Οι δισκοι των Morbid Angel ειναι σε αλφαβητικη σειρα.Ο πρωτος ξεκιναει με Α,
ο δευτερος με Β κ.ο.κ.
Θα σου προτεινα να τα ακουσεις και εσυ ετσι και να δεις ποια περιοδος σ’αρεσει
περισσοτερο.
Eχει εκθειαστει παρα πολυ ο συγκεκριμενος δισκος,οπως του αξιζει αλλωστε. 8)
Δαιμονισμενο death/thrash.Ιβολ οσο δεν παει.27 λεπτα γρηγορου,σκοτεινου metal με μια απο
τις καλυτερες φωνες που εχω ακουσει.Mισος,σκοταδι,κακια και ολα τα ωραια συναισθηματα.
Η πρωτη μπαντα που εβγαλε δισκο στην εταιρεια του Euronymous και η μοναδικη (?) του ειδους.
Είδα οτι δεν έχει αναφερθεί οπότε… Για να ακούσω γνώμες. Το έχει ακούσει κανείς; Μόλις σήμερα το άκουσα και μπορώ να πω οτι βαράνε ωραία και αμερικάνικα οι παίδες.
Και πάλι χωρίς να ξερω αν έχουν αναφερθει (ειναι πολλα τα ποστ) καλοί είναι οι Ιάπωνες coffins δεν τους ηξερα φετος τους εμαθα με αυτο το τελευταιο που εβγαλαν. Σαπιο death metal σχολής autopsy.
Nα το ακούσετε όλοι το Μέρσιλες.
Πολύ δυνατό άλμπουμ. Και το καλό είναι ότι δε θυμίζει τόσο σουηδία της εποχής (1990). Θρασίζει αρκετά.
Πάνε χρόνια βέβαια από τότε που το άκουσα τελευταία φορα.
Α, και το παλιό εξώφυλλο έλεγε πιο πολύ.
Ειπα και εγω σημερα να ξεθαψω τις παλιές μου κασσετες ήχου να δω τι σκατα εχω και εκει μέσα. Τα περισσοτερα death/black τοτε τα εγραφα σε κασσετες. Ενα απο αυτά που μου άρεσαν είναι και το ομώνυμο ντεπουτο των Kaamos σουηδικο death metal στα υφος των Grave Entombed, θυμάμαι είχε γίνει ένας πανικος τότ, με αυτούς αλλα χάθηκαν κάπως ξαφνικά. Κριμα γιατί ήταν εξαιρετική μπαντα. Εχουν άλλες 2 κυκλοφορίες αν δεν κάνω κάποιο λάθος.
Αυτοί που λες λογικά είναι οι strid, οι νορβηγοί που λεγόντουσαν κάποτε malfeitor.
Το diabolic youth είναι η μοναδική κυκλοφορία των αμερικανών ντεαθάδων malfeitor που βγήκε το 1987, μετά για κάποιο λόγο χάθηκαν…
Toυς Kaamos τους εχω εκθειασει πολλακις εδω μεσα (μεχρι και αβαταρ τους ειχα για καιρο).
Μεγαλειωδης μπαντα που επαιξε ενα τιμιοτατο Old school death metal στα βηματα των
μπαντων απο την Σουηδια και το εκανε τοσο καλα που δεν γινεται να μην σ’αρεσει!