Death

Εγω ενας,ποιοι αλλοι 2 εχουν ψηφισει το ντεμπουτο ?

πφφφ είσαι φωλς. το λέπροσυ ήθελες να ψηφίσεις κατά βαθος. :stuck_out_tongue:

Το Leprosy ειναι εμπορικο ρε :stuck_out_tongue:
To ειχα πει τοτε,ψηφισα ντεμπουτο μην παει απατο.
Κατα τα αλλα τα αγαπαω και τα σεβομαι ολα.

Εσυγκινήθειν βαθύτατα:cry:

Ε κοιτα με το nickname που εχω αυτο ελειπε.
Θα με τιμωρουσε ο Thor με καμια σφυρια. 8)
Παντως για μενα οι Death ειναι η μοναδικη μπαντα που εστω και αυστηρα
δεν μπορω να πω κακο λογο για αλμπουμ τους.Σε φαση βαθμων δηλαδη
9.5 και πανω.Ναι ειμαι γραφικος !

symbolic χαλαρα… το πρωτο cd τους που ακουσα.

fixed :smiley:

Και το γαματο ειναι πως τα καταφερνε να κραταει τον πυχη στα ουρανια με διαφορετικους συνεργατες… Ηξερε και να διαλεγει παντως

Αλλος Bleedin απο εδω. [-X

Ελαχιστοι συνεργατες του θεου δεν θεωρουνται/ειναι κορυφαιοι στο οργανο τους.

Ο Koelble τί έγινε ρε παιδί μου? ντάξει κάτι τύπους από τα πρώτα demos (εκτός του Kam Lee και του Chris Reifert) δεν τους αναφέρω γιατί δεν πρόκοψαν και πολύ. Αλλά ντάξει ο Koelble έπαιξε στο Symbolic και σε κανέναν άλλον δίσκο απ όσο ξέρω.

Kαλή απορία αυτή για τον Κοelble. Λοιπόν, μετά το Symbolic έφτιαξε ένα τζαζ τρίο, έπαιξε με μερικά θηρία της τζαζ στυλ Larry Corryel, και παραδίδει μαθήματα τζαζ και ροκ εν ρολ! Θεός αν μη τι άλλο!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ. http://www.myspace.com/bobbykoelble

After graduation, he was given the enormous honor of playing alongside Chuck Schuldiner and Gene Hoglan in Death (featured on the Roadrunner release “Symbolic”), possibly resulting in the first time Charlie Parker licks were played in death metal tunes.

Σωστό ε.

Κι επειδή κάποια στιγμή έπρεπε να καταλήξω, μεταξύ Ηuman-ITP-Symbolic που είναι τα πιο αγαπημένα, ψήφισα το 2ο, γιατί: αν υπάρχει ένα άλμπουμ των Death που θα έπρεπε οι ίδιοι συντελεστές να βγάλουν το ίδιο αποτέλεσμα, πιστεύω ότι δε θα τα κατάφερναν. Θέλω να πω, ότι αν ζούσε ο Chuck και ας πούμε έπαιρνε πίσω τα παιδιά από τους Cynic για να ξαναβγάλουν ένα Human, θα τα κατάφερναν. Αν το ίδιο γινόταν με ζητούμενο ένα Individual, νομίζω ότι αυτό θα ήταν αδύνατο. Αυτή είναι η κάπως ιδιόμορφη λογική μου. Once in a lifetime δηλαδή.

Κοιτούσα την σελίδα του Koelble στο myspace και τι απίστευτο είδα;
Το πιο πρόσφατο σχόλιο, που μάλιστα έλεγε “Bobby είσαι από τους πιο φοβερους κιθαρίστες που υπάρχουν κλπ”, ήταν από τον …Shannon Hamm!

…ναι, αυτόν του Sound Of Perseverance.
8O:metal:

Ντάξει άποψη μου είναι πως τα solos στο Symbolic είναι κλάσης ανώτερα από αυτά του Sound! Απλά ακούγονται από άλλη διάσταση δικέ μου! Και άμα είχαν κάνει διασκευή το Painkiller το 1995 στα solos (το μέρος που χάνει με διαφορά από το πρωτότυπο) θα ακούγαμε μεγάλη διαφορά.

Bump έτσι απλά γιατί αυτή η συναυλιάρα στις 26/09/1998 στο Ρόδον ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ. Για να θυμούνται (χαίρονται) οι παλιοί και να μαθαίνουν (ξενερώνουν) οι νεώτεροι, το ακριβές σετλιστ:

[ol]
[li]The Philosopher[/li][li]Spirit Crusher[/li][li] Trapped in a Corner[/li][li] Scavenger of Human Sorrow[/li][li] Zero Tolerance[/li][li] Flesh and the Power it Holds[/li][li] Crystal Mountain[/li][li] Suicide Machine[/li][li]Together as One[/li][li] Zombie Ritual[/li][li] 1,000 Eyes[/li][li]Bite The Pain[/li][li]Symbolic[/li][li]Pull The Plug[/li][li] Suicide Machine[/li][/ol]

:(μας πηδηξες…

α ωραία και το έψαχνα το σετλιστ. θενκς μαν

Ρεμαλι.:?

Suicide Machine δύο φορές; :-k

τσούκου. Με το pull the plug είχαν τελειώσει.

και εγώ αυτό θυμόμουν