Deep Purple - Now What?! [2013]

Λίγο πρόωρο, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν κάποια νέα, ας τα συγκεντρώνουμε σιγά-σιγά.

Μέχρι στιγμής τίτλο του δίσκου δεν ξέρουμε. Πριν λίγο ο Στάθης είπε στο FB ότι ο τίτλος ενός από τα τραγούδια είναι Hell to Pay. (ωραίος τίτλος αν και περίεργος για Purple!)

Επίσης, ξέρουμε ότι παραγωγή κάνει ο Bob Ezrin (γνωστός για τις συνεργασίες του με Pink Floyd, David Gilmour, Alice Cooper, κλπ. κλπ. Επ’ αυτού ο Στάθης είπε αυτολεξεί

Γαμάει ο Bob Ezrin :-))))

Τέλος, ο ίδιος ο IG είπε σε συνέντευξή του ότι οι ένας από τους στίχους σε κάποιο τραγούδι είναι αναφορά στον μεγάλο εκλιπόντα Jon Lord.

I wrote a line which is included in one of the new songs, ??souls having touched are forever entwined?.

Αν δεν αλλάξει κάτι, πολύ φοβάμαι ότι αυτός θα είναι και ο τελευταίος στουντιακός δίσκος του συγκροτήματας. Μην ξεχνάμε ότι το Rapture of the Deep βγήκε το 2005.

Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς θα τις μαθαίνουμε! :slight_smile:

παλι καλα να λεμε…εγω δεν πιστευα οτι θα εβγαινε και αλλος μετα το rapture…(δισκαρα btw)

δε θελω με τα χιλια ζορια να προσπαθει ο γκιλαν να βγαζει κραυγες…

οσο παει και ας ειναι χαμηλα…

Συνέντευξη Ian Paice για το νέο δίσκο: http://www.youtube.com/watch?&v=p1VUP67kHZ8#!

Ενθουσιασμός για τη συνεργασία με τον Ezrin, ήταν ανοιχτοί σε όσα τους έλεγε, αλλά αυτό που μου έμεινε ήταν το εξής:

The drum parts are fairly simple because the quite a lot of the music is [B]fairly heavy[/B].

Προϊδεάζει σε όργια Morse/Airey. Βγάλτε το δίσκο γρήγορα λέμε!!!

@DonConstantino: νομίζω στους δύο τελευταίους έχει προσαρμόσει τη φωνή του στα νέα δεδομένα της. Ε καμιά κραυγή από 'δώ κι από εκεί υπάρχει, αλλά πιο πολύ για αλατοπίπερο! :stuck_out_tongue:

Bump!

“It took us a while to feel the desire to record a new album. We talked about it 2 years ago, but nobody was really that interested. Maybe it was the primary focus on live touring, but the band didn’t feel like going into the studio.
In 2012 this changed, not consciously, it just sort of snuck up on us.
Once the decision to record was agreed we got into “creating new music” mode again and it just felt great.
Ideas flowed and we smiled.
We had decided that the album would have a harder edge than “Rapture”, but I think we surprised ourselves with the outcome.”
[B]Ian Paice[/B]

Γουστάρω που άνοιξε ήδη θρεντ, έτσι να φτιαχνόμαστε με την αναμονή!

Τελευταίος-ξετελευταίος στουντιακός, το θέμα είναι να είναι δίσκαρος όπως και το ROTD!

Και να μας έρθουν και πάλι για live! 8)

Φαντάζομαι αν ήταν τελευταίος θα έλεγαν κάτι. Ή όχι;

Ας είναι δίσκαρος όπως τα Purpendicular / Bananas παρακαλώ. Αν και αφού λένε πιο σκληρό από το Rapture… Ελπίζω να μην είναι τόσο μονοδιάστατο όσο το Rapture. Να έχει κάποια ποικιλία ας πούμε (βλ. Before Time Began).

Για μένα το ROTD είναι μαζί με το Purpendicular (ή σωστότερα ελάχιστα κάτω από αυτό) τα κορυφαία της Morse περιόδου.

Kαι για live έχω ήδη επιλέξει που θα τους δώ: Βόννη τον Iούλιο παίζουν μαζί με τους Gov’t Mule! Ονειρεμένη συναυλία για μένα!

καλά εσύ Mule πάρτυ θα κάνει σε αυτή τη συναυλία :stuck_out_tongue:

πάντως εγώ δεν ξέρω τι να περιμένω. ελπίζω να είναι δυνατό όσο ακούγεται και να φτάσει(ή και ξεπεράσει?) τα επίπεδα του Purpendicular. πάντως με “ξενερώνει” με έναν τρόπο η τόση προώθηση με το καινούριο site, την αντίστροφη μέτρηση κλπ. :-k

αν θα τους δούμε live, ίσως μέσα προς τέλη Ιουλίου, πριν πάνε Ιταλία μας χωρέσουν και μας. δεν πιστεύω ότι θα γίνει περιοδεία για το νέο άλμπουμ χωρίς την Ελλάδα μέσα

Πάρτε πολλά υποσχόμενο sample:

Κρίμα που τελειώνει μόλις πάει να μπει για τα καλά, ακούγονται οι Airey, Paice & Glover, και πάνω που πάει να μπει ο Morse τελειώνει!

Πάντως ακούγεται φοβερό. Επιτέλους, Purple are back! :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Μας δουλεύουνε τα λαμόγια, μη μπει το riff να δούμε τι παίζει…Γαμεί πάντως.

εεεεεεεεεεεεεεεεεεε μλκιες!

τι να πεις με τοσο λιγο

Μαγικό σημείο.

πωπω φαινεται απιστευτα ενδιαφερον…

αχ στο καλυτερο μας το κοψανε…παντως αν και ελαχιστο…μου τρεξανε τα σαλια :smiley:

https://www.facebook.com/photo.php?v=400487070045336

σνιππετάκι από συνέντευξη

πολυ μπλα μπλα πεφτει…ελπιζω να δικαιωθουν

και εγώ γιατί δε μου αρέσουν τα πολλά φρου φρου γενικά

Λίγο promotion ποτέ δεν έβλαψε κανέναν… :slight_smile:

τι προμοσιον γαμω

deep purple λεγεστε!