Death Magnetic vs Endgame

Ποιο από τα δυο σας άρεσε περισσότερο;

To slayer.

Endgame.Μου φαίνεται πιο τίμιο.Ίσως και λόγω έλλειψης αντικειμενικότητας βέβαια γιατί τους Megadeth τους έχω πιο ψηλά από τους Metallica.

Endgame reeeeee

Παρεμβολη των Ελοχιμ! Αλλα λεει στο σχολιο του και αλλο ψηφισε στο πολλ! :stuck_out_tongue:

Θα παρακαλεσω να μην μπουν ολοι οι βλακο-οπαδοι και ψηφισουν με βαση την καβλα τους και μονο χωρις να τα εχουν ακουσει και τα δυο αλβουμ. Θενκ γιου.

Επιφυλλασομαι να διαλλεξω ακομα καθοτι εχω ριξει σχετικα λιγες ακροασεις στο Endgame και το Death Magnetic εχει περασει πανω απο 1 χρονος απο τοτε που το πρωτοακουσα.

Death Magnetic με τεράστια άνεση.

Το Death Magnetic καταφέρνει να κρατήσει ένα μέσο επίπεδο καθ’ όλη την διάρκεια της ακρόασης το οποίο είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του Endgame. Αν και το Endgame έχει μερικά πολύ δυνατά σημεία, κατά την γνώμη μου δεν υπερτερεί του DM. Οπότε Metallicats.

MetallicA εννοείται.

Ναι, καλά, σίγουρα κανείς δεν θα ψηφίσει με βάση το οπαδικό κριτήριο! :lol:
Εγώ πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος για το πού θα πάει η ψήφος πολλών users…

8O:wacko:

το endgame εγινε απο τα αγαπημενα μου των megadeth. απο την αλλη το death magnetic ειναι ενα αρκετα καλο cd αλλα δεν με αγγιξε τοσο οποτε endgame:)

Καιρός ήταν! :stuck_out_tongue: Death Magnetic γιατί ειμαι fanboy και γουστάρω και γιατί δεν κάνει κοιλιά σαν αυτή του Endgame που είναι και μισή ώρα μικρότερος δίσκος ε.

8)8)8)

Το Death Magnetic έχει πιο καλά τραγούδια, το Endgame ,εχει πιο καλές κιθάρες και πιοκαλή παραγωγή…όπότε και τα δύο εμένα μου αρέσουν:):!:

Αυτο. Κομματι σαν το That was just your life δεν εχω ξεχωρισει απο το Endgame. Απο την αλλη οι κιθαρες του Endgame πετανε φωτιες και ο “πολυς” Rick Rubin μαλλον θα πρεπει να παρει μαθηματα απο τον Mr. Andy Sneap ο οποιος εχει κανει ενα ματσο υπεργαματες παραγωγες την τελευταια δεκαετια. (Dead heart in a dead world, The formation of damnation, etc…)

Πολυ καλα αλμπουμ και τα 2, ωραια τραγουδια και καλη και η παραγωγη. Αλλα θα ψηφισω το Death Magnetic, γιατι το θεωρω καλυτερο και γιατι πως να το κανουμε :D[SIZE=“4”]METALLICA[/SIZE] ειναι αυτοι και υπαρχει μεγαλη λατρεια… :wink::bow2:

Εχει και καποιες κομματαρες που δεν σου ξεκολλανε, προσωπικα τρελαινομαι για το Broken,Beat And Scared, απιστευτη ριφαρα. Μεγαλη επιστροφη απο ενα [SIZE=“3”]ΜΕΓΑΛΟ [/SIZE]συγκροτημα μετα το απογοητευτικοτατο St.Anger…

[B][COLOR=“Black”]You rise.
You fall.
You?re down, then you rise again.
What don?t kill ya make ya more strong.
Rise, fall, down, rise again
Rise, fall, down, rise again

Through black days
Through black nights
Through pitch black insides

Breaking your teeth on the hard life comin?.
Show your scars.
Cutting your feet on the hard earth runnin?.
Show your scars.
Breaking your life, broken, beat and scarred
But we die hard.[/COLOR][/B]:metal::band:

Δεν λέω, πολύ καλή προσπάθεια το endgame αλλά σε σύγκριση με το death magnetic δεν…

Αρκετό καιρό αφού βγήκε το Death Magnetic, και πλέον δε θυμάμαι τίποτα από εκείνο το album, εκτός από το All Nightmare Long. Δεν λέω καλός δίσκός, απολάμβανα τις ακροάσεις, αλλά δε μου έχει αφήσει κάτι ιδιαίτερο.

Από την άλλη το Endgame για την ώρα με έχει εντυπωσιάσει, τα τραγούδια έχουν τις thrash-ιες του παλιου καιρού και είναι 5-6 τραγούδια που με έχουν στείλει. Για τις κιθάρες απλά respect.

Οπότε εύκολα Endgame!

αυτο!!!

:smiley:

πολυ καλο το death magnetic αλλα πιστευω οτι ειναι ενα φοβερο αλμπουμ το οποιο ομως μπορουν να το βγαλουν πολλες μπαντες ενω το endgame ειναι 100% megadeth και μονο ο κυριος mustaine γραφει τετοια ριφφ σολο και ρεφραιν…επισης κατι που δεν μ’αρεσει στο DM ειναι τα ντραμς τα οποια ειναι εκνευριστικα δυνατα και μονοτονα…οποτε παω με endgame…