Death Magnetic vs Endgame

Και με τα δύο αυτά albums γελάει ο κόσμος… :lol:

Death Magnetic 7/10 για Metallica, απιαστο και ονειρο θερινης νυκτος για τα δεδομενα οποιασδηποτε αλλης μπαντας στο χωρο. Εφτα απο τα δεκα τραγουδια αν ειχαν βγει καποια στιγμη μεταξυ 1984-1991 θα ειχαν γινει ηδη κλασικα και θα τα τραγουδουσε ο κοσμος με το ιδιο παθος που τραγουδαει τραγουδια απο εκεινη την περιοδο. 8)

Endgame περιπου 4/10 για τα δεδομενα των Megadeth, λυπηρα αδιαφορο αλμπουμ, με πολλα καλα ριφφς και σολος και τιποτα αλλο, ουτε βαθος, ουτε συναισθημα, μονο 2-3 αξιομνημονευτα τραγουδια, κι αυτα κατωτερα απο το μεγαλυτερο μερος της δισκογραφιας τους.

Πάντα με συγκινούν οι εμπεριστατωμένες απόψεις, ειδικά αυτές που υποδηλώνουν ότι ζούμε μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που ξέρουμε.

αν γινουμε καποια στιγμη rockbook, θα ριχνω χαρουμενος likes σε τετοιες μη εμπεριστατωμενες αποψεις!!!

ΝΤεθ Μαγγναίτοικ

Εμενα παλι παντα με συγκινουσαν οι εξυπνακηδες…Αν θες εμπεριστατωμενη αποψη δε θα τη βρεις εδω,βαριεμαι να γραφω σεντονια και ξερω και πολλους που βαριουνται να τα διαβασουν!Με δυο λογια εγραψα οτι συνθετικα ο δισκος ειναι μηδεν και οτι το Engame ειναι σαφεστατα ανωτερο.

Απο τί είναι ρε παιδιά ανώτερο αναλύστε λίγο γιατί με τρώει και εμένα η περιέργεια. Είτε αρέσει είτε όχι το death magnetic το endgame συνθετικά είναι κουραστικός και επαναλαμβανόμενος δίσκος.

Fixed.

Συνεχιζω να βαριεμαι να γραψω,αλλα θα προσεθετα και με πλαστικο ηχο και πλαστικο τσαμπουκα.Ακριβως απο αυτα [B]δεν[/B] πασχει το Endgame.

Άσε το death magnetic.Ξέχνα το,απέβαλε την αιώνια κόντρα που οι παλιές γενιές μεταλλάδων μας πότισαν και μίλα μόνο για το endgame. Πραγματικά απορώ γιατί κάποιος να ασχοληθεί με ένα τέτοιο άλμπουμ σε μια χρονιά σαν του 2009. Για του λόγου το αληθές το άλμπουμ διακατέχεται απο μια προχειρότητα στις συνθέσεις που κρύβεται πίσω απο το προσωπείο της τεχνικότητας του mustaine και του ανδροειδούς που έχει για κιθαρίστα. Και αυτό το λέει ένας φανατικός οπαδός των megadeth. Εμένα δεν μου κόλλησε κανένα κομμάτι απο τον δίσκο πάντως ούτε θυμάμαι τίποτα απ’όσα έπαιξαν μέσα εκεί.Και τον άκουσα άπειρες φορές το δίσκο. Ας λέμε την αλήθεια και λίγο. Το endgame ίσως άρεσε σε κάποιους γιατί στην τελική γούστα είναι αυτά. Αλλά παραμένει βαρετός δίσκος και επαναλαμβανόμενος.

Death magnetic με άνεση!! Πάαρα πολλά άτομα τον κατακρίνουν τον δίσκο αλλά εμένα με φάνηκε αρκετα ενδιαφέρον δίσκος! Εντάξη, έχει και τις πατάτες του μέσα αλλά συναντάς και κάμποσα ενδιαφέροντα (εως και πολύ ωραία πράγματα) μέσα στον δίσκο!

[B]Death Mangetic[/B] Όταν το πρωτοάκουσα μου άρεσε αρκετά (τα πρώτα κομμάτια στο cd). Ξεφούσκωσε όμως πολύ γρήγορα. Εντάξει δεν με χαλάνε τα κομμάτια αλλά υπάρχουν χιλιάδες δίσκοι στη μουσική για να διαλέξω να βάλω. Μόνο οι φανατικοί πιστεύω ακούνε πια το album.

[B]Endgame[/B] Eδώ τα πράγματα είναι χειρότερα. Οι Megadeth βέβαια έχουν πιο πρόσφατο τον τελευταίο δίσκαρό τους (The system has failed) To Εndgame όμως είναι ανέμπνευστο και κουραστικό με τα ατελείωτα solos που περιέχει.

Endgame πολυ απλα γιατι ειναι ο καλυτερος δισκος των Deth’s εδω κ πολλα χρονια (με εξαιρεση το System που ειναι κ αυτο υπερδισκαρος!!)…
Εχει στοιχεια απο ολους τους παλιους δισκους των Μegadeth…
O Broderick κανει εξαιρετικη δουλεια κ η συνεργασια μαζι του ΙΜΟ κανει τον Dave ακομα καλυτερο…
Τα solo ειναι 1 κ 1…
Τα ριφφς ειναι γρηφορα κ οργισμενα,ενω ταυτοχρονα ολα τα κομματια εχουν κ το πιο friendly προς τον απειρο Μegadeth ακροατη στοιχειο, οπως το Countdown ή το Youthanasia…
Το Τhis Day We Fight ειναι απο τα καλυτερα openers που εχω ακουσει…Aυτα…

Death Magnetic επισης παρα πολυ καλο στα πρωτα ακουσματα.Αλλα δε ξερω, ισως να και δικο μου το θεμα,πλεον μου προκαλει βαρεμαρα