DEATH SS - Humanomalies LP

Οι Greek Fans μετά το 7 ΕΡ Der Golem, θα κυκλοφορήσουν το
DEATH SS - Humanomalies LP 333 αντίτυπα.
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ - Να συμπληρωθεί δισκογραφία!!!
Εννοείται ΕΠΙΣΗΜΗ κυκλοφορία, με license Steve από Sylvester.

Λεπτομέρειες για artwork και Release date σύντομα.

Όποιος ένδιαφέρεται για συμμετοχή (ώστε να τα πάρει χαμηλή τιμή) ή για χονδρική ας στείλει ΠΜ.

Thanks for support

Update:

[B]Release date: 10 June[/B]

Ως τις 31 Μαίου ΠΜ για χαμηλότερη τιμή, μετά θα πάει κανα 15άρι.

Επίσης, σε λίγες μέρες θα σας πω αν τελικά θα είναι μόνο μαύρο βινύλιο ή και κόκκινο.

Οριστική κυκλοφορία:

250 μαύρο βινύλιο
66 κόκκινο βινύλιο + αφίσα 60χ30
33 κόκκινο βινύλιο + αφίσα 60χ30 personalized signature by Steve Sylvester

• Τα κόκκινα βινύλια θα έχουν διαφορετικό εξώφυλλο (το προσπαθούμε, μάλλον θα γίνει).
  • Το personalized signature by Steve Sylvester ισχύει μόνο για pre-orders ως τις 31/05

PM or email στο deathss_greek_fans@yahoo.gr για info και τιμές.

ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΕ LISENCE ΑΠΟ STEVE SYLVESTER.

Thanks for support

Να σε ρωτησω κατι…

Δεν με ενδιαφερει βεβαια να παρω το βινυλιο, μονο και μονο γιατι δεν εχω πικ-απ να το βαλω και δεν ειμαι συλλεκτης βινυλιων…

Θα ηθελα ομως να μου πεις μερικες πληροφοριες για το πως μπορω να συμμετασχω στο fan club…

Τους ακουω χρονια και τους γουσταρω πολυ…Αλλα θα ηθελα να οργανωθω κιολας…
Επισης εχουμε κανα νεο για νεο δισκο, συναυλιες…??

Για να γίνεις μέλος στο Fan Club πρέπει να πληρώσεις ένα ποσό (μια φορά για πάντα) 30 Ευρώ και σου δίνουν μπλουζάκι κλπ + certificate ότι είσαι μέλος. Ταυτόχρονα σου δίνουν κωδικό για έκπτωση στα προιόντα του fan club.

Παλιά γινόντουσαν με σήματα καπνού, λίγα αγγλικά και λίγα ιταλικά.
Τώρα ευτυχώς ανοίξαν ένα e-shop όπου τα έχεις όλα στο πιάτο στα αγγλικά.
Από εκεί “αγοράζεις” το Membership Package και ό,τι άλλο σου αρέσει. Παίζει και PayPal.
Link: http://www.deathss.com/cursedcoven/

Μάλιστα μέσα στην επόμενη βδομάδα θα κάνω κάποιες αγορές.
Αν θες κάτι, μπορούμε να το παραγγείλουμε στο δικό μου όνομα, αν δώσουν έκπτωση, και να μοιραστούμε τα ταχυδρομικά. Αξίζουν πολύ τα official bootleg CDs, με demo εκδόσεις σχεδόν όλης της δισκογραφίας τους.

Ότι θες ΠΜ.

EDIT: Στην Ελλάδα δεν υπάρχει τίποτα οργανωμένο. Το έχω προσπαθήσει αλλά δε μαζευόμαστε πολλοί.

Έχει βγάλει ένα (ακυκλοφόρητο) τραγούδι μέσα στο 2010, το Revived.
Ρώτησα τον Steve Sylvester αν μπορούμε να το κυκλοφορήσουμε EP βινύλιο και μου είπε: όχι γιατί θα το συμπεριλάβω στον νέο δίσκο των Death SS
Από κει και πέρα δε γνωρίζω τίποτα. Δεν το δένω κιόλας, αφού υποτίθεται ότι το 2008 έκαναν το farewell show στο Μιλάνο.

Χμμ καταλαβα…Μακαρι να εχουμε νεοτερα για νεο δισκο και μακαρι να τους ξαναδουμε (οχι απαραιτητα Ελλαδα)…Η συναυλια τους το 2007 (που ημασταν 300 ηρωικοι) ηταν απο τα καλυτερα live που εχω δει…

Οσο για το fan club με ενδιαφερει, αλλα μαλλον αναφερεσαι στο ιταλικο fan club…
Θα το κοιταξω και θα κανω εγγραφη αν ειναι…Θελω πολυ να γνωρισω και τον Steve απο κοντα καποια στιγμη…

Thnx for the info…

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει τίποτα οργανωμένο. Το έχω προσπαθήσει αλλά δε μαζευόμαστε πολλοί.

Περομένω ως τις 31 Μαίου ονόματα για όσους θέλουν personalized αυτόγραφο από Steve Sylvester στις 33 ltd copies.
ΠΜ ή email στο deathss_greek_fans@yahoo.gr για παραπάνω πληροφορίες.

Update:

Οι 33 κόπιες θα έχουν διαφορετικό εξώφυλλο (μόνο αυτές).

Σχεδόν Sold Out οι 33 κόπιες!!!

Έχουν μείνει οι εξής εκδόσεις:

-Μαύρο βινύλιο (ltd 250)
-Kόκκινο βινύλιο (ltd 66)
-2 από τις 33, κόκκινο βινύλιο και υπογεγραμμένο poster, με διαφορετικό εξώφυλο.

Release date 10 June

Ευχαριστώ για την υποστήριξη σε μία οπαδική πρωτοβουλία.

Έτοιμα τα βινύλια στο εργοστάσιο, αποστέλλονται αύριο για Ελλάδα, άρα σε 7-10 μέρες θα είναι διαθέσιμα.

Έχουν μείνει οι εξής εκδόσεις:

-Μαύρο βινύλιο (ltd 250) αρκετές διαθέσιμες (και wholesale)
-Kόκκινο βινύλιο (ltd 66) λίγες ακόμα διαθέσιμες
-Κόκκινο βινύλιο και υπογεγραμμένο poster και [B]διαφορετικό εξώφυλο[/B](ltd 33) SOLD OUT

Ό,τι θέτε ΠΜ ή deathss_greek_fans@yahoo.gr

[B]Τα Μαύρα είναι διαθέσιμα!!! Επιτέλους.[/B]
Για τα κόκκινα μάλλον από αύριο, αφού το εργοστάσιο μας έκανε μια μικρή διαφοροποίηση στην απόχρωση.
Οι αφίσες με τις αφιερώσεις είναι έτοιμες και σήμερα αποστέλλονται από Ιταλία.

Όσοι θέλουν μόνο μαύρο βινύλιο ρίχτε ΠΜ ή μαιλ, οι υπόλοιποι λίγο υπομονή.