Fysob…Ελπίζω αυτό για τον Morse να το είπες ειρωνικά…
Ο Morse δεν κανει για Deep Purple. Σταματαω εδω γιατι μετα θα με κυριεψουν τα οπαδικα μου αισθηματα αι θα αρχισω τα μπινελικια…
Εχεις αντιθετη αποψη???
Ο Morse δεν κανει για Deep Purple. Σταματαω εδω γιατι μετα θα με κυριεψουν τα οπαδικα μου αισθηματα αι θα αρχισω τα μπινελικια…
Εχεις αντιθετη αποψη???[/quote]
egw exw.
Eixe ixo apo tin konsola?
[/quote]
Δε μιλαω για ηχο αλλα για αποδοση μουσικα.Μεχρι και η αναπνοη του ακουγοτανε.Λαχανισε για πλακα.
Παντως για τον Steve που λετε νομιζω οτι ειναι ο μονος που αξιζει ακομα στο γκρουπ.
Καταρχήν το ότι πιστεύεις πως δεν κάνει για τους Purple δεν σημαίνει πως είναι γ.τ.π. έτσι; Εκτός αν πιστεύεις και τα δύο. Εγώ έχω την εντύπωση πως από τη στιγμή που ανέλαβε ο Morse οι Purple ανέβηκαν αισθητά. Καλός και χρυσός και ο Ritchie αλλά τα 3 τελευταία με αυτόν (The House Of Blue Light, Slaves & Masters, The Battle Rages On) δεν ήταν κάτι σπουδαίο και αποτελούσαν λίγο πολύ μία από τα ίδια. Ο Morse ανανέωσε τον ήχο και έφερε μία νέα προοπτική στο συγκρότημα. Μπήκαν νέα στοιχεία στη μουσική τους και γενικά άλλαξαν στιλ χωρίς όμως να ξεπουληθούν ή να γίνουν εμπορικοί…Ίσα ίσα. Εγώ τους θαυμάζω που επέλεξαν τον Morse παρότι ήξεραν ότι είναι πολύ διαφορετικός από τον Ritchie. Από το να έπαιρναν κανένα μλκ όπως ο Malmsteen που θα προσπαθούσε μόνο και μόνο να δείξει ότι μπορεί να παίξει καλύτερα από τον Blackmore, χίλιες φορές τον Steve.
Τώρα το αν δεν σου αρέσουν αυτά που έχουν κάνει με τον Morse δικαίωμά σου. Αλλά όχι και γ.τ.π. …!!! Ξέρεις πολλούς που να παίζουν καλύτερα από αυτόν;;
[quote=“Cozy”]Από το να έπαιρναν κανένα μλκ όπως ο Malmsteen που θα προσπαθούσε μόνο και μόνο να δείξει ότι μπορεί να παίξει καλύτερα από τον Blackmore, χίλιες φορές τον Steve.
quote]
Γιατι ο Morse τι προσπαθει να κανει??? Κοιτα να δεις καλα αλμπουμ βγαλανε με Morse. Προσωπικα το Slaves and Masters το θεωρω το τελευταιο Deep Purple album και το Battle rages on εχει καποια κομματια που θελουν 5 Purpendiculars και Abandons. Τεσπα περι ορεξεως…
Απο εκει και περα ξερω παρα πολλους που παιζουν καλυτερα απο τον Morse(o τυπος για σολο ανεβοκατεβαινε κλιμακα και μετα επαιζε την χρωματικη). Στα κομματια του ας κανει οτι θελει οταν ακουω ομως το Lazy που το στηνει στα 5 μετρα και το εκτελει χωρις δισταγμους θα φαει τα μπινελικια του απο εναν αρρωστο φαν των Deep Purple…
Οπως ειπε και ο Lord: " Οσο ημουν στην μπαντα υπερχε το μεγαλο οργανο στην ακρη της σκηνης που του θυμιζε που επαιζε και τον συγκρατουσε. Απο τη στιγμη που το οργανο αυτο εφυγε το αποτελεσμα απομακρυνθηκε ακομα περισσοτερο απο Purple…
Αυτα τα πολλα…
o morse einai poli kalos , kai to stil tou tairiazei me tous deep purple . poli diaforetikos apo ton blackmore , alla to tairiakse stin banda .-
cozy , alla daks , to the battle rages on einai poli wraios diskos
Οπως και το Slaves & Masters…
Δεν είπα ότι είναι κακοί δίσκοι ρε σεις!! Αλλά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Για μένα το Purpendicular είναι σαφώς ανώτερο και από τους τρεις.
Όσο για τον Morse, μάλλον τα παραλές Fysob. Γιατί τέτοια εμπάθεια; Πιστεύεις πραγματικά ότι το Lazy το σκοτώνει; Γιατί εμένα μου ακούγεται τέλειο δηλαδή; Έχεις ακούσει bootlegs με τον Ritchie να βγαίνει στο συγκεκριμένο εκτός ρυθμού ή να το παίζουν τόσο γρήγορα λες και τους κυνηγούν; Άσε που δε νομίζω ο Steve σε καμία περίπτωση να θέλει να το παίξει καλύτερος από τον Blackmore.
Πότε ο Lord είπε κάτι τέτοιο αλήθεια;;
Οπως ειπα και πριν περι ορεξεως…Οσο για το δευτερο επετρεψε μου να εχω μια διαφορετικη αποψη
Εμπαθεια???Καλα ειμαστε σοβαροι??? Δεν το σχολιαζω…
Exω ακουσει live ηχογραφησεις οπως το made in Japan… Aν το παμε στα bootlegs αστο θα τελειωσουμε αυριο
ψαξτο…
Για να τελειωνουμε μπορει να σαρεσει ο Morse περισσοτερο απο Blackmore, μπορει να γουσταρεις τα cd Purpendicular κτλ περισσοτερο απο καποιο αλλο επετρεψε μου ομως να σου πω πως ο τυπος δεν κανει για τοπυς Purple… Και ο Zakk Wylde ειναι γαματος κιθαριστας οπως και ο BB KIng. Τι παει να πει αυτο???Θα ταιριαζαν??
kala , aytos mporei na nai gamatos kitharistas alla se ola ta alla einai patos . skata me trixes…
kala , aytos mporei na nai gamatos kitharistas alla se ola ta alla einai patos . skata me trixes…[/quote]
Otan tha paizeis gia ton Ozzy 3anamiloume. Pou 3ereis oti ta idola sou einai kai gamo ta kala paidia? Tous gnorizeis prosopika?
kala , aytos mporei na nai gamatos kitharistas alla se ola ta alla einai patos . skata me trixes…[/quote]
Otan tha paizeis gia ton Ozzy 3anamiloume. Pou 3ereis oti ta idola sou einai kai gamo ta kala paidia? Tous gnorizeis prosopika?[/quote]
pantws einai sigoura kaliteroi apo to diko sou eidolo , ton zakk wylde…psaxnw sinexws gia ta eidola mou pantws.esi gia ton zakk wylde exeis psaxtei katholou? kai mono ayta pou poihse kata tin diarkeia tis synaylias tou stis 25 tou proigoumenou mina , einai arketa gia na katalabeis ti esti o tipos…paradexomai tin ikanotita tou na paizei poli kala kithara , alla apo apopsi xaraktira o tipos einai athlios…daks , dikia mou gnwmi , alla eidika me ta tis 25-06 den mporw na ton anexomai :?
Μηπως βγηκαμε λιγο off topic;
ligo…
Όταν ξεπεράσετε την ηλικία των 15 που τα είδωλα σας πρέπει να είναι τα καλύτερα παιδιά για να μην πάρετε τον κακό το δρόμο, ελάτε και ξαναδιαφωνίστε για τον εκάστοτε Zakk Wylde.
(Sorry για την καθυστερηση)
Και ο ηχος ηταν αθλιος και η διοργανωση ψιλοαθλια!! Για να βρεις μπυρα επρεπε να κανεις τον Spider Man και να σκαρφαλωσεις στις κερκιδες…Τεσπα.
Δεν ξερω αν συμβαινει το ιδιο με σας, αλλα αναποφεκτα πεφτει στην συγκριση με το live στις 25-06-05 και… χανει.
Ναι, το ξερω οτι δεν εχουν καμια σχεση αλλα…
Παντως δεν γκρινιαζω καθολου .
Ισα ισα λεω παλι καλα που αξιωθηκα(με) και ακουσα(με) κομματαρες οπως Perfect Strangers (η αδυναμια μου), Black Knight,Highway Star live!!
Κοίτα fysob, εγώ τον θεωρώ μια χαρά για τους Purple από τη στιγμή που τους ανανέωσε σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο. Τώρα εσύ έχεις άλλη άποψη, δικαίωμά σου όπως είπα, και δεν θα προσπαθήσω να στην αλλάξω γιατί δεν έχει και νόημα! Αυτό που μετράει είναι ότι σου αρέσουν οι dp…
Πάντως χωρίς πλάκα, αν έχεις κανένα link για τη δήλωση αυτή του Lord στείλτο μου.
Take care!
(Sorry για την καθυστερηση)
Και ο ηχος ηταν αθλιος και η διοργανωση ψιλοαθλια!! Για να βρεις μπυρα επρεπε να κανεις τον Spider Man και να σκαρφαλωσεις στις κερκιδες…Τεσπα.
Δεν ξερω αν συμβαινει το ιδιο με σας, αλλα αναποφεκτα πεφτει στην συγκριση με το live στις 25-06-05 και… χανει.
Ναι, το ξερω οτι δεν εχουν καμια σχεση αλλα…
Παντως δεν γκρινιαζω καθολου .
Ισα ισα λεω παλι καλα που αξιωθηκα(με) και ακουσα(με) κομματαρες οπως Perfect Strangers (η αδυναμια μου), Black Knight,Highway Star live!![/quote]
Nai, alla kalo einai na ksekathariseis oti milas gia Kriti kai oxi gia Thessaloniki pou milao ego…
exw perasei tin ilikia twn 15.den eipa pote oti to eidolo sou prepei na nai anagkastika to kalitero paidi .alla iparxei mia terastiwn diastasewn diafora apo to na min einai to kalitero paidi sto na einai o zakk wylde. twra oso gia to : <<gia na min parete ton kako dromo>> to afinw asxoliasto , ama esi sta 15 sou eisoun etsi(eixes dld ta kalitera paidia ws eidola gia na min bretheis ston kako dromo) , den ftaiw egw gia ayto .