Εγώ νομίζω ότι παίζανε οι Rainbow τότε. Απλά έγινε ένα λάθος σε εισητήρια/αφίσες και έγραφε Deep Purple! :lol::lol::lol::lol:
εχω ακουσει πως θα παιξει κανονικα…
ειχε γεννησει η γυναικα του κ γιαυτο ελειπε απο ισραηλ
Ο Skylos τώρα: No Roger in Istanbul.:-k
Χμμμμμ κομματάκι δύσκολο δλδ για εδώ -.-
Θα ερθει σιγουρα νομιζω ρε παιδια.Πρωτον γιατι το εχει πει ο Παναγιωτοπουλος που ειναι κωλος και βρακι με τον Gillan και δευτερον λογικα εμεις στην Σαλονικα θα τον δουμε μαλλον γιατι μεχρι την Δευτερα εχουμε 4 μερες .Αν δεν εμφανιστει βεβαια στην Αθηνα θα αρχισω να ανησυχω…
δεν μου αρεσει η δουλεια με τον Rog… ειναι ενας απο τους βασικους λογους που οι Purple γαμανε στα live…θα ξενερωσω αρκετα αν δεν ειναι Γιαννενα…
Θα ερθω στο λαηβ τελικα!!!
Paul θα κατεβεις Αθηνα η για το λαιβ της Θεασσαλονικης μιλας;
Παιδια μπορειτε να μου πειτε τι ωρα αρχιζει και τι ωρα να παω για να βρω εισητηριο απο το ταμειο και αν ξερετε αν θα βρω; Ευχαριστω.
σαλονικη μιχαλη σαλονικη!!!α!το μπλουζακι σου σταλθηκε χθες!!! να ξερεις…που λεφτα για αθηνα…αθηνα τωρα ξανα λογικα μειντεν!!
αντε να παμε για μπυρες παλι!
Μπορεί κάποιος να μας πει τι ώρα ανοίγουν οι πόρτες?
Επτασφράγιστο μυστικό είναι?
Στις 7 ανοίγουν οι πόρτες…
Thanks
Τι ωρα να παω για να βρω εισητηριο; Ξερετε αν θα υπαρχουν στα ταμεια;
Ρε παιδά αν πάω αύριο πρωϊ στο Public θα έχουν εισητήρια??
Απότι είχαν ανακοίνωσει,θα υπάρχουν εισητήρια επι τόπου με 47 ?
Οχι ρε γαμωτο τερμα οι ελπιδες :Nick Fyffe on bass for all the Greek Deep Purple shows. Roger back in June.Απο το σιτε του Παναγιωτοπουλου
Ξέρει κανένας τι ώρα βγαίνει ο Παπακωνσταντίνου κ τι ώρα οι Deep Purple;;
ξενερωσα… :(
Stage times for deep pruple shows in greece : Vassilis Papakonstantinou on stage 20:45 , Deep Purple 22:00 on stage. Doors open 18:30 !!!Απο το σιτε τις detox στο twitter