:thumbup:
ωραία, κι άλλο θρεντ για κάψιμο.
πάω να τσεκάρω, peace, love and origin! (on topic :p)
(edit) ΑΑΑΑΑΑ, και ΑΥΤΟ:
:thumbup:
ωραία, κι άλλο θρεντ για κάψιμο.
πάω να τσεκάρω, peace, love and origin! (on topic :p)
(edit) ΑΑΑΑΑΑ, και ΑΥΤΟ:
Πάρτε και τούτο εδώ, που θα’χει ξαναμπεί, αλλά το ανακάλυψα πρόσφατα και έχει γίνει μεγάλη αγαπούλα:
Μηπως λεω μηπως ταιριαζουν καλυτερα εδω : http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=10761 ?
Παρα πολυ καλο αλμπουμ παραυτα !
To βάζω κι εδώ μπας και δεήσει κανείς. Αν και δεν το κόβω…
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά τον θεωρώ πάρα πολύ καλό δίσκο!
Κυκλοφορία του '93.Μετά από αυτό έβγαλαν 2 EP και ένα split.
Sorry,πήρα το θάρρος και σου πρόσθεσα κάτι στην λίστα…
Scythian ακουσα τα κομματια που χαν στο myspace και δεν μου ειπαν πολλα πραγματα…
Πωωωωωωωωω χτες το ακουγα αυτο ρε !
Ελα μωρη τρελα twisted !
Αψογο δισκος τεχνικου(οχι παρα πολυ) death metal.
Οι ιταλοι σε αυτο τον δισκο ειναι απιστευτοι ! Παραγωγαρα,ριφαρες και γενικα
τι κανετε τοση ωρα και δεν το κατεβαζετε !
Χαίρομαι, χαίρομαι.
Και θυμάμαι τους είχα ανακαλύψει κατα λάθος.Μόλις είχε ανοίξει το No Remorse και αράζαμε και ακούγαμε δίσκους όλη μέρα.Και αυτόν τον έβαλα επειδή μου άρεσε το εξώφυλλο! Και εννοείται τον τσίμπησα(ένα 500ρικο παρακαλώ…Ναι , για δραχμές μιλάω:p)!
Ποσο κοστιζει αυτο σημερα? Αν ξερετε :)
Δεν το έχω ψάξει, αλλά δε νομίζω να είναι ακριβό.10-20ευρώ φαντάζομαι…
Tο’χει και αυτο ρε παιδια…
Ποσοι μεταλλαδες να υπαρχουν εκει που μενεις ρε ? :twisted:
Δεν ξερω.Υπαρχουν καποια σαητ που βλεπεις τις προσφατες τιμες στο ebay για το
καθε πραγμα.
λοιπόν ακουσα πρωτη φο΄ρα death metal και συγκεκριμένα morbid angel.Ωστοσο δεν πολύξερω ποιό album προτείνεται?
Επειδή ο καθένας έχει και τα δικά του αγαπημένα, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με τα ευρέως αποδεκτά ως κορυφαία τους Covenant και Domination.Δεν έχουν και πολλά άλμπουμ που υστερούν πάντως.
Eγω κρινοντας κι απο το nick, θα σου προτεινα altars of madness
Το SCYTHIAN black-ιά δεν είναι? βαρύ-επικό τύπου DESTROYER 666?
@thrashakia, κι εγώ κρίνοντας από το nick σου, θα έλεγα
DEATH - Scream bloody gore
σε αντίστοιχη φάση εμένα αυτό το άλμπουμ με πήγε από το death και με πήγε στο thrash (το οποίο ομολογώ δεν είχα, ούτε έχω :-s )
Μπα, μπλακμέταλ δεν θα το λεγα αν και επιρροές υπάρχουν, στα όρια death και thrash κινείται. Και επικό ούτε καν εκτός αν εννοείς τα leads.
Και -speak of the devil!- o Αλέξανδρος, ο μπασίστας τους είναι και ο mainman The One.
ναι ρε τα leads εννοώ! Όλο το επικό φάσμα στη βάση του έχει ακριβώς το ίδιο feeling κατ’ εμά, έχω φίλο επικά που ακούει με το ίδιο πάθος MANOWAR, BATHORY, PRIMORDIAL, AMON AMARTH και EREB ALTOR
‘Νταξ’, διαφωνώ ως προς τον προσδιορισμό, αλλά δεν νομίζω ότι έχει σημασία τελικά
καλά αυτό το brutality ήταν μεγάλο διαμαντάκι το 94.ΕΥΓΕ
Σίγουρα λέμε για την ίδια μπάντα?
Γιατί τα leads εμφανίζονται αραιά και πού και όποιες επιρροες υπάρχουν από Bathory ανήκουν στην προ-Hammerheart περίοδο. Τα υπόλοιπα συγκροτήματα που αναφέρεις, καμία σχέση.
Τεσπά, βασικά άκου τον δίσκο, σπέρνει.
Τον έχω ακούσει ρε το δίσκο αλλά θα τον ξανακούσω γιατί με πρίζωσες! Το πόιντ που’θελα να κάνω είναι πως το επικό feeling είναι είναι πάντα σταθερό και συγκεκριμένο κατ’ εμέ, ανεξάρτητα από το σε τί είδος μουσικό αναφερόμαστε. Αλλά συμφωνούμε τουλάχιστον ότι SCYTHIAN = κατιthrash με επικά leads.
και πολύ σημασία τους δώσαμε, δεν είναι καν τόσο καλοί…
Σε αντίθεσή με τη δισκάρα της 10ετίας (για να μη βγαίνουμε και offtopic δλδ)