Decapitated - 15/9 Αθήνα & 16/9 Σαλόνικα

Σύμφωνα με τη σελίδα των Decapitated στο myspace, η μπάντα θα επισκεφθεί τη χώρα μας για δύο live εμφανίσεις, στις 15/9/11 στην Αθήνα στο Αn Club και 16/9/11 στη Θεσσαλονίκη στο Eightball Club.

Ποση σαπιλα αυτος ο Σεπτεμβρης πια? Εχει και αλλους μηνες ο χρονος ξερετε!

Και νομίζω είναι πολύ κοντά στην ημερομηνία αυτή οι Entombed και οι Benediction ε?

Δε με χαλάει αλλά της πουτάνας απο λαηβ το Σεπτέμβριο οπότε δεν

ωράια σαπόρτ στην Αθηνα!!! θα τμηθεί μάλλον!!!

Εάν ευσταθούν οι πληροφορίες, στη Θεσ/νίκη ως support θα παίξουν εκτός από τους Γέννα από Κώλο και οι Terrordrome, Cumalot.

Ισχύουν. Το είδα κάπου στο fb από τον τυπά της GCA

αυτούς τους … Γέννα από Κώλο πόσες φορές πρέπει να τους δούμε…
ΦΤΑΝΕΙ!

Ε, οι μπάντες στη σκηνή της Θεσ/νίκης είναι λίγο πολύ γνωστές.
Αν κι εγώ επίσης θα ήθελα να δούμε και κάποια άλλη μπάντα, όπως τους Echidna ας πούμε.

ρε θα παει κανεις ??

H τιμη ειναι παραπανω απο οκ, [B]ΟΜΩΣ[/B] προτιμω να κρατησω την αναμνηση εκεινης της μπανταρας που ως σαπορτ στους Vader,Krisiun πριν απο 9 χρονια στη σκηνη του ιδιου κλαμπ εχει αφησει πολλους με στοματα ανοικτα.

Αυτο το οποιο ερχεται να παιξει τωρα ειναι το φαντασμα αυτης της μπαντας.Ειδα οτι στα προσφατα live τα 2/3 του σετ τους επικεντρωνονται στο καινουργιο και στο Organic. [B][U]1[/U][/B] μολις κομματι απ το ντεμπουτο, [B]2[/B] απ το Nihility και τιποτα απ το The Negation.

Σορυ αλλα δεν θα παω να δω τους Μeshuggitated ετσι οπως καταντησαν.

Εγώ θα πάω πάντως. Στο Party.San, παρότι όπως ειπώθηκε βασίστηκαν περισσότερο στα καινούρια κομμάτια, μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Οπότε θέλω σίγουρα να τους δω με full setlist.

Και γω θα είμαι, έχω περιέργεια να τους δω live, ανεξαρτήτως setlist. Έχω διαβάσει γενικά καλές κριτικές για τις εμφανίσεις τους έξω.

Εγώ θα πρότεινα στους Σαλονικιούς να πάνε. Τα παλικάρια ΣΠΕΡΝΟΥΝ είτε παίζουν τα καινούρια είτε τα παλιά.
Και ο νέος drummer μια χαρά αντικατέστησε τον μακαρίτη Vitek. Σκέτο κτήνος…

Πολύ καλοί και ενεργητικοί πάνω στη σκηνή, συνεχές κοπάνημα, αν και παίζουν σχετικά λίγο. Τρομερή ανταπόκριση και από τον κόσμο, κρίμα που στο An χθες μπορούσες να κάνεις και πατίνι αν ήθελες, γενικά δεν υπήρχε υψηλή προσέλευση. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές σε Winds of Creation και Spheres of Madness. Ο νέος τραγουδιστής ξέρει καλά τη δουλειά του και ήταν πολύ ευγενικός στο τέλος με τις φωτο.
Γενικά πολύ καλό live, αν και προσωπικά προτιμώ τις προηγούμενες κυκλοφορίες τους. Πάμε για Benediction τώρα.

Πόσο περίπου παίξανε?

Έχω την εντύπωση 1 ώρα κ 10 λεπτά, κάπου 12-13 κομμάτια. Όποιος είναι πιο σίγουρος όμως, ας πει.

Οι Decapitated έπαιξαν 50 λεπτά νταν. Φοβερο live και τρελή ενέργεια, δεν περίμενα να είναι τόσο καλό. Αν και ο bassistas ήταν άρρωστος και κομμάτια παρόλα αυτά έσπειρε.

ενταξει καλα που δεν πηγα… 50 λεπτα για headliner ειναι πααρα πολυ λιγο

Οι Mortal Torment νομίζω πως γαμήσαν μανούλες. Γαμώ οι Decapitated αλλά νομίζω πως τα παλικάρια μας κλέψανε την παράσταση. Και όποιος πει κακό λόγο να λήξει το γιαούρτι του…