Death Μetal κυκλοφορίες

Θένκιου παίδες!!

Autopsy έγραψα ρε, όχι Asphyx :stuck_out_tongue: (αυτούς στα υπόψιν, μόλις θυμήθηκα ότι άκουγα σε μια σκοπιά στο ράδιο την εκπομπή του Hammer και έπαιξε ένα από το καινούργιο τους, με το οποίο την καταβρήκα και ήρθα στα ίσα μου μετά το υπερπροβλέψιμο κομμάτι των Code που είχε βάλει πριν λίγο).

Ξέχασα να αναφέρω το Through The Cracks Of Death, που είναι δισκάρα και σχεδόν ακριβώς ο ήχος που ψάχνω!

οντως ειναι grind core… το καταλαβαινεις κ απο τον ηχο αλλωστε με τη πρωτη αυτια!!! δεν ειναι σε καμια περιπτωση κλασσικο brutal death… παντως αξιζει μονο κ μονο αμα βαλεις οτι παιζουν οπως ειπες κ εσυ Phil Fasciana και Rob Barrett…

@deathster: sorry που δεν εγραψα τιποτα το μεσημερι αλλα μολις σχολαγα κ δεν προλαβαινα…:slight_smile:

Αν και εχουν αναφερθει σε παλιοτερα ποστ να σου προτεινω και εγω κατιτις. Σημερα το ξεθαψα και το ξαναεβάλα να το ακουσω insision-revealed and worshiped. Αν και Σουηδοι το στυλ τους είναι πιο κοντα στο αμερικανικο brutal death metal παρα στο κλασικο σουηδικο ηχο. Εχουν 3 άλπουμ, εχω με αυτο τους εμαθα και μου αρεσαν πολυ. Τα αλλα δεν τα εχω ακουσει ακομα αλλα θα γινει πολυ συντομα.

^ :thumbup::thumbup:

Toυς είχα μάθει με το “Beneath the folds of flesh”, είχα κολλήσει τόσο τρελά με εκείνο το άλμπουμ που τα 2 επόμενα τα πέρασα λίγο στο ντούκου… :oops::oops:
Έβγαλαν κι ένα σπλιτάκι με INVERACITY το 2002 Εθνική υπερηφάνεια :stuck_out_tongue: :roll:

τοσο καιρο ο ******* δεν ειχα δει οτι υπαρχει τετοιο θρεντ!
:bow2: στο τελειοτερο μεταλ!

ον τοπικ, ξεκινησα να ακουω το καινουριο ναιλ κ περα απο την λιγο υπερβολικη του διαρκεια αυτο το αλμπουμ δειχνει να ειναι πυραυλος! αρε κολια τρισμεγιστε! παντως κ οι μελωδιες π εχουν γραφτει γ αυτο το αλμπουν γαμουν κ δερνουν! μαζι με αυτους μπαινουν στο mp3 και inveracity για να τους εχω ξαψαχνισει στο τρομερο λαιβ τον μαιο!

και πριν το μάιο μπορείς να τους δεις. Συγκεκριμένα 26 Φεβρουαρίου. Ψήσου. :wink:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=13328

Insision λεει :metal:
Τσεκαρουμε αφοβα τα απαντα αυτης της μπανταρας !
groove-ατο death metal που δαγκωνει.

Εμένα γιατί με πιάνει το ξέθαμμα afterhours πάντα…

Star Defender III (το arcade game του απόλυτου μίσους) και…τι άλλο;

NOCTURNUS - THE KEY.

λοιπον… μπαντα απο τη μαλτα, παιζει brutal death αμερικανικου τυπου εχει κυκλοφορισει 3 αλμπουμ κ ενα ep, εγω εχω ακουσει μονο το 2 και γαμει…

Beheaded - Recounts of Disembodiment

και οι παρακατω φινλανδοι επισης brutal death οι οποιοι εχουν κανει κ ενα split με τους αρχοντες Fetus με ενα αλμπουμ στο ενεργητικο τους που επισης γαμει…

Deep Red - Prophetic Luster

λογικα θα ειμαι θεσνικη γ εξεταστικη. αν ομως οχι τοτε χρηζει διερευνησης αυτο που προτεινες!

ειμαι περιεργος π αυτο τ αλμπουμ το βρηκα πληρως αδιαφορο? δηλαδη περα απο την ιδιαιτεροτητα στα ατμοσφερικα παρτ και το ωραιο στυλ π τραγουδαει ο τυπος δεν βρηκα κατι αλλο σ αυτο το αλμπουμ. οχι οτι ειναι κακο αλλα πο πολλους αναφερεται ως επος…

Πρόκειται για εξαιρετικά death metal δίσκο-άν σκεφτείς δε ότι μιλάμε για 1991, αγγίζει τα όρια του εξωκοσμικού. Βασικά ο τρόπος με τον οποίο οι Nocturnus χρησιμοποιήσαν τα πλήκτρα στο death metal, δεν έχει επαναληφθεί ποτέ, και ούτε πρόκειται κιόλας. Βέβαια ίσως είναι και θέμα του τι αναζητά κανείς στο death metal του, εγώ καταψάρωσα με την spacey αισθητική και την ατμόσφαιρα του δίσκου. Δώσ’του μια ευκαιρία ακόμα.:wink:

δεν λεω οτι δενμ αρεσε. το πρωτο τραγουδι πχ δ θυμαμαι πως τ λενε μ αρεσε πολυ. κ αλλο ενα πολυ… απλως δ με συγκλονισε… αυτο…

edit: βαζω το σιντι, εχω να το ακουσω κανα χρονο, απο τοτε π το πρωτο ακουσα:
η γνωμη μ βελτιωνεται αλλα οχι τρελα… παντως στα αυτια μ τα: lake of fire, standing in blood, empire of the sands ειναι τα καλυτερα κ ξεχωριζουν. ειδικα στο τελευταιο ο τροπος π τραγουδαει κ σ πεταει τη φωνη απο δω κ απο κει ειναι κ γαμω!

αν και κατι χρονια μετα… νομιζω ομως πως οι fetus καμια σχεση με τον core χωρο δεν εχουν. ειναι ντεθ μεταλ του κερατα χωρις επιθετα κ λοιπα. αντε για τους λατρεις των ταμπελων να τους πεις brutal death. αλλα οχι core…

πω πω είμαι άκυρος, δεν ξέρω πώς μου καρφωθηκαν οι Ασφυξ #-o

όσο για νοκτουρνους, είναι respect ρε… και το thresholds γαμεί επίσης.

πρωτα απ ολα οι death δεν εχουν καμια θεση στην τεκνοφιουζιονντεθ λιστα π εκανες. οι ντεθ ειναι μια λιστα μονοι τους, μια ιστορια. κ ολα τα αλμπουμ τους εχουν κ κατι διαφορετικο απο ντεθ μεταλ να σ δωσουν κ να σε μαθουν. απο κει κ περα μερικα ακομη must που πρεπει να ακουσεις κ ειτε να τα ψαξεις καλυτερα ειτε να τα απορριψεις ειναι: deicide, vader, cannibal corpse, suffocation, monstrosity…

σε ολα τελεια εκτος απο αυτο. ναι μεν εχει 2 απο τα καλυτερα εβερ της μπαντας. To icum blood K TO hammer smashed face ειναι θρυλικα. αλλα νομιζω πως στην μπαρνες εποχη το bleeding το δερνει ανετα το tomb. επισης και το eaten back to life ειναι φοβερο…

εγω απο corpse θα προτεινα gore obsessed και bleeding
οσο για deicide το ομωνυμο και το serpents of the light…

ενταξει το ομωνυμο αλλα το άλλο τι το ήθελες η αρχη της κατηφοράς ήταν για τους deicide.

Έχει όμως και το υπερclassic έπος “Bastard Of Christ” μέσα!:stuck_out_tongue:

παντως πλακα πλακα αν τα πρωτα deicide δεν ειχαν την τρομερη αντιχριστιανικη λυσσα που τοτε την εβγαζαν για πρωτη φορα αλλα και την καυλα του οτι ηταν νεοι, πιστευω πως το stench of redemption οχι μονο θα τα συναγωνιζοταν αλλα θα τα περνουσε κιολας. αυτο το αλμπουμ ειναι ισως το καλυτερο βαναυσο αλμπουμ της δεκαετιας…

Τα εχω στα υποψην αυτα που λες.