Child in time λογω δυσκολων φωνητικων και μεγαλης ηλικιας του gillan
Soldier of Fortune kai Mistreated επειδη ειναι του coverdale
τα αλλα δυο δεν ξερω
ΑΥΡΙΟ ΡΕ!
Child in time λογω δυσκολων φωνητικων και μεγαλης ηλικιας του gillan
Soldier of Fortune kai Mistreated επειδη ειναι του coverdale
τα αλλα δυο δεν ξερω
ΑΥΡΙΟ ΡΕ!
Εύκολο sold out η Θεσσαλονίκη.
Το μέρος που παίζουν είναι μικρό.
Ποσες χιλιαδες χωραει η Μονη Λαζαριστων? το Θεατρο Γης απ’ οσο ξερω χωραει 6.500-7.000.
Τα μισά…
Τι sold-out γαμωτο…:?#-o
Αφου Deep Purple ειναι αυτοι, δεν μπορουσαν να τους βαλουν σε κανεναν μεγαλυτερο χωρο ??
Ελεος, το ειδαμε και αυτο…
Μονο οι Τζειμς παιζουν σε μεγαλυτερο χωρο σαν μεγαλυτερη μπαντα:lol::lol::lol:
Φεύγω κι εγώ
Πάμε ρε purple !!!
Πάμε ρε λατρεία 1!!!
8)8)8)
Μ Ο Υ Φ Υ Γ Α Ν Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε !!!
γαμησαν!!!ειχε ικανοποιητικο κοσμο…κανονικα ηταν να παιξουν στη μικρη σκηνη αλλα επαιξαν στη μεγαλη…,εχασαν οσοι δεν ηρθαν…
Rock ‘n’ Roll πάρτυ λέμε!!!
Πέρασα θεϊκά…:!:
Χάσαμε κάνα 2κιλο από το κοπάνημα και τον χορό στάνταρ…!!!
Πάντα τέτοια…:drunk:
:rockon:
Εννοείται είναι κλεισμένη η φωνή μου:-s
Βρε αχαΐρευτοι, mosh pit στους Purple;
Τι ώρα βγήκανε; Και πόση ώρα έπαιξαν;
Ασε το ειδαμε και αυτο (mosh pit)…
Απλα και ομορφα σημερα εμφανιστηκε ενα συγκροτημα που τα γαμησε ολα…Γεματο σετ με τις γνωστες απο χρονια ελλειψεις βεβαια και εμφανιση στον ουρανο…
1 ωρα και 45 λεπτα διαρκεια…Αυτο τα λεει ολα στο θεμα…Καντε τις συγκρισεις με αλλα…Εγω δεν μπαινω στον κοπο…
Μπορει η φωνη του Gillan να ειναι πεσμενη αλλα βρισκει τροπους να επιβιωνει…
Don Airey θεος…Μας επαιξε και τα ελληνικα μας και χαρηκαμε…
Ian Paice εχει χασει πολλα κιλα για καλο δικο του και θηριο πισω απο τα drums…
Roger Glover απλα μορφη…Τον τυπο δεν χορταινω να τον βλεπω…Ειναι η αδυναμια μου απο Purple…ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ…!!
Για τον μαλακα δεν θα πω τιποτα…Μπορει να ειναι καλος, χρυσος και ωραιος κιθαριστας, αλλα εγω ειμαι κολλημενος και ρομαντικος οποτε ελπιζω ακομα…Διωχτε τον παπαρα και φερτε πισω Ritchie…
Γενικα καταπληκτικοι…Δεν τους περιμενα τοσο καλους…Τουλαχιστον 10 σκαλες πιο πανω απο το 2006 που τους ειχα ξαναδει…Χαιρομαι γιατι τουλαχιστον υπαρχουν μερικες μπαντες να διδασκουν και να το κανουν καλα…
Γεματη βραδια με κομματαρες και κοσμο να συμμετεχει πανω απο τα συνιθισμενα…
Καλυτερες στιγμες για μενα…Space Truckin’ & The Battle Rages On…Και φυσικα Black Night…
Ακουσαμε και το Speed King εκτος προγραμματος…Το μονο που ελειψε ηταν το Knockin’ At Your Backdoor…Next Time
Δεν καταλαβα αν το θεωρεις πολυ η λιγο αυτο?
Απο τη στιγμη που το μεσο headlining band παιζει 1.30 ωρα φυσικα και το θεωρω πολυ…
Αν οχι πολυ, σιγουρα ικανοποιητικο…Αν αναλογιστουμε και την ηλικια και τις αντοχες κλπ ηταν χορταστικοτατο…
Για τις συγκρισεις ο νοων νοειτω… (no offense to any band)
Καλό είναι. Το στάνταρ είναι το μιαμισάωρο. Οτιδήποτε παραπάνω πρέπει να είναι καλοδεχούμενο, ακόμα και το τέταρτο
αν εγινε mosh pit στους purple…εχουμε ξεφυγει σε βλακεια μου φαινεται:?
Ελα μωρε κατι πιτσιρικια ηταν που τα ετρωγε να παιξουν ξυλο…Ακουσαν εκει το Space Truckin’, σου λεει δυνατο ειναι για παμε να πλακωθουμε…Κλασικα σκηνικα με καβλωμενα πιτσιρικια…
Ευτυχως κρατησε λιγο γιατι ειχαν αρχισει να μας σπανε τα νευρα…Στους Purple μονο αυτο δεν θελεις…
ατελειωτο τζαμαρισμα!
κ γαμω!
@rasp
εμενα μ’ αρεσει που σε καθε συναυλια παλευεουμε για κατι σποιλερς και βαζεις τα τραγουδια λες και δεν υπαρχει αυριο η Σαλονικα. :x
ακομα και δω υπαρχει το κατεστημενο των Αθηνων. [-X
:lol: :lol: :lol: