Deep Purple/B. Παπακωνσταντίνου - Greek Tour 2011

LOL #-o

χλωμο ε;

:stuck_out_tongue:

τι δεν θα παιξουν το Soldier of Fortune???

ε τωρα ειναι που δεν θα παω!!! :p:p

ευτυχως που το επαιξαν την προηγουμενη φορα

νταξ το γαμησαμε…

αντε ρε Space truckin!!! :drunk::drunk::drunk:

Aπο μήνυμα της διοργανώτριας εταιρείας στο Facebook:

20:50 Βασίλης Παπακωνσταντίνου
22:20 Deep Purple!

Οι Πόρτες ανοίγουν στις 18:30

Ο Roger Glover είναι κι αυτός στην ΑΘήνα! Και θα είναι μαζί και στις 4 συναυλίες!!!

Βρε λέτε? :-k

που το ειδες αυτο??? αντε μακαρι μακαρι μακαρι μακαρι!!!

Είχα κάνει attending στο event τους στο Facebook και μου έσκασε μόλις τώρα.

Μακάρι για σας που θα πάτε!!!

πωωω μαν μου εφτιαξες τη μερα! στειλε και το λινκ αν δεν βαριεσαι! :D:D

Έχει και την εξής υπερακυρωσύνη:

Με τον Ian Gillan να ερμηνεύει όλα τα δημοφιλή τραγούδια - ύμνους, που γράφτηκαν στην ιστορία της hard rock σκηνής, Child in time, Smoke on The Water, [B]Soldier Of Fortune[/B], Fireball, Strange kind of Woman και τον δικό μας Βασίλη, θα μπούμε για τα καλά στο παλμό του κλασσικού ροκ.

Πότε θα μάθουν να γράφουν σωστά δελτία τύπου?!?!?!?! #-o

Άντε ρε παιδιά, άντε ρε παιδιά…

Λέτε, λέτε;;;;;;

Ε; Ε;

τοσα χρονια με το Soldier of Fortune και το Child in Time φτιαχνουν τα δελτια τυπου οι τρισαθλιοι…!! #-o

και λιγο πιο κατω θα δεις το εξης σποτακι παλι με το Soldier of Fortune
http://www.dailymotion.com/video/xingrj_deep-purple-yyyyyyyyyyyyyyyy-live-in-athens_music

Καλα δεν παιζει να παιξουν ουτε Soldier of Fortune ουτε Child in Time
1ον Γιατι δεν τα στηριζει τα φωνητικα του Gillan
2ον Γιατι το Soldier of Fortune εχουν να το παιξουν απο το 1975 και το Child in Time απο το 2002
Και μονο στο σποτακι της Αθηνας εχει Soldier of Fortune της Σαλονικας εχει Smoke on the Water τεσπα
Σημερα ειναι το μεγαλο crash test αμα τα παιξουν και αμα εμφανιστει ο Glover ε,ρε γλεντιααα:!:

Δεδομένου αυτού που έγραψε ο Στάθης χθες, μου φαίνεται περίεργο αυτό που γράφει η διοργανώτρια σήμερα. Αν είναι της διοργανώτριας δηλαδή ο τύπος που το γράφει, γιατί μια που είναι event page μπορώ κι εγώ να γράψω ότι δεν έρχεται ο Gillan π.χ.

Κοντός ψαλμός αλληλούια…

σαλονικεις δε σας χαλασε…

Ποιο?

[I]της Αθηνας εχει Soldier of Fortune της Σαλονικας εχει Smoke on the Water [/I]

αυριο στην πατρα, τι ωρα θα αρχισει???

:p:lol::lol:
Σοβαρα τωρα αμα θα παιξουν Αθηνα Soldier of Fortun και δεν παιξουν Σαλονικα θα τρελαθω…

ετσι :hippy: