Death Μetal κυκλοφορίες

DEICIDE: DEICIDE, ONCE UPON THE CROSS
OBITUARY:CAUSE OF DEATH
ΑΠΑΝΤΑ ΤΩΝ DEATH…
MALEVOLENT CREATION: THE 10 COMMANDMENTS, RETRIBUTION
SUFFOCATION: EFFIGY OF THE FORGOTTEN, PIERCED FROM WITHIN, BREEDING THE SPAWN
IMMOLATION: HERE IN AFTER
DYING FETUS: PURIFICATION THROUGHT VIOLENCE, KILLING ON ADRENALINE, DESTROY THE OPPOSITION
VITAL REMAINS: DECHRISTIANIZE
INTERNAL BLEEDING: VORACIOUS CONTEMPT
PROPHECY: FORETOLD FORESEEN, OUR DOMAIN
DEEDS OF FLESH: TRADING PIECES, PATH OF THE WEAKENING, REDUCED TO ASHES
DECAPITATED: WINDS OF CREATION
MORBID ANGEL: ALTARS OF MADNESS
NILE: AMONGST THE CATACOMBS…, BLACK SEEDS OF VENGEANCE, IN THEIR DARKENED SHRINES, ANNIHILATION OF THE WICKED
CANNIBAL CORPSE: TOMB OF THE MUTILATED
VADER: DE PROFUNDIS

πιστευω οτι αυτα τα αλμπουμ ειναι απαραιτητα για καποιον που λεει οτι ακουει death metal…

Και να προσθέσω μπάντες όπως Entombed, Dismember και Grave.:wink:

Παντως να αρχισουμε τις κατεβατες λιστες δεν αξιζει.Σιγα μην ασχοληθει μετα ο Nightwing.
Τελος παντων.Αν βασει κανει ενα search στο thread με την λεξη top θα βρει καποιες λιστες
(και μια δικια μου) με καποιους απαραιτητους και κλασικους δισκους (θα προσθετα).

Σ’άλλα νέα…

Baltimore, Maryland’s MISERY INDEX will enter Wright Way Studios (DYING FETUS, SLIPKNOT, MOS DEF) this Saturday (January 2) with engineer Steve Wright to begin recording its new album, tentatively titled “Heirs To Thievery”, for a May 2010 release via Relapse Records. According to the band, “all day Saturday will be set aside for tweaking drums sounds, and then we start tracking drums on Sunday. . . The recording will take place from January 2 to final mixing on January 28.”

“Heirs To Thievery” tentative track listing:

1. Embracing Extinction
  2. Fed To The Wolves
  3. The Carrion Call
  4. Heirs To Thievery
  5. Spectator
  6. The Seventh Cavalry
  7. Illuminaught
  8. Plague Of Objects
  9. You Lose
  10. Sleeping Giants

The band will also record a bonus song for the Japanese edition of the album.

MISERY INDEX’s Jason Netherton previously stated about the upcoming CD, “The thread that binds several songs lyrically surrounds ideas of hidden history, how we interpret our nation, and our idea of who we are culturally and collectively, as it is generally handed down to us in terms of icons, wars, struggles and triumph.”

ΕΤΣΙ!

εχεις δικιο… ξεχασα τους μεγιστους ATHEIST…:wink::wink::wink:

PIECE OF TIME
UNQUESTIONABLE PRESENCE

και θα εβαζα και CRYPTOPSY: NONE SO VILE.

+Elements και whisper supremacy αντιστοιχα

να πω την αληθεια το ELEMENTS δεν μου αρεσει και τοσο… αλλα ok!!!

Malevolent Creation που εξαφανιστηκαν;

Κατα τα άλλα περιστασια είδαμε δισκαρες στα '00 απο το είδος, εντάξει οι Nile έλαμψαν αλλα αν λάβη υπόψην του κανείς πως τον μεγαλύτερο θόρυβο γυρω απο το όνομα τους (μετα τους θεους Nile) τον έκανε οι… job for a cowboy τότε υπηρξε ένα προβληματακι στο είδος τελευταια. Κολοβαρουσαν και οι Morbid Angel. Απο τα τελευταια που βγηκαν στην δεκαετια ωραίο ήταν το Suffocation και εννοειται των Nile. Θετικό πως υπηρξαν μερικές σαπιές μπάντες τύπου Abscess, Coffins που μας γυρισαν στα παλία. Α και να μην ξεχασω τους Bloodbath ειδικα το τελευταιο τους το The Fathomless Mastery είναι δισκαρα.

Οι Atheist και οι Cynic ειναι τα πρωτα ντεθ συγκροτηματα που ακουσα.Οι cynic ειναι ανετα στην 3αδα των αγαπημενων μου.Απο atheist το elements ειναι πολυ ωραιο,αλλα θελει πολυ χρονο,θυμαμαι πιο παλια που το ακουγα,γουσταρα,και την αλλη μερα το εσβηνα απο τον υπολογιστη.Και μετα το θελα παλι.Πρεπει να το ακουσα 5 φορες στην αρχη.:DΤο unquestionable,εχει καποιες τραγουδαρες μεσα αλλα προτιμω το piece of time.Η οχι?Παω να τα ξανακουσω.

Deathster θα μπορουσες να μου πεις πως κανω search σε ενα συγκεκριμενο θεμα ?

Καλά έκανες και κόλλησες με αυτά…που να ξεκολήσεις όταν ακούς Death, Nocturnus, Obscura και Faceless, εδώ εγώ μετά από 20 χρόνια και το The Key θα παίξει μια-δυο φορές την εβδομάδα, τα Obscura και Faceless, ειδικά το Faceless, έπαιζαν ασταμάτητα για μήνες, διαστημικό death, τι να λέμε τώρα, τα πάντα όλα που λέει και ο αλέφας!!!

Άντε παραμονές που είναι ας ακούσεις και κάτι, όλο λόγια λόγια αμάν πια!

Ρίξε μια αυτιά σε αυτό εδώ, Blood Red Throne - Souls Of Damnation , είναι κάτι που ξεχώρισε από τις death κυκλοφορίες φέτος αλλά και γενικά λόγω του ότι μέσα σε ένα άλμπουμ είναι μαζεμένη όλη η συνθετική αφρόκρεμα του old school death όπως Deicide, Morbid Angel, Cannibal Corpse και λοιποί deathmetaloπατέρες …pure death παιγμένο με απίστευτο πάθος, ενέργεια και τεχνική…για μένα άλλο άλμπουμ με τέτοιο συνθετική ομοιομορφία και συνοχή ώστε να κοπανιέσαι ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ έχω να ακούσω δεκαεατία και βάλε. Πάρε άκου τα τελευταία τρία κομμάτια στη σειρά και τα λέμε του χρόνου…

Blood Red Throne - Ten Steps Of Purgatory (

Blood Red Throne - Manifest Of Lies

Blood Red Throne - Affiliated With The Suffering

Θυμαμαι τους Nocturnus εσυ μου τους ειχες πει,και ενω περιμενα να ειναι καμια μουφα,πορωθηκα.Το andromeda strain,neolithic,lake of fire ειναι τα καλυτερα του δισκου αλλα ολα τα αλλα δεν παυουν να ειναι τραγουδαρες.:smiley:

Χαχ,το Blood red throne το 'χα κατεβασει οταν το προτεινες πριν γινει σπλιτ το core με το death,αλλα δεν του 'χω δωσει καθολου χρονο μονο ενα τραγουδι ξερω απ’εξω,το Manifest of lies!Τι ριφφαρες,τι τραγουδι!

Οσο για το the faceless,εννοεις το Akeldama?Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα δεν σου φαινεται οτι οι faceless εχουν μια πιο deathcore προσεγγιση

Πώ το είχα ξεχάσει για τους Nocturnus…τελικά ενέδωσες στα παρανοικά τους solo/riff!!
Και εγώ όταν το πρωτάκουσα το The Key τα lake of fire και neolithic γούσταρα, τα άλλα με δυσκόλευαν λίγο, τώρα το μόνο που με δυσκολεύει είναι όταν τελειώνει ο δίσκος ενω θέλω κιάαλλοοοο…

Από Blood Red Throne και εμένα στην αρχή το Manifest Of Lies μου έμεινε αλλά όταν άκουσα τον δίσκο 2-3 φορές παραπάνω έμεινα μαμάκας…από την αρχή σε πιάνει και δεν σε αφήνει…το Manifest είναι κομματάρα βέβαια όπως και να χει…

Για Faceless δεν εννοώ το Akeldama που έχει αρκετά core στοιχεία (ούστ) αλλά το ΥΠΕΡΣΟΥΠΕΡΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ Planetary Duality, αν δεν το άκουσες τότε μη ψάχνεις για old school, άκουσε αυτό και τα λέμε πάλι εδώ…το Akeldama είχε και co§re στοιχεία αλλά τα παιδιά είδαν ότι στο διαστημικό technical death είναι καλύτεροι, στο Planetary Duality δεν υπάρχει core, εκτός από τις καφρίλες τα φωνητικά το πολύ πολύ να σου θυμίσουν λίγο Cynic…πώ πώ τι με έκανες τώρα…πάω να το βάλω ΤΩΡΑ λέμε…

πάρε και ένα κομμάτι μια που το αναφέραμε–>
The Faceless - Legions Of The Serpent

αν και είναι κρίμα να το ακούς σε τέτοια ποιότητα…

Πω πω,ΓΑΜΑΕΙ Ε!

Αυτοι χριεαζονται εναν σαν τον Jeroen να τους τιναξει τη μουσικη στον αερα εντελως ομως.Δεν ξερω το μπασο τους το βλεπω φτωχο μπροστα σε αλλες μπαντες του ειδους.

Μπά αν ακούσεις το άλμπουμ σε κανονική ποιότητα θα καταλάβεις τι παίζει με το μπάσο, μια χαρά τα καταφέρνει ο μπασίστας τους ο Brandon…όχι ότι θα τους χάλαγε ο Thesseling δηλαδή…

Καλα εδω ο thesseling ειναι απο τους λιγους μπασιστες που κλεβουν τα φωτα σε ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ τεκντεθ αλμπουμ(Το νεο Obscura).Iσως να ηταν η tab λαθος αλλα εμαθα να παιζω το Autopsy.Αντιθετα στο akeldama ο Brandon(το τραγουδι) εχει κανει παρα πολυ καλη δουλεια!

Yπαρχουν 2 αναζητησεις.Η μια λεει αναζητηση στο θεμα. :slight_smile:

Καλη χρονια να εχουμε και ας ελπισουμε το Death Metal να μας χαρισει
και αλλες ωραιες δισκαρες σαν τις περσινες !

Ειχα υποσχεθει και μια λιστουλα με τις καλυτερες/αγαπημενες νεες μπαντες αλλα λες και με ακουσε ο
σκληρος και κλαταρε και τα εχασα ολα.

Υπάρχει τίποτα καινούριο/ ωραίο που να προτείνετε σε φάση industrial death;
Έχω τρελό κόλλημα με μπάντες του τύπου BERZERKER, SYL, FEAR FACTORY, HALO, αλλά τους συγκεκριμένους τους έχω (σχεδόν όλους) αναλώσει…

έλα μια βόλτα από το industrial thread και ρίξε μια πενιά με red harvest. :wink:

πω πω ναι ρε έχεις δίκιο! #-o #-o
Το “Sick Transit…” ήταν ονείρωξη! :stuck_out_tongue:
Έχω να ακούσω RED HARVEST από τότε που έβγαλαν το τελευταίο (2-3 χρόνια?)

Α, και PROJECT HATE.
μου’ρχονται λίγα λίγα!

για να μην είσαι οφτόπικ εδώ:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=11280&page=16

Πριν από σας, για σας. :slight_smile: