Deep Purple/B. Παπακωνσταντίνου - Greek Tour 2011

ηρακλειο ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Ευτυχώς που έρχονται Ηράκλειο, μην ξεσπιτωνόμαστε μέχρι την Αθήνα! :stuck_out_tongue:

(κι ελπίζω να γλυτώσουμε τον Παπακωνσταντίνου!)

για κανενα λογο…:p:p

Πουλάκι μου,Κρήτη είσαι εσύ;;
Να κανονίσουμε να συναντηθούμε έχουμε πολλά να πούμε για το αγαπημένο μας ΡΟΚ!
Εννοείται ότι τιμάμε και το μυθικό Ηράκλειο ε

Εντάξει, Χανιά είμαι, και πάλι ξεσπίτωμα, αλλά ok, βολεύει καλύτερα από Αθήνα! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εσύ πού βρίσκεσαι;

και το δελτιο τυπου για τη συναυλια στο Ηρακλειο! ενδιαφερον φαινεται παντως το τι θα παρουσιαστει…

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ

Deep Purple - Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην Κρήτη!

Ο Ian Gillan και οι Deep Purple συναντούν στην σκηνή τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και ξεκινούν από το Ηράκλειο, την Παρασκευή 6 Μαΐου στο Παγκρήτιο Στάδιο, μια περιοδεία που περιλαμβάνει άλλους τρεις σταθμούς σε Πάτρα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη.

Οι διοργανωτές θα παρουσιάσουν στους θεατές της συναυλίας ένα άρτιο τεχνικά θέαμα που όμοιο του δεν έχει παρουσιαστεί στην Κρήτη.
Το Παγκρήτιο Στάδιο θα παραδοθεί 4 μέρες πριν την συναυλία και όλο αυτό το διάστημα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό θα εργάζεται για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες που θα επιτρέψουν να παρακολουθήσουμε ένα άρτιο οπτικοακουστικό θέαμα.
Πάνω σε 350 τετραγωνικά εξέδρας θα ξεδιπλωθεί ένα τέλειο σόου φωτισμών και άψογου ήχου και ταυτόχρονα τρεις γιγαντοοθόνες θα προβάλουν τα δρώμενα από 5 διαφορετικές οπτικές λήψεις.
Συνθήκες που θα επιτρέψουν στους δυο καλλιτέχνες να μας χαρίσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Εγγύηση άλλωστε γι αυτό αποτελεί η εκρηκτική live απόδοση τους μα κύρια το παρελθόν τους.

Για πάνω από 35 χρόνια οι Deep Purple και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δημιουργούν και τραγουδούν, συνθέσεις λόγου και μουσικούς ρυθμούς ,που κάνουν τους φίλους τους που τους ακούν να βλέπουν το κόσμο με μάτια ποιητή.

Ο χρόνος που κυλά,τα χρόνια που φεύγουν, κουβαλούν μαζί τους και κρατούν μόνο ότι πραγματικά αξίζει.

Πράγματι, από την μια οι Deep Purple, έγραψαν ιστορία στην παγκόσμια ροκ σκηνή με τραγούδια που επανέρχονται κυκλικά, άσχετα με την εποχή που γράφτηκαν, φορτωμένα με μνήμες μα και με διαχρονικότητα λόγο των πρωτοποριακών μουσικών μηνυμάτων τους που καθηλώνουν τον ακροατή. Τραγούδια αναφοράς που έχεις την αίσθηση πως ακόμα γράφονται, όπως το “Child In Time”, το “Smoke On The Water” ή το “Soldier Of Fortune” και τόσα άλλα!

Και από την άλλη ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, που εκτός του ότι είναι αναμφίβολα η κορυφαία φωνή της ελληνικής rock μουσικής,είναι και ένας εκρηκτικός τραγουδιστής με πάθος ένταση ακρίβεια και λυρικότητα, που τραγούδησε με εκπληκτική ευαισθησία τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες και ποιητές.

Δυο ονόματα με βαριά ιστορία στο χώρο της μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια βαθιά και στιβαρή μουσική παράσταση που θα απογειώσει τους θεατές, και θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις την καλοκαιρινή συναυλιακή περίοδο στην Ελλάδα από την Κρήτη, και το Ηράκλειο την Παρασκευή 6 Μαΐου στο Παγκρητιο Στάδιο!

Ώρα έναρξης συναυλίας 21:00

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00

Εισιτήρια προπωλούνται :

Ηράκλειο
talos plaza

Δισκοπωλείο Αεράκης

ΙRAKLIO BOWLING CENTER

Χανιά
Εισιτήρια προπωλούνται στον:
Ραδιοφωνικός Σταθμός
D-CODE 96.2 τηλ 28210 70690 και στο κατάστημα VIDEO COMPUTER Παπαδουλάκης Ιωάννης 2821076900-4

Ρέθυμνο
Εισιτήρια προπωλούνται στον:
Ραδιοφωνικό Σταθμό
COOL FM 106,8 RDS τηλ 28310 23009

Ιεράπετρα
Εισιτήρια προπωλούνται
«PROGRESSIVE»
Ηλ. Αποστολου 2
Τηλ 2842089600

Αγ. Νικόλαος
Εισιτήρια προπωλούνται
Πολυχώρος «ΠΕΡΙΠΟΥ»
28ης Οκτωβρίου 25
Τηλ 28410 24876 begin_of_the_skype_highlighting 28410 24876

Τελικά ούτε στην Κρήτη τον γλιτώνουμε τον Παπακωνσταντίνου… :-k

Και wtf με όλη αυτή την “υπερπαραγωγή”, καμία φορά που είδα τους Purple δεν είχαν τέτοιες @#$(@#(*$@. Δηλαδή σοβαρά, ποιος τα χρειάζεται όλα αυτά; :?

πραγματικα εχω περιεργεια να δω τι θα στηθει…(να μου πειτε εσεις δηλαδη γιατι εγω δεν μπορω να κατεβω… :stuck_out_tongue: )

Raziel σε ειχα προειδοποιησει για τον “ΒΑΣΙΛΗ”!!:p:p

τσιμπησαμε το εισιτηριακι μας8)

Ρε 'σεις έχει κανείς σπίτι στο Ηράκλειο να με φιλοξενήσει;;:(:frowning:
Εκτός αν υπάρχουν λεωφορεία για Ρέθυμνο,αλλά εκείνη την ώρα χλωμό…
Με βλέπω να γυρνάω στο Ηράκλειο μόνος και έρημος μέχρι να ξημερώσει

Η προπώληση για Αθήνα πώς πάει; Έχει κανείς εικόνα;

ρε παιδια δε ξερω οι purple δε λενε πολλα καλα τραγουδια και δεν ειναι και τα 2 βασικοτατα στελεχη οποτε με ξενερωνει το πραμα λιγακι…ο γκιλαν οσο παει κοβει κ τραγουδια λογω φωνης,ο μορς γαματος κιθαριστας αλλα δινει αλλον ηχο στη μουσικη των purple δλδ μονο για paice δε λεει να πω:p

ε και ο βασιλης τι να πω λιγο-πολυ με ξενερωσε στο τελευταιο λαιβ που τον ειδα και επαιζε τα τραγουδια λες και ητα σποτακι ραδιοφωνου(πολλα μαζεμενα και μονο τα ρεφραιν)

μφφφφφ:-k

αν και ο Gillan μπορει να νιαουριζει (αναλογα με τη “διαθεση” της φωνης του) αν και στη Ρωσια τον Φλεβαρη ηταν σε καλα φωνητικα επιπεδα, αλλα στην μπαντα ειναι ολοι πολυ καλοι μουσικοι! Morse, Airey, Glover, Paice ολοι τους κανουν καλο συνολο. αν δεν τους εχεις δει live θα περασεις πολυ καλα.

οσο για τον VASSILIS τον ειχα δει και εγω περισυ Γιαννενα και το ψιλοκανει αυτο που λες με τα ποτ πουρι, αν και επειδη τωρα θα ειναι σε συναυλια με 1+ ωρα σετλιστ δεν νομιζω να τα κανει και τα κλασικα με ροκ ηχο κομματια λογικα θα τα πει ολοκληρα.

Τι λέτε ρε ιερόσυλοι!! Μια χαρά τα λέει όλα, απλά όταν σε 2 ώρες δε μπορεί να χωρέσει μερικά προτιμά να τους κάνει ένα medley, τόσοι και τόσοι το κάνουν!

σωστος:wink: αλλωστε εχει κ τεραστια δισκογραφια

Αύριο στο Ηράκλειο! :D:D:D:D:D:D:D:D

42 γιουρια για να παω να δω Deep Purple και να με εχει ζαλισει 1μιση ωρα ο Υπουργος Οικονομικων πιο πριν…Δε νομιζω να αξιζει τον κοπο!!!
Ενταξει deep purple οσα χρονια και αν περασουν θα ειναι deep purple…
Τους εχω δει ηδη αλλωστε 2 φορες.
Για τον Παπακωνσταντινου με τιποτα…

οσοι πατε Ηρακλειο καλα θα περασετε!! περιμενουμε review, setlist και φωτογραφικο υλικο! :wink:

Άμα δε μας τα χαλάσει ο καιρός, θα περάσουμε τέλεια - έχω καλό προαίσθημα για το live!!!

Αν υπάρχει θεός θα αναβληθεί ή η συναυλία ή η δουλειά.
Αν όχι θα κάψω την Παναγιά τη Φανερωμένη του Χολαργού