη τη μερια του death,που το ειχα ψιλοαπορριψει.Πρεπει να ισχυε το οτι δεν ειχa ψαξει τπτ κλασικο,και επαθα οταν ακουσα Dismember,Εntombed,και Unleashed.Ειχα κολλησει στο τεκνοφιουζιονντεθ,Atheist,Cynic,Nocturnus,Death,Necrophagist,Obscura,The faceless.Ε,και δεν εχω ψαχτει στο Old school.Συγχωρατε με.

Εχθρικα με δολοφονικες τασεις.

ε για αυτό σου λέω.
Φαίνεται ότι ήρθες τώρα στο χώρο. Άσε τους κάθε Purtenance και Brutality και πιάσε άκου προσεκτικά τους δίσκους από όλους αυτούς που αναφέρεις και συ ο ίδιος. Δηλαδή ήμαρτον να ασχολείσαι με αυτές τις θαμένες obscurίλες και να μην έχεις ακούσει Bolt Thrower, Μalevolent Creation ή τα πρώτα Obituary και Unleashed ας πούμε.
Πάρτα σταδιακά για να κατανοήσεις κιόλας τον ήχο. Κανείς δεν έγινε αυθεντία σε ένα μήνα μέσα. Υπομονή και έχει πολύ πράμα να ακούσεις. :wink::!:

Βασικα.Οι bolt thrower,αφου ακουσα το IVth crusade και το warbringer,ειχα αναμεικτα συναισθηματα.Και τους αφιερωσα χρονο.Καποια τραγουδια ηταν πραγματικα πορωση,αλλα δεν ξερω τα υπολοιπα δεν μου ελεγαν κατι.Μην πεσετε να με φατε ολοι ε.Malevolent Creation οχι δεν εχω ακουσει και παω τωρα.Οbituary,εχω ακουσει το slowly we rot(εκτος απο το X)και παλι δεν τρελαθηκα.Οι Unleashed ειναι απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα,μαζι με τους Dismember και τους entombed, σε αυτο το χωρο.Απο τοτε που τους εμαθα τους εχω λιωσει.

Μήπως φταίει ότι για σένα το “προσεκτική ακρόαση” σημαίνει ότι “καταφέρνω να ακούσω ένα τραγούδι ολόκληρο”? Άκου ρε άνθρωπε το δίσκο 2-3 φορές πριν προχωρήσεις στο επόμενο.

Και εδω αρχιζουν τα γνωστα.ΟΚ!

Τι πάει να πει τα γνωστά? Νομίζεις ότι έχει κανείς διάθεση να σε προσβάλει ή μειώσει?

Σου θυμίζω ότι μιλάς με το Νταρθ και το Μπλίντιν, άτομα 10 χρόνια τουλάχιστον μεγαλύτερά σου, τα οποία ουδέποτε το έχουν παίξει εξυπνάκηδες εδώ μέσα, και έχουν διάθεση να σου πουν κάποια πράγματα από την πείρα τους σχετικά με τη μουσική.

Θα έπρεπε να θεωρήσεις τον εαυτό σου τυχερό, αφού έξω απ’ το ίντερνετ μπορεί να μην είχες ποτέ τέτοια ευκαιρία.

Δηλαδή κακό είναι να σου πουν ότι κάποια πράματα τα κάνεις λάθος για να τα κάνεις σωστότερα?

Και το πως ακούς μουσική δεν είναι υποκειμενικό, όπως το τι ακούς ας πούμε. Είναι αντικειμενικό ότι πρέπει να ακούσεις κάτι ολοκληρωμένο για να έχεις τη μίνιμουμ άποψη.

Ειδικά για το ντεθ που είναι ένα περίεργο από πολλές απόψεις είδος. Και στο είδος αυτό αν δεν ακούσεις τα βασικά, η αλήθεια είναι ότι δε γίνεται να έχεις ολοκληρωμένη άποψη.

Δεν αναφερομαι στον βληδιν,αλλα στον Βειντερ.Πες μου δηλαδη,πραγματικα δεν ειχε καμια ειρωνια αυτο το ποστ?Δεν ξερω πες με τρελο και οτι υπερβαλλω αλλα εμενα ετσι μου φανηκε.Δηλαδη απο τη στιγμη που δεν ξερεις πως εχει ακουσει ο αλλος τον δισκο αν τον εχει ακουσει 10 φορες,η 1 πως του απαντας?:?

Έτσι είναι άμα έχεις ιστορικό. Xoxoxo.

Nightwing το γεγονός ότι είμαστε μεγαλύτεροι από εσένα δε σημαίνει ότι εσύ είσαι ο μικρός χαζός και εμείς οι μεγάλοι παντογνώστες που θα σε διδάξουμε, ούτε ότι έχουμε καλύτερο γούστο. Σημαίνει απλά ότι οι συνολικές ώρες ακροάσεων μας είναι πολύ περισσότερες από τις δικές σου και έχουμε περισσότερη εμπειρία σαν ακροατές.

Υπάρχουν κάποιες μουσικές που αφομοιόνονται με την πρώτη ακρόαση και άλλες που θέλουν το χρόνο τους. Το Death Metal στην πλειοψηφία του ανήκει στη δεύτερη κατηγορία οπότε το να πας να ακούσεις μέσα σε ένα χρόνο αυτό που κάποιος άλλος έχει ακούσει μέσα σε 10 δε θα αποδώσει. Το πολύ να βρείς κάτι που “βαράει ωραία” ενώ εσύ κάνεις κάτι άλλο, υπάρχουν και πράγματα που πολλοί τα ακούμε έτσι επειδή δεν έχουμε και ιδιαίτερα τη διάθεση να τα ψάξουμε παραπέρα αλλά ανάθεμα μας αν μας ανακατέψουν το Track Listing ή βάλουμε να παίζουν με τυχαία σειρά στο Winamp άμα θα καταλάβουμε τι είναι αυτό που παίζει.

Άμα θες να ασχοληθείς σοβαρά καλό είναι να ακούς και λίγο προσεκτικά αυτό που παίζει και όχι να μου αλλάζεις γνώμη για τους Sadist 3 φορές μέσα σε μια βδομάδα λες και είναι οι Lacuna Coil και πρόλαβες να τους αφομοιώσεις και να τους βαρεθείς τόσο γρήγορα. Αυτό μόνο, όποιος βιάζεται σκοντάφτει.

Βσκ αυτο που λενε οι γριες :stuck_out_tongue: πιο πανω ειναι αξιωμα!!! Δλδ σε συγχρονα ιδιωματα, ΟΚ, λογικα μπορεις να ακουσεις καποιες δευτεροκλασατες μπαντες πρωτα και να γουσταρεις φουλ, αλλα αργα ή γρηγορα θα ανκαλυψεις και τα πρωτοκλασατα ονοματα, αφου υπαρχουν ακομα και δισκογραφουν και θα καταλαβεις την διαφορα ποιοτητας με τις αλλες μπαντες…
Στα πιο “θαμμενα” πραγματα, το φυσιολογικο μου μοιαζει να ακουσεις τα mainstream-με την καλη εννοια παντα:p- ονοματα. αν παλι κανεις την ανωμαλια και ακουσεις πρωτα πχ στο θρας τους deathrow εεεε, ξερω γω υπαρχει ενα προβλημα…
Αν και πιστευω πως στην περιπτωση που εξεταζουμε, το προβλημα ειναι η γρηγορη ροη πληροφοριων του ιντερνετ κι οτι ενα παιδι 15-16 χρονων θελει να ανταγωνιστει τους πιο παλιους σε γνωσεις, πραγμα αδυνατον… Αρα nightwing αραξε ακου εκει δισκογραφια entombed να νιωσεις και μετα ακου τους brutality (χαζουλη deathster στους ειχα αναφερει μια φορα στο msn αλλα δε με προσεχεις, καλα οχι τους εχω ακουσει κι εγω…)

Δεν αντιλεγω.Αλλα οταν βλεπεις καποιον να συζηταει με καποιον αλλο,σοβαρα παντοτε θα πεταχτεις να του την πεις ετσι επειδη εχει ιστορικο?

Ναι ρε παιδί μου εντάξει σε ειρωνεύτηκα αλλά όπως είχε πει κάποτε ο Awake “Χώνω ανθρωπιστικά”:p:p

Παλίκαρε δεν στην “λέει” κανείς εδώ. Διάβασε τα ποστ των παιδιών και προσπάθησε να νοιώσεις. Συμβουλες σου δίνουν απλά.

Βασικά αν δεν ακούσεις Autopsy, έχεις χάσει το μισό death metal. :wink:

Ναι ρε nihilist αλλα το θεμα ειναι οτι αυτες τις συμβουλες μου τις εχουν ξαναπει.Πραγματικα νομιζεις οτι ηθελα καποιον να μου πει οτι το ντεθ ειναι δυσκολο ακουσμα,και θελει χρονο?

Ουτως η αλλως εγω ειπα την αποψη μου για δισκους που εχω ακουσει.Δεν χρειαζεται να γινεται ολο αυτο.Το να ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ο δισκος δεν λαμβανεται υποψην?

Εντάξει ρε παλικάρι δε στην ξαναλέμε, απλά ο διάλογος των σελίδων 227-228 μετράει δε μετράει 3 βδομάδες.

κι αν δεν ακους Asphyx το άλλο μισό :stuck_out_tongue: