fixed:D
Θα συμφωνησω,οχι και ο καλυτερος ηχος στα ντραμς ,αρκετα μπουκωμενος ακουγεται θα ελεγα.
Μήπως έχει γίνει πολύ πλαστικός μήπως ο ήχος του όμως;
Το Ντεθ Μαγκνέτικ έχω να το ακούσω έναν χρόνο, και ας μ’αρέσει, το Εντγκέημ δεν θα το ακούσω οπότε δεν θα ψηφίσω.
Εγώ που δεν μπορώ ΜΕΓΚΑΝΤΕΘ όπως άλλοι δεν μπορούν Ντρημ Θήατερ και ακούω μόνο 2-3 αμιγώς χέβι μέτσαλ μπάντες μέσα στις οποίες είναι οι Μετσάλικα τι περιμένετε να ψηφίσω; :lol:
Τώρα πέρα απ’την πλάκα, ΜΕΓΚΑΝΤΕΘ (πάντα με κεφαλαία το όνομα αυτό παρακαλώ) δεν μπόρεσα ποτέ ν’ακούσω. Ούτε καν το Rust in Peace. Οι Metallica είναι η μόνη heavy/thrash μπάντα που αγάπησα πραγματικά (καρδούλες, χίππικα λουλούδια και τα σχετικά) και άντεξα ν’ακούσω όλη τη δισκογραφία της η οποία μ’αρέσει ολόκληρη με εξαίρεση το μισό και βάλε St.Anger και μερικά κομμάτια του ReLoad. Το Death Magnetic μου άρεσε πάρα πολύ αν εξαιρέσουμε την αδύναμη άρα μη επαρκώς πωρωτική σε ορισμένα σημεία φωνή του Jaymz και τους στίχους που στην πλειοψηφία τους ήταν κάκιστοι. Αλλά διάολε, ποιος την !#&#)@( την παραγωγή ή τους στίχους να πούμε, όταν απ’το πρώτο κομμάτι (That Was Just Your Life) σε στέλνουν (αν και παραθυμίζει σε σημεία άλλο γνωστό άσμα των κυρίων :lol:) με την μία riffάρα μετά την άλλη… είναι δυνατόν μετά να μην σε πιάσει κρίση φανμποϊσμού;
Σόρρυ κύριε Μαστέιν που δεν αντέχω να σας ακούσω πάνω από 1 λεπτό. Γούστα, βλέπετε. Εν προκειμένω, οπαδιλίκι.
Τέλος πάντων, από σεβασμό στον δημιουργό του πολλ δεν ψήφισα … όχι, για να μη λέτε ;p
Endgame γιατί δεν γουστάρω τους leftallica
Σου κλεψανε λεφτα?
[SIZE=“4”]BROKEN, BEAT & SCARRED[/SIZE] ΡΕ…:vibrate::vibrate:
[QUOTE=dyingfreedom;722804]MetallicA εννοείται.[/QUOTτ
Το thread αυτο πρεπει να ειναι απλα μια πλακα ετσι?Βαριομασταν και λεμε να κανουμε ενα thread…Ενα εχω να πω…
HUNT YOU DOWN WITHOUT MERCY!!!
HUNT YOU DOWN ALL NIGHTMARE LONG!!
FEEL US BREATH UPON YOUR FACE
FEEL US SHIFT EVERY MOVE WE TRACE!!!
Endgame απλά το προτιμώ χωρίς κανένα και ουσιώδη λόγο…
Endgame παίδες… Μέχρι κι ο Mustaine λέει ότι είναι καλύτερο :p:lol:
Καλά πόσο καθυστερημένος και κακόγουστος πρέπει να είναι κάποιος για να ψηφίζει ότι το Death Magnetic είναι καλύτερο του Endgame;
Μήπως έχει καλύτερες συνθέσεις;
Μήπως είναι ποιο καλοπαιγμένο;
Μήπως έχει καλύτερη παραγωγή;
Μήπως έχει καλύτερα σόλο;
Δηλαδή πραγματικά σε αυτό το poll φαίνεται πόσο στουρνάρι και κατευθυνόμενος είναι ο Έλληνας μεταλλάς.
1.Ναι
2.Ναι
3.Όχι
4.Who fucking cares
Την τελευταια φορα που τσεκαρα,προσωπικη προτιμηση και αποψη το ελεγαν και ηταν και γενικα κυριλε να το ασκεις8)…αντιθετως,με τετοιους χαρακτηρισμους,χανεις το οποιο δικιο ή πoint σου,ρισκαρωντας να μπεις στη χρυση λιστα των λοβοτομημενων του φορουμ…(dude,μαζι σου,1 χρονο πριν ακουσα τον Μαγνητικο θανατο και δεν θυμαμε καν τιτλους τωρα,ενω το τελοςπαιχνιδιου δεν και ουτε προκειτε να το ακουσω γτ απλα δν ασχολουμε,απλα κουλ λιγο…)…
σορυ κιολας,δεν ειναι καν πολ που με αφορα,ουτε ψηφιζω γτ δεν ακουω τετοια μουσικη,αλλα βαρεθηκα καθε λιγο και λιγακι,εκει που διαβαζω τπτ στα μουσικα για να ξεσκασω και να ακουσω και καμια αποψη της προκΟπης,να πεταγετε ο καθε ακυρος και να γραφει βλακειες και την πιπα του για να τσιτωσει τους μισους εδω μεσα(εγω γ@μηθει και στο διαβασμα σημερα και ολα τα βλεπω θολα:p)
Παιρνω τις 3 πρωτες λεξεις απο το ποστ σου και τις 3 τελευταιες και οοοπ
QFA
Έλα μωρέ την άποφση του λέει, απλά είναι γλαφυρός. Εγώ δεν κρατάω κακία στον Όπτιμους Πράημ το έλεγα από μικρός. Τον είχα αγοράσει σε φιγούρα μάλιστα.
Γενικώς μιλόντας, το πόσο στουρνάρι είναι ο Έλληνας μεταλλάς φαίνεται από το αν εν έτει 2009 παίρνει στα σοβαρά μια σύγκριση μεταξύ των τελευταίων δίσκων Μετάλλικα και Μέγκαντεθ. Χα 1-0
:lol::lol::lol:
To ξανάβαλα πριν μερικές μέρες το D.M. αλλά δεν καταφερα να το ακούσω ολόκληρο.
Το Μεγκαντεθ δεν πρόκειται να το βάλω.
:lol::lol::lol:
AUTOBOTS DEPLOY!
death magnetic, γιατι σαν συνθεσεις ειναι καλυτερες.
για οσους τους χαλαει η παραγωγη υπαρχουν τορεντς με flac που ειναι σαν remastered, εμενα τουλαχιστον μου φανηκαν πολυ καλυτερα
- Από πότε τα αδιάφορα riff και τα σόλο της πλάκας κάνουν μια σύνθεση καλή;
- Ναι ο Ulrich παίζει με κανονικό drum kit και αυτό είναι μια βελτίωση. Αλλά και πάλι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με την αξιοπρεπή δουλειά του Drover στα τύμπανα. Πρόσεξε δεν λέω γαμάτη, αλλά αξιοπρεπή. Φαντάσου πόσο χαμηλά έχει πέσει ο Δανός.
- Πάλι καλά που το παραδέχεσαι.
- Ναι σύγκρινε μου τον Broderick με τον ξεφτίλα τον Hammett να πέσω στο πάτωμα. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
roflmao που λέτε και σεις τα 10χρονα :lol: