Φάση έχει το thread, αν και είναι λίγο άκυρο. Τι να πρωτοβάλεις μέσα; Ακόμα θυμάμαι, πχ το χαμό με το πρώτο των Annihilator, ή των Crimson Glory. Οπότε; Έλα ντε… Ας πούμε άλλο. Rainbow…
εγω ελεγα να μην ψηφισω γιατι ολα αξιζαναπο ενα ψηφο,αλλα τελικα θα ψηφισω σαμπαθ αφου μου αρεσει και πιο πολυ απο τα αλα.
Εισαι ωραιος εσυ !:thumbup:
Ειδικα το Between Heaven & Hell των Firewind εχω την αισθηση οτι το εχουν ολοι ξεχασμενο και ασχολουνται με τα πιο προσφατα τους, ενω σου δινει τα μυαλα στο χερι απο ολες τις αποψεις: riffs, solos, φωνητικα, drums… τα παντα εκει μεσα πετανε φωτιες !!!
Επισης, οπως αναφερθηκε, προσκυναω και το ομωνυμο ντεμπουτο των Crimson Glory.
Μονο και μονο που εχει μεσα το Azrael…
Eπισης σπουδαιο ντεμπουτο που εκανε ενα απο τα μεγαλυτετα μπαμ ηταν το Glory To The Brave των HammerFall !
Black Sabbath - Black Sabbath
Metallica - Kill’ Em All
Iron Maiden - Iron Maiden
Slayer - Show No Mercy
Ozzy Osbourne - Blizzard Of Ozz
Tα λατρεύω αυτά τα album.
Δεν μπορώ να ψηφίσω…[-X
Άλλα ντεμπούτα:full length και μη
Celtic Frost - Morbid Tales:bow:
Danzig - Danzig:wink:
Emperor - In The Nightside Eclipse 8O
Slipknot - Slipknot !!!
Rotting Christ - Thy Mighty Contract8O
Morbid Angel - Altars Of Madness
Candlemass - Epicus Domicus Metallicus
Mercyful Fate - Melissa8)
Exodus - Bonded By Blood
Mayhem - De Mysteriis Dom Sathanas (?)
απο το πολ μαλλον iron maiden
γενικα το a social grace ειναι πιο πανω και απο την κορυφη
απο thrash νομιζω ενα ειναι το ντεμπουτο
Bonded By Blood
και φυσικα μην ξεχναμε
ENTOMBED με LEFT HAND PATH!!!
Γιατι ηξερα που θα το ελεγες?
Ε προφανως θα το ελεγα, αφου ειναι απο τις πιο αγαπημενες μου μπαντες.
Και αντικειμενικα προκειται για εναν πολυ σημαντικο δισκο που εκανε μεγαλη επιτυχια.
Οι τοιχοι της Ιεριχως.
Γιατι ηταν το καλυτερο δυνατο ξεκινημα του αγαπημενου μου συγκροτηματος
Αστο Ρανια δεν χρειαζεται καν να το πεις. Το ξέρει όλο το φορουμ αυτο. Με το που εγινε το poll ηξεραν ολοι τι θα ελεγες, χαχαχαχα…
Night*Sky ηθελα να το βαλω πραγματικα, αλλα προσπαθησα να μην ειναι μονο power το poll.
Επισης το sirens ηταν ενα δυνατο ξεκινημα!!!
Ψηφιζω Metallica- Kill em all:D
Και μετα Sabbath, Slayer και Maiden
Από τα του πολλ ψήφισα τους Slayer. ΑΠό εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά πολύ πιο αγαπημένα, όπως το Alice In Hell, ή το το μοναδικό άλμπουμ των Violent Force μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, μην ΄λέω και κουράζω.
Παντως υπάρχει ακριβώς ίδιο thread (με διαφορετικές επιλογές), το οποίο με είχε εμπνεύσει να φτιάξω το πρώτο δικό μου thread με τίτλο “χειρότερο πρώτο άλμπουμ”, χαχαχαχα! άμα ψάξετε θα τα βρείτε και τα δύο.
Με debuts??? :-s
social grace
Το Black Sabbath δεν είναι απλά ένα ντεπούτο άλμπουμ ενός θρυλικού γκρουπ αλλά η αρχή των πάντων για το metal. Χρειάζεται και άλλος λόγος, είναι και γαμώ τους δίσκους
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4326&page=5
εκεί δεν έχει πολλ΄βέβαια.
Και είχα αναφέρει το Fresh Fruits For Rotting Vegetables των Dead Kennedys!!!
προτείνω να ενσωματωθούν τα δύο threads, μαζί με το πολλ. Επίσης προτείνω να βγει πρώτο το ντεμπούτο των DK χαχα!
Ολοι ειναι πολυ καλοι δισκοι αλλα το Κιλ εμ Ολ ειναι πανω απ ολα…
Μονο κ μονο για τον πανικο π δημιουργησε ο δισκος το αξιζει.Μεγαλος δισκος!
Ρε απιστοι κανεις Queensryche??:-s
Θα τους έβαζα εγώ αλλά το πραγματικό τους μεγαλείο είναι αμέσως μετά το ντεμπούτο και συν τοις άλλοις αν μιλάμε για ντεμπούτα Prog σχημάτων, το Social Grace είναι πολύ ανώτερο(αν και οι Ryche μου αρέσουν περισσότερο γενικά).
KILL 'EM ALL!!!
Καλα ρε, μιλαμε για ντεμπουτα και κανεις δεν ανεφερε ως τωρα το υπεργιγαντιο Ample Destruction των θεων Jag Panzer ??!!
Ενας απο τους καλυτερους μεταλ δισκους ολων των εποχων.