Eβαλα τυχαια απο διαφορα συγκροτηματα τους δισκους (οχι EPs) που ξεκινησαν. Let the battle begins…
(Heavy metal μονο γιατι απο ροκ δεν θα εχουμε τελος…)
Eβαλα τυχαια απο διαφορα συγκροτηματα τους δισκους (οχι EPs) που ξεκινησαν. Let the battle begins…
(Heavy metal μονο γιατι απο ροκ δεν θα εχουμε τελος…)
Χα ! Αν περίμενες να ψηφίσω κιόλας αφού βάλαμε το poll γελιέσαι! Είναι πολύ δύσκολο! (άσε που έχω την αίσθηση πως κάτι λείπει, αλλά δε μου έρχεται τι… δε πειράζει όμως, θα μας πουν οι άλλοι και θα το προσθέσουμε!)
Πάντως απο τα πάνω άλμπουμ μάλλον τείνω προς τις κλασικές αξίες… Maiden και Sabbath… Απλά τέλεια ντεμπούτα και τα δύο και κλασικά όσο δε πάει… Και, ναι, είχε κάτι αυτός ο πρώτος δίσκος των Maiden που δεν είχαν οι υπόλοιποι (οι οποίοι ήταν καταπληκτικοί μεν, διαφορετικοί όμως δε) 8)
Χαχαχαχα!!! Το ήξερα! Μαντεψε τι εβαλα εγω…
Το Iron Maiden ειχε πραγματικα μια μαγεια που δεν την βρησκεις ουτε στο Killers αλλα σε κανενα αλμπουμ ακομα και σε αλλα γκρουπς…
Το Kill em all παλι ειναι αυτο που λεμε, παρτο στη μαπα και ακου!
Το Black Sabbath ανατριχιαζω ακομα και τωρα κι ας εχουν περασει 30 χρονια…
Απο την άλλη βέβαια άλμπουμ όπως το ντεμπούτο των Guardian π,χ έχω την αίσθηση πως πρέπει να είναι εντελώς πωρωμένος ο άλλος για να το ψηφίσει… :-s
Αλλά οκ, γι’ αυτό και λέμε αγαπημένο debut άλμπουμ φαντάζομαι… Είναι υποκειμενικό το θέμα.
Της παναγιάς τα μάτια λείπουν όχι κάτι απλώς. Show No Mercy, Blizzard Of Ozz, Altars Of Madness, Scream Bloody Gore, Crimson Glory. Δε γίνονται αυτά τα Polls Παιδιά, πάρτε το χαμπάρι. Πάντως από αυτά για ιστορικούς λόγους(και για το Ομώνυμο UltraBigυπεργαργαντουοτεράστιουπερέπος) Black Sabbath από εμένα.
Οκ, Slayer και Ozzy προστέθηκαν στο poll. Έπρεπε πιστεύω. Αυτά, δε χωράνε άλλα δυστυχώς!
Appetite for destruction
Εννοειται το Walls Of Jericho !!!
Τι να πρωτοπω τωρα…
Τα κατεδαφισαν ολα τοτε το 1985 !!!
Ειναι απο τους δισκους που δεν μπορεις να τους ακουσεις αραχτος, σε αναστατωνουν !!!
Τα συναισθηματα δεν περιγραφονται με λογια, ειναι καπως ετσι:
8O8O
:vibrate::vibrate:
:bounce::bounce:
:!:Aναλυτικα η αποψη μου για τον δισκο βρισκεται εδω
—> http://metalforum.phpbb24.com/forum/viewtopic.php?t=881
black sabbath απ’ το πολλ. Γενικά
θα συμφωνησω
Απο ετσι να βαζαμε το holy diver! Γιατι προβλέπω να γίνεται πανικός κι εδω? Ποιός είχε την ιδέα να βάλει Maiden - metallica δίπλα δίπλα? ε?
Kαλά…Ηλπιζε για reunion εσύ…:lol:
Να αλλο ενα που δεν θα κλειδωθει!! Μαθαινω σιγα σιγα ε?
Χαχαχα, ακριβώς!
Οπότε έχουμε και λέμε: Walls of Jericho, Iron Maiden, Apetite που είπε και ο Davidian, Titan Force, Fifth Angel, το Crom που ακούω τώρα και μου έχει πετάξει τα μάτια απ όξω, Crystal Viper, το ομώνυμο των WASP που κοντράρει το Crimson Idol στα ΙΣΑ, το Battle Hymns για το ομώνυμο κομμάτι και μονο, Sirens, Between Heaven & Hell, Awaken the world απο Lost Horizon, Strikelight κι επειδή σίγουρα ξεχναω αρκετά βάζω κλπ κλπ κλπ:D
+123456
ας ελπισουμε…χεχε,βεβαια και το walls of jericho ηταν δισκαρα,αλλα και παλι,black sabbath
Μέσα είσαι. Και εγώ αυτό θα έβαζα. Επίσης το καλύτερο Ντεμπούτο(στο πολύ χαλαρό όμως) της τρέχουσας δεκαετίας.
Ξεχασα burn my eyes…:!:
#-o#-o#-o#-o#-o
ναι ρε μαν!πως το ξεχασα?
Αν και η συνεισφορά του Black Sabbath είναι τεράστια και γενικά υπάρχει συγκίνηση όταν μιλάμε γι’ αυτό… ψήφισα Kill 'Em All επειδή μου αρέσουν περισσότερο τα τραγούδια του (αλλά και περισσότερα τραγούδια του)…
Προβλέπω πάλι μάχη Metallica - Iron Maiden (με πιθανό balladeur Βlack Sabbath), δυστυχώς…
edit: Πόσταρα καθυστερημένα και με χαρά βλέπω ότι προτείνονται και άλλα τελικά! Δεν είμαστε και τόσο κολλημένοι τελικά (αν και εγώ μάλλον είμαι όμως με βάση την ψήφο μου! :p)