Deep Purple/B. Παπακωνσταντίνου - Greek Tour 2011

Εγώ νομίζω ότι παίζανε οι Rainbow τότε. Απλά έγινε ένα λάθος σε εισητήρια/αφίσες και έγραφε Deep Purple! :lol::lol::lol::lol:

εχω ακουσει πως θα παιξει κανονικα…
ειχε γεννησει η γυναικα του κ γιαυτο ελειπε απο ισραηλ

Ο Skylos τώρα: No Roger in Istanbul.:-k

Χμμμμμ κομματάκι δύσκολο δλδ για εδώ -.-

Θα ερθει σιγουρα νομιζω ρε παιδια.Πρωτον γιατι το εχει πει ο Παναγιωτοπουλος που ειναι κωλος και βρακι με τον Gillan και δευτερον λογικα εμεις στην Σαλονικα θα τον δουμε μαλλον γιατι μεχρι την Δευτερα εχουμε 4 μερες .Αν δεν εμφανιστει βεβαια στην Αθηνα θα αρχισω να ανησυχω…

δεν μου αρεσει η δουλεια με τον Rog… ειναι ενας απο τους βασικους λογους που οι Purple γαμανε στα live…θα ξενερωσω αρκετα αν δεν ειναι Γιαννενα… :frowning:

Θα ερθω στο λαηβ τελικα!!!

Paul θα κατεβεις Αθηνα η για το λαιβ της Θεασσαλονικης μιλας;
Παιδια μπορειτε να μου πειτε τι ωρα αρχιζει και τι ωρα να παω για να βρω εισητηριο απο το ταμειο και αν ξερετε αν θα βρω; Ευχαριστω.

σαλονικη μιχαλη σαλονικη!!!α!το μπλουζακι σου σταλθηκε χθες!!! να ξερεις…που λεφτα για αθηνα…αθηνα τωρα ξανα λογικα μειντεν!!

αντε να παμε για μπυρες παλι! :wink:

Μπορεί κάποιος να μας πει τι ώρα ανοίγουν οι πόρτες?
Επτασφράγιστο μυστικό είναι? :stuck_out_tongue:

Στις 7 ανοίγουν οι πόρτες…

Τι ωρα να παω για να βρω εισητηριο; Ξερετε αν θα υπαρχουν στα ταμεια;

Ρε παιδά αν πάω αύριο πρωϊ στο Public θα έχουν εισητήρια??

Απότι είχαν ανακοίνωσει,θα υπάρχουν εισητήρια επι τόπου με 47 ?

Οχι ρε γαμωτο τερμα οι ελπιδες :Nick Fyffe on bass for all the Greek Deep Purple shows. Roger back in June.Απο το σιτε του Παναγιωτοπουλου

Ξέρει κανένας τι ώρα βγαίνει ο Παπακωνσταντίνου κ τι ώρα οι Deep Purple;;

ξενερωσα… :(:frowning:

Stage times for deep pruple shows in greece : Vassilis Papakonstantinou on stage 20:45 , Deep Purple 22:00 on stage. Doors open 18:30 !!!Απο το σιτε τις detox στο twitter