Λοιπον μολις γυρησα απο το live των Purple αποψε.Δεν εχω να πω τιποτα παραπανω απο τους προλαλησαντες.To Set παρομοιο με αυτο που εγραψε ο Mystic, ο κοσμος γυρω στα 3 χιλιαρικα (με το ζορι) και ο κλασσικος χαμος στα κλασσικα κομματια.
Ενα γαματο rock παρτι!!! Αυτα.
Ευχομαι σε οσους πανε αυριο στην Θεσσαλονικη να το ευχαριστηθουν οπως και μεις.
kala milame theikia synaylia oi 55arides , kai o younger foberoi oloi tous , theoi tha elega!!! an kai o don den mou arese oso tha mou areze o lord… alla tespa , piasame kai mia penitsa gia na xoume lol ;p . prepei na dimiourgisoun neoterismo , o pliktras na petaei kai aytos tpts na poume…lol
Kana pliktro… :lol:
Gamo tis synavlies. Polys kosmos, mikri diarkeia vevaia alla exoun kai mia ilikia oi anthropoi. Edo oi White Stripes epaiksan 1 ora kai deka lepta…
Anyway, den tous eixa ksanadei kai itan fantastikoi. Vour gia Scorpions…
Set το ιδιο με Κρητη να υποθεσω, ε;
Παντως σε μας ή ο ηχος ηταν χαλια ή η φωνη του Ian τον εγκαταλειπει.
Mia xara itan o ixos kai i foni tou den ton egataleipei katholou.
Mallon eixate poly athlio ixo…
Παιδια ηταν φοβεροι!Τι να λεμε!Το setlist παρομοιο με τα αλλα απλως δεν παιξαν το Bananas.Στη Θεσ/κη ειχαν κ support τον Μουρβατη+Ψυχη.Παιξαν κατι ορχηστρικα και μετα βγηκαν οι DP.Ηχος φοβερος και παιξιμο ως συνηθως!Αυτο που με εντυπωσιασε πολυ ηταν η φωνη του Gillan!Φοβερος ο ανθρωπος ειδικα στο μακρυ “I thaaaaaaaaaaaaaaaaaank youuuu!!!” ηταν φοβερος οπως και στο live 8 που ειδα στο net και επιβεβαιωνει κ αυτο που ειπε ο ιδιος οτι η φωνη του βρισκεται στην καλυτερη κατασταση.Αντε και του χρονου για την “Rapture of the deep” tour…!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 17/7: Ήταν μία μοναδική συναυλία. Πρώτη φορά νομίζω ότι ο Ian Gillan είχε τέτοια κέφια (μιλάω σε σύγκριση και με τις προηγούμενες εμφανίσεις των Purple στην Ελλάδα αλλά και με τα DVD που κυκλοφορούν στο εμπόριο). Το κοινό ήταν πολύ θερμό και ανταποκρινόταν άψογα στα “παιχνίδια” του Gillan. H διάρκεια της συναυλίας ήταν 1 ώρα και 25 λεπτά. Στο encore εκτός από τα Lazy και Hush παίξανε και το Black Night.
Paiksane diladi kalytera apoti tote pou eixan erthei teleutaia fora stin athina?
giati tote itan ligo “asta na pane” i synaulia.
paiksan lazy???
woooow
Kana pliktro… :lol:
[/quote]
kati tetoio skeftomai kai egw :lol:
pantws pragmatika o ixos den itan kai toso kalos , o gillan mia xara kratietai , kai to demon’s eye extra den itan?? etsi nomizw
Το Demon’s Eye δεν ήταν extra. Το παίζουν από το ξεκίνημα σχεδόν της προώθησης του Bananas. Εγώ ανέβηκα στην Θεσ/νίκη και ήταν όντως πολύ ωραία!!Δεν σταμάτησαν να χαμογελούν ούτε λεπτό και γενικά ήταν σε πολύ καλή διάθεση…Μόνη ένσταση το γεγονός ότι με το να παίζουν κάθε βράδυ το ίδιο setlist το οποίο μάλιστα μοιάζει αρκετά με setlist παλαιότερων περιοδειών τους κάνει κάπους προβλέψιμους. Αλλά δεν πειράζει, χαλάλι τους!!
nai , telika dikio exeis se ayto…
Κωστή σου 'λεγα εγώ να ρωτήσεις για την κασσέτα και δεν με άκουσες !!! Να τα τώρα πάλι !!!
Αν και ήταν η τρίτη φορά που τους έβλεπα (και μια και η συγκεκριμένη μπάντα ειναι η αδυναμία μου) μου αρεσαν παρα μα παρα μα παρα πολυ,ήταν θεοι κτλ κτλ…
Ο Gillan πάντως μου φάνηκε αρκετά σπασμένος σε σχέση με το 2001 (δεν το κρίνω. ειναι κατι που θεωρώ απόλυτα φισιολογικό). Νομίζω οτι σε αυτό οφείλεται και η μικρή διάρκεια της συναυλίας καθώς και τα (υπερυπερυπερθεϊκά) μεγαλούτσικα σολα του (υπερυπερυπερθεϊκού) Steve. Μας είπαν και το Black Night στη Θεσσαλονίκη.Φαγαμε και (για άλλη μια φορά) τη βρόχα στη Θεσσαλονίκη .Βόμβο δεν είχαμε μόνο φέτος . . (Στάθη… Μήπως είσαι γκαντέμης?)
Ενα παράπονο εχω μόνο : Στάθη, αν δεν αρχιζε η βροχή τι ώρα θα ανοίγαν οι πόρτες???
Καποια στιγμή είχε αρχίσει να μου θυμίζει τους Dream Theater η κατάσταση… :evil: Προσέξτε το αυτό εκεί στην encore είναι ιδιαίτερα άσχημο για το κοινό. Α! και στο εισιτήριο βοηθάει καμιά φορά να αναφέρεται η ώρα που θα αρχίσει η συναυλία…
Θεϊκή συναυλία. Αν και παίζουν από το '62 περίπου, δείχνουν ότι έχουν ακόμα Fireballs. Το Συγκρότημα βγήκε κατα τις 22:00 στην σκηνή στο Θέατρο Γης. Όλα ήταν τέλεια και φανταστικά. Η ατμόσφαιρα του να είσαι μέσα στο δάσος, αριστερά σου να φωτίζεται ο γκεμός και πανω να βλέπεις το φεγγάρι ενώ την ίδια στιγμή ψιχαλίζει και εσύ χοροπηδάς και τραγουδας Smoke On the Water μαζί με τους θρύλους του Rock λέει πολλα. Εγώ προσωπικά το κατα-ευχαριστήθηκα το show αν και ο ήχος δεν μου άρεσε το τελικό αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό. Το σόλο στην κιθάρα, τα εφέ (ελικόπτερα) στο αρμόνιο + ο ειδικος φωτισμός κλπ ήταν κάτι το μοναδικό. Γύρω μου (επειδή καθόμουν αρκετά ψηλά) έβλεπα ανθρώπους κάθε ηλικίας να χειροκροτάνε και να κουνάνε τα κεφάλια τους στον ρυθμό. Οι Purple έπαιξαν μοναδικά, με τις αλλαγές και και μ’όλα. Μάλιστα σε κάποια φάση έπαιξαν κι ένα ελληνικό κομμάτι (λαίκο, στο αρμόνιο) και ο κόσμος ενθουσιάστηκε. Βέβαια δεν έλειψαν οι τυπικές εκφράσεις "Thessaloniki you’re fantastic. Superb κλπ). Στο τέλος είπαν “cu next time” οπότε ελπίζω να ξανα έρθουν Σαλόνικα να γουστάρουμε. Πάντως όλη η ατμόσφαιρα ήταν κάτι το πολύ όμορφο!!! Καμία φωτο ; Τάχα μου, δεν επιτρέπετε η βιντεοσκόπιση λενε… Ολοι μεσα με κάμερες ήταν… Τι να πεις! Αν και δεν ήρθε πολύς κόσμος (υπολογίζω 4-5000 άτομα) ήταν πολύ ωραία.
Τώρα περιπένω τους Σκορπιους στο θέατρο Γης. Στην Αθήνα έμαθα πήγαν 25000. Εδώ θα έρθουν σαφώς λιγότερα άτομα αλλά όπως και να το κάνουμε εδώ περνάμε καλύτερα:P
Ξερω οτι εχει μεγαλη διαφορα απο την τηλεοραση αλλα ειδα κατι στιγμιοτηπα στην ΕΤ-3 και οι Purple ειχαν παλυ πλακα.Νομιζω οτι το κομματι ηταν το Strange Kind Of Woman.Ρε παιδια ο Gillan ηταν απαραδεκτος.Χειροτερος απο το Ολυμπιακο σταδιο.Η φωνη του δεν εβγενε για κανενα λογο.
Eixe ixo apo tin konsola?
To elliniko kommati pou epaiksan itan ta paidia tou Peiraia (nomizo omos oti to syndiase kai me kapoio allo).
Τα παιδιά του Πειραιά στην Θεσσαλονίκη;;;; Και δεν διακόπηκε η συναυλία;;;;
Απαπαπαπα… :twisted: :twisted:
Ο Morse ειναι για τον Που.σο… :twisted: :twisted:
Οι υπολοιποι γαμησανε…
Δεν παιξανε κανενα του Καζατζίδη να γουστάρουμε, του γαύρου το τραγούδι μας παίξανε. Τελως πάντων. Δεν ξέρω αν ο ήχος ακουγόταν με υποστήριξη κονσόλας, το σίγουρο ήταν ότι ακούγουνται καλύτερα με τα παράσιτα του ραδιοφώνου.
Η συναυλία ήταν πολύ ωραία!Όλοι καταπληκτικοί!Μαγικές στιγμές.Μακάρι να ξανάρθουν.Ο Gillan χοροπήδαγε,χτυπιόταν…!Και συνέχεια χαμογέλαγε.Πολύ ζωντανός.Είχα πάει μπρόστα…Απίστευτες στιγμές έντασης και πόρωσης!!(Ασχετο:Ένα παιδί πίσω μου έβγαζε κάτι κραυγέw θεικές…!)
I know…I know…we’ll never forgetWe 'll never forget!