Death Μetal κυκλοφορίες

Ε τι να κάνουμε είμαι καινουργιος στο φορουμ σας και θα έχετε μάλλον αρκετες επαναλήψεις με εμενα εδω μεσα απ’οτι φαίνεται :stuck_out_tongue: 8)

Nαι μωρε.Δεν σου την λεω.Η επαναληψη κανει καλο !
Μυαλο δεν βαζουν ομως.

Kaamos & Repugnant παρεδωσαν μαθηματα death metal στα 00’s !

Ναι καταλαβα για αυτο έβαλα φατσουλες. :stuck_out_tongue:

Οντως οι Kaamos εσπειραν στα '00. :thumbup:

Τους άλλους δεν τους πολυεδωσα σημασία περιστασιακα ειχα ακουσει κατι πραγματακια αλλα δεν του ξαναεπιασα παρα το οτι μου ειχαν αρεσει. Ποτε δεν είναι αργά.

Μην βαρεθεις και κανε ενα search με την λεξη Repugnant σε ολο το φορουμ.
3 στα 4 ποστ ειναι δικα μου και σχολιαζω αρκετα.

ενα αλμπουμακι που ειχα καιρο να το ακουσω και το ακουσα τωρα τελευταια και γουσταρα ειναι αυτο:

aborted - engineering the dead

Λοιπόν επειδή με το είδος δεν έχω ιδιαίτερη σχέση, θα σας γράψω μερικούς δίσκους που γουστάρω πολύ και σεις που είστε γνώστες θα μου προτείνετε αναλόγως:

Morbid Angel “Βlessed Are The Sick” & “Gateways To Annihilation”
Necros Christos “Triune Impurity Rites”
Obituary “Cause Of Death”
Autopsy “discography”

Θέλω σαπίλα, mid-tempο (όσο γίνεται) και να “ζέχνει” ο δίσκος ρε αδερφέ. Γενικά old-school, όχι τίποτα Origin ξερωγώ. Τα πολύ γνωστά (Death, Cannibal Corpse, Deicide, Entombed κτλ.) τα έχω υπόψη μου, όπως έχω υπόψη μου και ότι πρέπει να ακούσω ASAP το Graves Of The Archangels.

ChrisP νομιζω πως αυτο θα σου κανει αν δεν το ξερεις ηδη βεβαια.:slight_smile:

Κοιτα από mid tempo που γουστάρω και γω με χίλια έχω πάρει κατά καιρούς μερικές καλές προτάσεις από deathster, όπως οι soulburn συγκεκριμένα ήταν ό,τι πρέπει. και αφού αναφέρεις ότι γουστέρνεις Ασφυξ, θα την καταβρείς.

Φαντάζομαι ότι το Necroticism των Carcass το ξέρεις

Κατά τα άλλα τώρα (όχι mid - tempo), αν δεν έχεις ακούσει the ten commandments από Malevolent Creation θα βρεις την υγειά σου.

ΥΓ: ρε κάπου είδα που προτέινατε Merciless… που τους θυμηθήκατε ωρέ!

Νομίζω ότι στις προδιαγραφές που θέτεις θα σου κάνουν πολύ και οι Incantation(κυρίως στο θέμα σαπίλα αφού οι ταχύτητες εναλλάσονται από Blasts σε Doomιές στο πι και φι), μιας και τους ανέφερες θα σου θυμίσουν πολύ dead congregation(για την ακρίβεια θα σου τους θυμίσουν πολύ οι DC).

Δοκίμασε “Onward To Golgotha” και “Mortal Throne Of Nazarene”.

τρομοκρατικά χτυπήματα τα από πάνω! pungent stench θεοι κανονικά… ροκ ν ρολλ θα παίζαν αμά δεν παίζαν death.

ΟΛΕΘΡΟΣ…

αφιερωμενο…:wink::wink::wink:

Incantation - Diabolical conquest

και εξωφυλλαρα ετσι???

Soulburn ακουμε ομως αφου εχουμε ακουσει ενδελεχως Asphyx.
Υπ’οψιν οτι τοτε οι Soulburn θεωρηθηκαν/δηλωσαν συνεχεια των Asphyx.

In 1996 Loomans and Baghus reformed Asphyx and recorded the God Cries LP. Around the same time also the Embrace the Death album was finally released. Nevertheless the band split up again after the release. In 1997 Soulburn was founded by Baghus and Daniels and together with Pentacle singer and bassist Wannes Gubbles they recorded the Feeding on Angels album.

In 1999 they renamed the project Soulburn into Asphyx and recorded the On the Wings of Inferno album with the same lineup. However, Asphyx disbanded once again in 2000.

Merciless κοβουν κωλους και επρεπε να αναφερθουν !

Αψογος ! Πολυ σωστος σε οσα λες.

Eγω πολυ απλα να πω οτι σαπιλα χωρις Obituary - Slowly We Rot δεν υπαρχει και
γενικοτερα χωρις Obituary.

Αφου σ’αρεσουν οι Autopsy τσεκαρεις και Abscess oπου ειναι ο ενας και μοναδικος
Chris Reifert και ο Danny Corales επισης.

Επισης κουνηθειτε καμια ωρα ΟΛΟΙ σας και ακουστε Repugnant μην σας παρω
με τις πετρες !

Hateplow - Everybody dies

Kανε edit και γραψε τιποτα ρε μαν…

Tους Soulburn τους ανέφερα μια και ο ChrisP είπε ότι γουστέρνει Ασφυξ. Όσο για τους Repugnant, ναι έχεις δίκιο, τα χουμε ξαναπει, αλλά καλό να τα επαναλαβάνουμε!

Τώρα για το Slowly We Rot τι να πεις… απλώς ο συγκεκριμένος δίσκος είναι ένα αριστούργημα (όπως και τα επόμενα τρια). Το ομωνυμο κομμάτι είναι από τα πιο πορωτικά που έχουν γραφτεί ποτέ.

Nα πούμε και για όσους (υπάρχουν άραγε;) δεν έχουν ακούσει το Harmony Corruption των Napalm Death. Μαζί με τα υπόλοιπα κλασσικά άλμπουμ της περιοδου είναι ο ορισμός του 90’ς death metal. Δηλαδή όλα υπάρχουν εκεί, ΡΙΦΦΑΡΕΣ, HEAVY όσο δεν πάει, ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ, blastbeats, BENTOYZA, φωνητικά που κάνουν παιδάκια να τρώνε όλο το φαγητό τους, ΞΥΛΟ ΦΛΩΡΩΝ, συνθεσεις μες στην ΠΟΡΩΣΗ, εναλλαγές από mid-tempo σημεία σε γρήγορα σημεία και ΠΑΟΥΡΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ (:p). Το άλμπουμ αυτό είναι μία από τις πιο τέλειες μείξεις death, thrash, grindcore, και βέβαια ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ που χαρακτηρίζει τις συνθέσεις, (καλά κρυμμένο) κατάλοιπο της πανκ / κραστ πανκ / grindcore θητείας τους. Φυσικά, είναι και το κομμάτι κράχτης που οφείλει να έχει ακούσει κάθε λάτρης των οπερατικών φωνητικών…και μιλάω για την σύμπραξη τoυ τραγουδιστή των Napalm Death μαζί με τα αηδόνια Tardy (Obituary) και τον Benton (Deicide).

Ιnner Incineration

ΟΛΕΘΡΟΣ

Yπάρχει και το grindcore thread για Hateplow και Napalm Death κορίτσια. 8)

στο grindcore θρεντ περισσότερο θα ταίριαζε το Utopia, παρά το Harmony αγόραρε :smiley:

Side project από μέλη των MALEVOLENT CREATION με 2 άλμπουμ, τούτο είναι το πρώτο του ‘98. Υψηλών ταχυτήτων και χαμηλών συχνοτήτων death με βορβορώδη φωνητικά. Λόγω του φρενιτιώδους drumming του Dave Culross πολλοί τους θεωρούν grindcore, τα στρωτά και in-ya-face riffs ωστόσο είναι μάλλον χαρακτηριστικά της “Αμερικάνικης” old-school dm σχολής, με μουσικές αναφορές σε MALEVOLENT, ΤERRORIZER, SUFFOCATION, ΙΝCANTATION κλπ.
Νταξ’, αξίζει. Το επόμενο δεν το έχω ακούσει πάντως, αν μπορέσει να συνεισφέρει κανείς…