Debut debate

JAG PANZER-AMPLE DESTRUCTION !!!

απλα…ΤΟ επος !!!8)

Aπανταω δυο μηνες υστερα, αλλα δεν καταλαβαινω#-o

Ε προφανως επειδη δεν ανεφερες το Focus:p

Angelwitch-Angelwitch

Α ναι, ελεος!!! Χαχα, αλλα ακριβως ντεμπουτο τοτε δεν ηταν, καθως ΗΤΑΝ το μοναδικο, εκεινη την εποχη:wink:

Fuck it Man…

[SIZE=“7”]JUST KILL 'EM ALL[/SIZE]

[SIZE=“7”]BLACK SABBATH[/SIZE]

Candlemass-Epicus Doomicus Metallicus
και please let me die in solitudeeeee

Στην κόντρα Black Sabbath - Kill’em All κερδίζει το δεύτερο λόγω πώρωσης 8)

Που είναι το “Holy Diver” του Μεγα κοντου?Οεο?

Μεταξύ Kill 'Em All και Black Sabbath, ίσως Black Sabbath.

Ακολουθούν από κοντά Iron Maiden και Epicus Doomicus Metallicus.

Και μερικα που δεν εχουν αναφερθει ακομα,με αλφαβητικη σειρα μπαντας.

ενας δισκος…ενα κομματι…το απολυτο μεταλ!

[FONT=“Arial Black”][SIZE=“4”]BLACK SABBATH[/SIZE][/FONT]

Eν αρχή ην το σκότος…
Και μετά νύχτωσε…
Sabbath, Sabbath, Sabbath…

Kill em all! H αρχή ενός απίστευτου ιδιώματος, 10 ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ που μέχρι και σήμερα ακούγονται φρέσκες και επιρρεάζουν, ένα μπάσο, μα τι μπάσο, τα σόλο του Hammett(και του Mustaine), τα σπυράκια στην φωτο…Bang the head that doesn’t bang-Metal Up Your Ass!

Mάλλον τα είπες όλα, και γι αυτό θα το ψηφίσω.

Ας σε αντιγράψω λίγο όμως:p

Βlack Sabbath! H αρχή ενός απίστευτου ιδιώματος, 7 ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ που μέχρι και σήμερα ακούγονται φρέσκες και επιρρεάζουν, ένα μπάσο, μα τι μπάσο, τα riff και τα σόλο του πατέρα Iommi, το εξώφυλλο…Μy name is Lucifer, please take my hand!

Ωραίος! Άλλωστε αυτό και το Iron Maiden παίζουν πολύ χαλαρά σαν δεύτερη θέση αλλά οι αδυναμίες είναι αδυναμίες :stuck_out_tongue:

Sabbath απο μενα,γτ οταν βλεπω δισκους τους κλασσικους σε λιστες,πρεπει να υπαρχει παααραααα πολυ καλος λογος διπλα, για να με κανει να μην τους ψηφισω…περαν του οτι,σχετικα με ντεμπουτα,ε,black sabbath=η αρχη των παντων…

Queensryche γιατι ειμαι fanboy:p8)

Σαν απόλυτη αξία oi προτίμησεις μου είναι κατα σειρά:
Kill em all
Walls of Jericho
Warning
Blizzard of Ozz

Θα ψηφίσω όμως τον Ozzy γιατι σε αντίθεση με τους υπόλοιπους δεν νομίζω οτι κατάφερε ποτε να ξεπεράσει αυτό το άλμπουμ, το οποίο και το θεωρω την κορυφαία στιγμή της πορείας του (μια και δεν τρελενομαι για Σαμπαθ)