Decapitated

Decapitated λοιπόν και τουλάχιστον πάνω από 50% τους γνωρίζετε εδώ μέσα…

είναι 1 χρόνο τώρα που καταπιάστηκα μ’ αυτούς (κάπως μπήκαν…εμβόλιμα στα χάρντκορ ακούσματά μου :p) και η βαθύτερη γνωριμία που με την “σκοτεινή” οχθη έγινε με δαυτούς (που με τη σειρά του μ’ έφερε σ άλλες μπάντες του χώρου)…

Να τους δούμε:

Winds Of Creation

Negation

Carnival Is Forever
(εξώφυλλο που ομολογώ με παραξένεψε: πρόκειται για ειδική έκδοση του δίσκου που δεν πέτυχα σε κανένα δισκοπολείο που επισκέφτηκα εδώ και χρόνο):-k

Αποθεώνουμε ή…κράζουμε;;;:roll:

Ωραία μπάντα αλλά ως εκεί.Δε νομίζω πως μπορούν να μείνουν και στην ιστορία αλλά είναι οτι πρέπει για μια είσαγωγη στο χώρο του τενικού ντεθ όπως ακριβώς έγινε και με εσένα (αν κατάλαβα καλά απο τα λεγόμενα σου).

Πολύ καλή μπάντα στο ευρωπαϊκό τεχνικό death, αν αναλογιστούμε μάλιστα ότι ο πρώτος τους δίσκος βγήκε όταν ήταν σε ηλικία 15-16 χρονών. Πιστεύω ότι καλύτερη στιγμή τους πρέπει να είναι το Nihility. Δυστυχώς, το τραγικό ατύχημα, που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο ενός από τους κορυφαίους drummer του είδους, τους στέρησε μια πολύ καλύτερη συνέχεια.
Ελπίζω να ξαναβρούν το δρόμο τους, γιατί με το Carnivel is forever κάπου έχασαν τη μπάλα…

[B]…ε, οπωσδήποτε δεν είναι οι DEATH του Chuck .[/B]Αλλά κάτι μου λέει πως εάν ερχόντουσαν Ελλάδα, τα εισητήρια θα’χαν εξαφανιστεί από…τα μαγαζιά που τα’χουν προπώληση ([I][COLOR=“SlateGray”]παραλίγο να πω: “απο τα αποδυτήρια[/COLOR][/I]”!) :slight_smile:

για μερικα τραγουδια του winds of creation ανετα ασπριζω το πισι μου τωρα. αλλα μεχρι εκει διοτι:

οταν πρωτοακουσα αυτη την αλμπουμαρα πιστεψα οτι βρηκα την υπερτατη μπαντα. ομως μετα απο αυτο αλλαξαν πολυ. εκαναν πιο… “βιομηχανικο” τον ηχο τους και εμενα προσωπικα με ξενερωσαν απολυτα. το negation μου αρεσε καμποσο ομως το νιχιλιτι και το οργκανικ μ φαινονται χαλια. ειδικα οταν αυτα τα παλικαρια εχουν γραψει κομματια οπως το blessed…

[SPOILER]φυσικα τα 2 αλμπουμ που λεω οτι μου φαινονται χαλια το λεω ετσι μετα απο τη συγκριση με το winds πχ…[/SPOILER]

Mια χαρα μπανταρα ειναι.
Δεν ειναι old school death metal αλλα πραγματικα στα τετοια μας.
Οι 4 δισκοι πριν το ατυχημα ειναι ο ενας καλυτερος απο τον αλλον,
η μπαντα ειναι φανταστικη και κριμα πραγματικα για τον ντραμερ
τους.

Μα ήρθαν Ελλάδα τον Σεπτέμβριο :stuck_out_tongue:

[B]ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ[/B] ([I]είχα πολλές δουλειές το μήνα αυτό[/I]…) :frowning: :frowning: :frowning:

Ρε Αξελ τι το πες…χάλασε η μέρα μου -[I]μου ξέφυγαααααανννν μπουχουχουουου[/I][-X:cry::cry::cry:


[COLOR=“SlateGray”]Υ/Γ. Πήγες στο λαιβ αυτό…; Πως ήταν…;;;[/COLOR]

Εδώ Θεσ/νίκη ήταν πολύ καλοί, όπως περιμέναμε, αν και έμαθα ότι είχανε λίγο τον “αέρα” μεγάλης μπάντας. Αλλά να πω την αλήθεια μου είχαν αρέσει περισσότερο στο Party.San το καλοκαίρι που τους είχα ξαναδει.

Decapitated-The Negation

Πρωτη επαφη με Decapitated,αρα δεν μπορω να συγκρινω με παρελθοντολογικη ή μελλοντικη δισκογραφια.Στο The Negation ακουω βαρβαρο death metal,τεχνικοτατο ομως,χωρις ιχνος βιομηχανικου ηχου αν διαβασα καλα παραπανω για τα επομενα τους.Συσσωρευμενη οργη σε 3-4λεπτα τραγουδια.Ο ηχος τους μου θυμισε πολυ αυτων των Behemoth(μουσικη,παραγωγη,φωνητικα).Μεγαλου ατου ειναι ΟΝΤΩΣ ο ντραμμερ τους ο οποιος δινει το στοιχειο του τεχνικου,αφου δεν δισταζει να αλλαζει την ροη σε καποιο τραγουδι δινοντας το ευνασμα με τις δικες του παικτικες ικανοτητες.Σιγουρα εχω ακουσει και καλυτερα πραγματα αλλα αυτο δεν του στερει απο το να θεωρηθει ενα πολυ καλο αλπουμ για το ειδος του.Αααα,και σωστη διαρκεια…με το που αρχιζει ναξεθωριαζει το ενδιαφερον,τελειωνει.