http://deep-purple.net/tourdates2001/Tourdates2011.html

τι επαιξε ο παπακωσταντινου?? οσα θυμαστε…
Inside information: O Gillan όποτε είχει λίγο ελεύθερο χρόνο, την ώρα της συναυλίας, πήγαινε πίσω από την σκηνή και ξάπλωνε σε κρεβάτι ! πόνος στην μέση
Το κλειστό του Ελληνικού είναι απέναντι από τις εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά, ε???
εχω ακουσει κατι φημες περι sold out
τι παιζει με αυτο ξερει κανεις?? γιατι αν παρω ticket θα ειναι τελευταια στιγμη…
Για αθήνα?
Εγώ πάντως για θεσσαλονίκη θα πάω κανα 2 μέρες πριν το live για εισιτήριο…δεν πιστεύω να μαζέψει 8-9 χιλιάδες κόσμου με τίποτα…Αν έχει 5-6 θα είμαι πολύ ευχαριστημένος…
Όντως! Στην Σαλονίκη τουλάχιστον δεν πρόκειτε να γίνει με τίποτα sold-out! Αν και εγώ το έχω πάρει το εισιτήριο μου, αλλά δεν θα γίνει sold-out!
kaiser εγω θα προσπαθησω να σε βρω αυτο που λεγαμε…δεν ξερω αν θα τα καταφερω αλλα θα προσπαθησω να στο βρω…δεν παιζει να γινει σολντ αουτ μαγγες…με την καμια
Μακαρι paul γιατι και εγω απο ταμειο θα παρω αν παρω γιατι ακομα δεν εχω αποφασισει αλλα μπορει να παω μονο και μονο επειδη ειναι Παρασκευη αν ηταν αλλη μερα με τις εξετασεις και τα φροντηστηρια δεν υπηρχε περιπτωση. Ξερει κανεις ωρα εναρξης γιατι λογικα θα γραφει στο εισητηριο. Πριν ποση ωρα περιπου να παω για να βρω απο ταμειο εισητηριο; Οποιος ξερει ας μου δωσει τα φωτα του παρακαλω.
Βρε τον Βατσιλη…
Ο Παπακωτσος ειναι σαν τη μαγιονεζα! Παει με ολα!
Παντως οταν ακουω μεγαλες μπαντες να παιζουν σε Γιαννενα, Ηρακλειο κλπ (Λεσβο, Σιφνο, Σεριφο καποιοι αλλοι αν θυμαμαι καλα) κατι δεν μου καθεται καλα. Νομιζω οι μεγαλες μπαντες θα επρεπε να επιλεγουν οι ιδιες που να παιζουν και απο ενα σημειο και μετα να γινονται πιο επιλεκτικες, για λογους υστεροφημιας περισσοτερο.
Τεσπα, καλα να περασουν οσοι πανε να τους δουν!
[SPOILER]σφεντονα
φοβαμαι
παιχνιδι
καμπαρντινα
ψυχες
πορτο ρικο
γατος
γερακια-χαιρετισματα
θαντερ(κικιδη)
βικτωρια
τσε
στρατιωτης
σ’ακολουθω
στελλα-να κοιμηθουμε αγκαλια-πριν το τελος
δεν υπαρχω
γουιλλυ
ελλας[/SPOILER]
Μέτρια έως άσχημη εμφάνιση διαβάζω, μέχρι και για ψιλοαρπαχτή μπορείς να πεις, έλλειψη χρόνου για πρόβες; κούραση από τις εμφανίσεις του χειμώνα; δε ξέρω.
α δε τραγουδησε τιποτα απο purple ο βασιλης?
νομιζα τον ηθελε ο γκιλαν για βοηθεια:lol:
λιγα κρουσματα ειχαμε παντως…
ειδες κανεις απο αυτους που ηταν Κρητη τι τιμες ειχε το merch?
Στη Λευκωσία 20 ευρω t-shirt
Σήμερα λέω πλέον ότι θα τους δω την Παρασκευή. Πρώτη μου φορά, 20 χρόνια μετά τη “μυθική” εμφάνιση στη Λεωφόρο… Και πρώτη φορά με τον Gillan. (Aυτόν τον είχα δει το 90 στο φεστιβάλ της Αριστεράς στο Zάππειο)
respect!!πες μας 2-3 λογια για τοτε,για εμας που ειμασταν νηπια:)
ερωτηση ο γκλοβερ θα παιξει θεσσ/νικη αθηνα ,γιαννενα?
γιατι ειδα και ισραηλ ελειπε :-k
Μην ακουτε τοξικους. Ειδαμε Περπλ με Μπλακμορ και Λορντ και τον χαλασε ο Τερνερ. Ουστ κοπριτη
[SPOILER]Ενταξει, χοντρομουφας ηταν ο Τερνερ, αλλα μου αρεσει να την λεω στον τοξικο :)[/SPOILER]