Deep Purple live?

(Sorry για την καθυστερηση)
Και ο ηχος ηταν αθλιος και η διοργανωση ψιλοαθλια!! Για να βρεις μπυρα επρεπε να κανεις τον Spider Man και να σκαρφαλωσεις στις κερκιδες…Τεσπα.
Δεν ξερω αν συμβαινει το ιδιο με σας, αλλα αναποφεκτα πεφτει στην συγκριση με το live στις 25-06-05 και… χανει.
Ναι, το ξερω οτι δεν εχουν καμια σχεση αλλα…
Παντως δεν γκρινιαζω καθολου :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: .
Ισα ισα λεω παλι καλα που αξιωθηκα(με) και ακουσα(με) κομματαρες οπως Perfect Strangers (η αδυναμια μου), Black Knight,Highway Star live!![/quote]

Nai, alla kalo einai na ksekathariseis oti milas gia Kriti kai oxi gia Thessaloniki pou milao ego…[/quote]

Ουπς!! Δεν το ειχα αναφερει;

Den thymamai, ego to ksero apo ta pm’s…

Μπορεί κάποιος από όσους ήταν στην Κρήτη να πει με σιγουριά εάν έπαιξαν το Sometimes I Feel Like Screaming εκεί;;; Το έγραψε κάποιος σε ένα forum των dp και μου φαίνεται κάπως περίεργο…!!

Cozy, χωρις να ειμαι σιγουρος, εχω την εντυπωση οτι δεν το επαιξαν.
Αν μπορει κανενα αλλο κοπέλι :wink: που να ηταν εκει να μας πει, αλλιως θα περιμενεις μεχρι να παρω την κοπια της συναυλιας στα χερια μου.
Ενα φιλαρακι την τραβηξε σχεδον ολη!!

exw perasei tin ilikia twn 15.den eipa pote oti to eidolo sou prepei na nai anagkastika to kalitero paidi .alla iparxei mia terastiwn diastasewn diafora apo to na min einai to kalitero paidi sto na einai o zakk wylde. twra oso gia to : <<gia na min parete ton kako dromo>> to afinw asxoliasto , ama esi sta 15 sou eisoun etsi(eixes dld ta kalitera paidia ws eidola gia na min bretheis ston kako dromo) , den ftaiw egw gia ayto .[/quote]

Μάλλον ΔΕ συνεννοούμαστε…ε? :roll:
Ρε παιδί μου, εσύ τράβα κι άκου τα καλά παιδιά…Μην ακούς όμως Mustaine και Anselmo, (μην το πεις, αλλά παίρνουν ναρκωτικά! Ή μήπως όχι?) επίσης μην ακούς Mayhem, (είναι κι αυτοί κακοί άνθρωποι.Έμαθα έχουν στις συναυλίες τους κάτι γουρουνοκεφαλές με τις οποίες καλούν το πνεύμα του Σατανά!) καλά δε συζητώ για Deicide… (ο τύπος νόμιζε ότι έχει καταλυφθεί από δαίμονα μέχρι το 99…ΟΥΟΥ!) Οι Iced Earth πάλι? Αυτός ο Barlow, για τον πέο φωνή είχε! (αφού πήγε να γίνει μπάτσος!)
Μα είμαστε σοβαροί τώρα?? Στ’@@@ μας τι πιστεύει ο καθένας. Ούτε ξέρεις πώς έχει μεγαλώσει ούτε για ποιό λόγο τα πιστεύει… Δεν ακούω Zakk Wylde για να μάθω τις αξίες της ζωής αλλά γιατί γαμάει στην κιθάρα…Αυτό μου αρκεί. Από κει και πέρα και δε συμφωνώ μ’αυτά που λέει και θα τον κράξω αμα πει μαλακία (που θα πει!). Αλλά αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ! Πώς θα γίνει τώρα…
Αλά εντάξει ρε παιδί, αν εσένα έρχονται και σου εξομολογούνται τις αμαρτίες τους ΟΛΟΙ και ξέρεις ποιοί είναι καλόι και ποιοί κακοί, τι να σου πω? Αν επίσης περιμένεις να βρεις ποιός είναι καλός άνθρωπος για να κρίνεις τι παίζει…Ε, περαστικά, γιατί οι καλοί σπανίζουν και οι κακοί είναι φυλακή!
Αρκετά από μένα…Είμαι πιο off-topic κι από το οff topic!

PS.1 Όσο για το τι άκουγα εγώ στα 15 μου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ?? Επειδή είμαι στα ίχνη του Τζάκ του Αντεροβγάλτη άκουγα μέχρι και Metallica…

exw perasei tin ilikia twn 15.den eipa pote oti to eidolo sou prepei na nai anagkastika to kalitero paidi .alla iparxei mia terastiwn diastasewn diafora apo to na min einai to kalitero paidi sto na einai o zakk wylde. twra oso gia to : <<gia na min parete ton kako dromo>> to afinw asxoliasto , ama esi sta 15 sou eisoun etsi(eixes dld ta kalitera paidia ws eidola gia na min bretheis ston kako dromo) , den ftaiw egw gia ayto .[/quote]

Μα είμαστε σοβαροί τώρα?? Στ’@@@ μας τι πιστεύει ο καθένας. Ούτε ξέρεις πώς έχει μεγαλώσει ούτε για ποιό λόγο τα πιστεύει… Δεν ακούω Zakk Wylde για να μάθω τις αξίες της ζωής αλλά γιατί γαμάει στην κιθάρα…Αυτό μου αρκεί. Από κει και πέρα και δε συμφωνώ μ’αυτά που λέει και θα τον κράξω αμα πει μαλακία (που θα πει!). Αλλά αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ! Πώς θα γίνει τώρα…
[/quote]

sta dika sou @@@ ti pisteyoun aytoi pou akous : to dexomai. (to pws megalwse ktl einai dikaiologies gia na min tou riksoume oli tin eythini panw tou.mexri ta 14 exei simasia pws megalwses , oxi mexri kai tin ilikia tou wylde). gia mena omws den einai etsi. egw den mporw na akousw kapoion pou leei tetoies malakies kai mou ti spaei toso , kai den ton paw , kai as epaize kalitera apo olous. kai kala tha kaneis pou tha ton krakseis , kai egw mazi sou :wink: ;p

y.g. merikes fores , i kalitera polles fores ta off-topic exoun poli megaliteri aksia apo ta in topic ;p :wink:

:!: Π Α Ρ Α Δ Ι Ν Ο Μ Α Ι :!: :smiley:
Αν και σε κάποια απ’αυτά που λες εξακολουθώ να διαφωνώ αλλά…είχε ενδιαφέρον!

OI PURPLE einai THEOI .Omorse axios antikatastaths tou theou Ritchie pou prepei pisteuw na gyrisei,giati pleon o xronos einai polytimos sthn hlikia tous.Na tous doume k me blackmore kai na mas pethanoun…

:lol: :!: :smiley: :wink: ennoeite eixe endiaferon kai gia mena :wink: :wink: to oti diafwneis einai kalo , tha tan xazomara na eixame oloi tis idies apopseis , etsi den einai? :wink: :smiley:

ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΠΤ! ANYΠΕΡΒΛΗΤΟΙ, ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΙ ηταν στην συναυλια που δωσανε στη Κυπρο!αθανατοι… :smiley:

Η ροκ συναντά την κλασική μουσική
Deep Purple & Jon Lord - η ροκ συναντά την κλασική μουσική?
Dominus Orchestra-Στέλιος Καρπαθάκης

Στις 17 και 25 Ιανουαρίου 2015 καθώς και 1η Φεβρουαρίου, στον εξαίρετο πολυχώρο ?Άννα & Μαρία Καλουτά? στο Νέο Κόσμο στην Αθήνα, η ?Dominus Orchestra?, αποτελούμενη από μία 8μελή ροκ μπάντα και μία 14μελή ορχήστρα εγχόρδων, παρουσιάζουν ένα ζωντανό μουσικό αφιέρωμα στο διασημότερο και παγκοσμίου εμβέλειας ροκ συγκρότημα της Βρετανικής μουσικής σκηνής της δεκαετίας ?70, Deep Purple. Στα φωνητικά ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Καρπαθάκης από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό “The Voice”.
https://www.youtube.com/watch?v=IScgnnOTe_o

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τραγούδια των Deep Purple και του ιδρυτή τους, Jon Lord (1941-2012), ακούγονται από το συνδυασμό της ηλεκτρικής κιθάρας, του ηλεκτρικού μπάσου, των ντραμς με το ροκ όργανο (Hammond) και πλαισιώνονται από βιολιά, βιόλες, τσέλα, κοντραμπάσα και φλάουτο.
Η σύμπραξη δύο διαφορετικών μουσικών κόσμων επί σκηνής είναι κάτι χωρίς προηγούμενο για τα Ελληνικά δεδομένα και σίγουρα αποτελεί πρόκληση για το μουσικό κοινό. Απευθύνεται σε ευρεία ηλικιακή ομάδα αλλά και ανθρώπους με διαφορετικές μουσικές προτιμήσεις. Το πάντρεμα αυτών των δύο κόσμων είναι ακριβώς αυτό που κάνει το εγχείρημα τόσο μοναδικό.
Την ενορχήστρωση των κομματιών επιμελείται ο Πάνος Πολίτης, την 22μελή ορχήστρα διευθύνει ο Πέτρος Καρπαθάκης και την σκηνοθεσία κάνει ο Γιώργος Κατσούλης.
Support συγκρότημα στις 17/1/15 οι Groove Aloud
Support συγκρότημα στις 25/1/15: οι Groove Attack Big Band
Support συγκρότημα στις 1/2/15 οι PULSE-R
?The Dominus Orchestra?
Η ?Dominus Orchestra? δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο με σκοπό το ?πάντρεμα? της ροκ με την κλασική μουσική, παρουσιάζοντας σε πρώτη φάση κομμάτια του Jon Lord και του ιδρυτικού του συγκροτήματος Deep Purple στην Ελληνική μουσική σκηνή. Ο χαρακτήρας της μπάντας είναι καθαρά αφιερωματικός. Η βασική μουσική ιδέα είναι γέννημα του Πάνου Πολίτη ο οποίος με την πολύτιμη συμμετοχή των εξαίρετων συνεργατών του, Πέτρου Καρπαθάκη (δ/νση ορχήστρας) και Γιώργου Κατσούλη (σκηνοθετική επιμέλεια παράστασης, media, promotion κ.ά.) δημιούργησαν την ?Dominus Orchestra? επιχειρώντας να παρουσιάσουν κάτι πρωτόγνωρο για τα εγχώρια μουσικά δεδομένα. Η επιλογή των μουσικών που συμμετέχουν έγινε με δύο βασικά κριτήρια, την κοινή τους αγάπη στο ?πάντρεμα? των δύο εντελώς μουσικών διαφορετικών κόσμων, του κλασικού με του ροκ, αλλά και την κοινή πορεία και συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια με συμμετοχές σε διαφορετικά μουσικά σχήματα.
Ροκ Μπάντα
Πάνος Πολίτης (Πιάνο/Hammond organ/Φωνητικά/Ενορχήστρωση)
Στέλιος Καρπαθάκης (Φωνητικά),
Δημήτρης Αντωνιάδης (Τύμπανα),
Άγγελος Καραγιάννης (Κιθάρα ηλεκτρική και κλασική),
Γιάννης Γρηγορίου (Ηλεκτρικό Μπάσο),
Ντίνος Γεωργούντζος (Πλήκτρα)
Γιάννης Καραχάλιος (Κρουστά)
Κλειώ Τσακίρη (φλάουτο)
Μαριάννα Καλογεράκη (φωνητικά)/17-1-15
Μάρβα Βούλγαρη (φωνητικά)/25-1-15
Μαριάννα Καλογεράκη (φωνητικά)/1-2-15
Κλειώ Τσακίρη (Φλάουτο)

Ορχήστρα Εγχόρδων
Concertino: Ντίνος Μπουραντάς
1α Βιολιά: Μανώλης Ζαραφωνίτης, Δημήτρης Μαθιόπουλος, Τάσος Γουσέτης
2α Βιολιά: Στάθης Λασκαρίδης (εξάρχων), Ειρήνη Συσκάκη, Μελίνα Ντελίκου
Βιόλες: Αντίλοχος Τρανός (εξάρχων), Πάρης Ροζάκης, Κωνσταντίνος Γούζιος
Βιολοντσέλα: Αλέξανδρος Χαραλάμπους (εξάρχων), Μυρτώ Γούζιου,
Κοντραμπάσο: Ηλίας Ελγκαέρ
Διεύθυνση Ορχήστρας: Πέτρος Καρπαθάκης

Facebook: https://www.facebook.com/dominusorchestra
(στην σελίδα μας στο Facebook υπάρχει ένας διαγωνισμός για 2 διπλές προσκλήσεις)

IndieGoGo: http:// www.indiegogo.com/
(σύντομα θα μας βρείτε στο διάσημο crowdfunding site!)

Διάθεση εισιτηρίων: Αποκλειστικά στο Viva.gr & συνεργάτες