DEEP PURPLE, TANGHETTO, MARTY FRIEDMAN… Προσκλήσεις για τις συναυλίες τους στη Θεσσαλονίκη στην εκπομπή EPICENTER την Κυριακήi 22 Μαίου (20:00-22:00) στο Republic 100,3…
χωρις glover…ε πλεον δεν το σκεφτομαι καν αν θα παω η οχι…
αντε καλα να περασετε…
Δυστυχώς, η όλη κατάσταση έχει αρχίσει και μου θυμίζει το διάστημα λίγο πριν φύγει από το συγκρότημα ο Jon Lord.
Το βρίσκω απόλυτα λογικό να φύγει κάποιος από ένα non-stop touring band προκειμένου να επικεντρωθεί στη μουσική που θέλει να βγάλει μόνος του, πόσο μάλλον κάποιος άντρας στα 66 του να επικεντρώσει την προσοχή του στο νεογέννητο παιδί του.
Μακάρι να διαψευστώ…
αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω… αλλα νομζω πως αν προκυψει ζητημα αποχωρησης Glover μαλλον πρεπει οι Purple να σκεφτουν πολλα… :-k
Ξενερωσα απιστευτα τωρα…Ο Glover ειναι το αγαπημενο μου μελος απο τη μπαντα…Σκατα…
Ας εχουν χαρη που εχω παρει ηδη εισιτηριο, αλλιως ουτε για αστειο δεν το σκεφτομουν…
Τι να κανουμε, θα τους δουμε κι ετσι…Ευτυχως που τους εχω δει αλλες 2 φορες με τον Roger…
και περα απο αγαπημενο μελος των Purple ειναι και η “πλατη” της μπαντας! νιωθω σαν να εμεινα με το πουλι στο χερι!
οπως λεγαμε και με τον Floydized ειναι και αυτο μια εμπειρια(για τους Purple χωρις τον Rog) αλλα ψαχνω να βρω μισο θετικο στοιχειο και δεν τον βρισκω! ελπιζω να μην ειναι ζητημα αποχωρησης(οπως εθεσα παραπανω ο Raziel)…και επισης να εχει παρει λιγο τον αερα ο Fyffe και να υπαρξει μια ισορροπια στην μπαντα…
καλα, ειναι ξενερα λιγο αυτο τωρα αλλα σημασια εχει να παμε μιας και εχουμε τα εισητηρια και ο,τι δουμε … θα δουμε αυριο
Τι έγινε ρε παιδιά?? Είδα και γω κίνηση στο τοπικ και λέω κάτι καλό θα ψήνεται…
Τι φάπα εξ ουρανού φάγαμε…8O8O
Να πω την αλήθεια πλέον άρχισα να το σκέφτομαι… Δίνω που δίνω 40 ευρώ (που δεν είναι και λίγα…) τουλάχιστον να βλέπαμε όσο το δυνατόν καλύτερους purple… Και αυτός ρε πούστη μου 66 χρονών άλλη δουλειά δεν είχε?
Πάρ’το χαμπάρι ρε φίλε δεν είναι δικό σου το παιδί…δώσε πούλο την γκόμενα ξέρω γω, πάρε το μπάσο σου και έλα να τα σπάσουμε…
Σωστός ο Radical
Αλήθεια ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι απο deep purple?
Δύσκολα τώρα να σε πω 1 τραγούδι… Γενικά δεν είμαι καλός στο να βγάζω 1-2 τραγούδια γιατί πάντα με βγαίνουν πάνω 6-7…
Όπως τα σκέφτομαι τώρα μάλλον θα πω το Child in Time… Αύριο πιθανόν να είναι το Highway Star…
Τι γίνεται ρε παιδιά; Μουχρίτσα έπεσε;
Την κάνουν όλοι σιγά σιγά…
[SPOILER]Υπάρχει περίπτωση να παίξει καμία μπάντα με μπασίστα το Glover και κιθαριστικό δίδυμο KK-Sambora;:p[/SPOILER]
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα μη ξεχάσεις τον Portnoy.
Άντε και ένας τραγουδιάρης και το κάναμε το super group!!!
Σωστός ξέχασα το Mike. Aφηρημάδα…
Ενας Ripper Owens παντού κολλάει
Οκ το οφτόπικ ολοκληρώνεται με το όνομα της νέας μπάντας…:lol::lol::lol:
The Deep Theater of the Purple Judas!!:p:p
Αφήνουμε έξω το Sambora έτσι…
Κι εξακολουθούμε να πηδάμε το τόπικ…:p:p:p
έφυγε ο κκ από τους priest???
Τώωωρα, εδώ κι ένα τέταρτο…:lol:
αντε να παμε -λιγο ξενερωμενοι ειναι η αληθεια- να δουμε και να ακουσουμε τον Τεραστιο Giilan -οπως τον ακουσουμε- και μερικες κομματαρες της ιστοριας του ροκ…
αφηστε που συμφωνα με διαφημιση της συναυλιας σε αθλητικο ραδιοφωνο μπορει να ακουσουμε και το soldier of fortune
χαλαρα και μπυρες.