Deep Purple - Now What?! [2013]

ε παντα γινεται αυτο ρε συ… μου αρεσουν τα !? στο τελος :stuck_out_tongue:

Το πιθανότερο είναι ότι θα σου έρθει φτηνότερα από το internet. Και δεν ξέρω αν και πόσα κομμάτια θα έρθουν στην Ελλάδα. Αν και εντάξει, αυτά τα limited κρατάνε μερικούς μήνες! :wink:

του rapture παντως αμεσως ειχε ερθει μαζι με την κανονικη…

Μην ξεχνάς, άλλες εποχές!

Εγώ πάντως, όσο ήταν το FNAC στην Αθήνα, ήμουν πολύ ευχαριστημένος, τόσο για την ποικιλία όσο και για τις τιμές. Από τότε που έφυγε και έκλεισε και το Metropolis στην Πανεπιστημίου, δεν έχω βρει κάποιο άλλο δισκάδικο της προκοπής.

Βέβαια δεν μένω Αθήνα, οπότε δεν το έχω πολυψάξει, αλλά το Public π.χ. δε μου έχει γεμίσει το μάτι.

καλα Θεσσαλονικη ενα alone εχει μεινει στην ουσια,λογικα θα το φερει αμεσα…

όντως ήταν ωραίο αυτό με τα κομμάτια με έναν στίχο που αποκαλυπτόταν σιγά σιγά

εγώ λογικά θα το παραγγείλω από ίντερνετ. λογικά θα βγει πιο φθηνά

Γιάννενα από δισκάδικα υπάρχει ένα που είναι πολύ καλό, έχει πολύ πράμα αλλά πάει για κλείσιμο. κατά τα άλλα το Public που ανέβασε τις τιμές και άλλο! πάντως τη limited tour edition του RotD την βρήκα κάπου τώρα πρόσφατα. για Λάρισα δεν έχει μείνει ούτε 1 δισκάδικο. ούτε 1.

Αν και πιστεύω το public ( Σύνταγμα π.χ.) θα το έχει, παρ’όλα αυτά μέσω ίντερνετ εσείς από πού θα το αγοράσετε ?! Και αν το ζητήσετε από τώρα πότε θα έρθει σε σχέση με την ημερομηνία κυκλοφορίας ?! Ρωτάω γιατί δεν έτυχε ποτέ να πάρω δίσκο μέσω ίντερνετ. Storm το ‘’?!’’ για εμάς τους φανατικούς είναι επιβεβλημένο πλέον. Κάτι σαν συνθηματικό :stuck_out_tongue: Όσον αφορά το γεγονός ότι μπορεί να είναι πιο ακριβά από δισκοπωλείο η απάντηση είναι: " ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ PURPLE !!! ΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ?! "

[QUOTE=mixalis_purple;]

Γιάννενα από δισκάδικα υπάρχει ένα που είναι πολύ καλό, έχει πολύ πράμα αλλά πάει για κλείσιμο.[/QUOTE]
Ποιό είναι;

ο Giorgio στη Στοά Ορφέα

Γιαννιώτης είσαι?

Ναι…

storm λογικα για τον ηθοποιο ειναι.
(Ο Vincent Price (1911-1993), διέγραψε μια λαμπρή, μακρόχρονη πορεία στον κινηματογράφο του φανταστικού, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη όψη του ήρωα της ταινίας τρόμου. Στον αντίποδα του πληθωρικού Christopher Lee, ο Price με φωνή μάλλον χαμηλόφωνη αλλά υποβλητική και βλέμμα διφορούμενο και υπνωτιστικό, άφησε το δικό του στίγμα στον κινηματογράφο. Ερμήνευσε έξοχα ρόλους «κακού» ή αντι-ήρωα, προσδίδοντάς τους μια διαβολική γοητεία, συνυφασμένη με δόσεις κυνισμού και μαύρου χιούμορ)

εγω θελω να το παρω απο εκει που θα το εχω γρηγοροτερα στα χερια μου:p
τωρα θεσσαλονικη νομιζω-ελπιζω alone,public θα το εχουν σχεδον αμεσως

*το all the time…εχει γινει κολλημα!!

Τώρα που τα μάθαμε όλα για το άλμπουμ και αναμένουμε την κυκλοφορία του, ένα ακόμη αναμένουμε να ακούσουμε για να πολλαπλασιαστεί η ευτυχία μας: Το να έρθουν και στην Ελλάδα στα πλαίσια της Now What ?! περιοδείας. Ελπίζω να μην μας ξεχάσουν γιατί όσες φορές και να τους δείς δεν αρκούν για να κορεστεί η μώβ δίψα μας…

Αν είναι σαν τη συναυλία στο Ηράκλειο που είδα στην τελευταία επίσκεψή τους εδώ πέρα, καλύτερα να μας ξεχάσουν και να μείνουμε με τις (καλές) αναμνήσεις.

30 Μαΐου παίζουν στο Μαρόκο. 2 Ιουνίου στην Καβάρνα της Βουλγαρίας, 3 Ιουνίου στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας και 5 Ιουνίου παίζουν στην Τιφλίδα στη Γεωργία.

οι εκδοχές που παίζουν θα είναι ή τέλη Μαΐου πριν το Μαρόκο, ή μετά τη Γεωργία στα μέσα Ιουνίου ας πούμε.

http://www.thehighwaystar.com/tourdates/

Raziel νομίζω υπερβάλλεις κάπως ρε συ. και μην ξεχνάς ότι τότε έλειπε ο Glover. πάντως στα Γιάννενα 20 μέρες μετά ήταν αρκετά καλοί! αλλά και πάλι χωρίς Glover

τελευταια φορα θεσσαλονικη πριν 2-3 χρονια ηταν εξαιρετικοι παντως…

το 2011 θα εννοείς στο κλειστό του ΠΑΟΚ. γιατί το 2009 στη Μονή Λαζαριστών που είχα έρθει ο Gillan δεν έβγαζε τίποτα και ο ήχος απαράδεκτος!

ναι για το κλειστο λεω αλλα και στην Μονη Λαζαριστων μου ειχαν αρεσει…Ειχαν παιξει και το the Battle rages on τοτε… 8)

χαχα! φαίνεται το χέρι μου στο βίντεο όταν κάνει αριστερά η κάμερα :stuck_out_tongue:

εμφανές το πόσο ΔΕΝ ακουγόταν ο Gillan στις πρώτες σειρές…

Παίδες όσες φορές τους είδα ήταν πάρα πολύ καλοί. Εντάξει τα χρόνια περνάνε αλλά εξακολουθούν να έχουν τον πήχη πολύ ψηλά. Και στη μονή Λαζαριστών (με το battle rages on που προανέφερε κάποιος) και στην Αθήνα στη Μαλακάσα (σημειωτέον παίζανε δύο μέρες συνεχόμενα την μία Αθήνα την άλλη Θεσ/κη και εννοείται ταξίδεψα “μαζί τους” για να τους δω και στις δύο πόλεις) αλλά και πιο παλιά που είχαν έρθει Θεσσαλονίκη (Bananas) εμένα με εντυπωσίασαν.

Η τελευταία φορά στο Ελληνικό στην Αθήνα χωρίς τον Glover ήταν λίγο άχαρη. Είναι αλλιώς ο τυπάς με την μπαντάνα του :stuck_out_tongue: . Εν πάση περιπτώσει, κι εγώ πρώτη σειρά ήμουν τόσο στη Θεσ/κη όσο και παντού αλλά στην Θεσ/κη ήταν υπέροχη η οπτική καθώς δεν υπήρχε κενό μεταξύ ημών και της μπάντας. Τα χέρια μας τα είχαμε απλωμένα πάνω στη σκηνή. Τρομερή οπτική και τρομερή εμπειρία. Να έχεις στα πέντε μέτρα τον δυναμίτη που ακούει στο όνομα Ian Paice. Και τους λοιπούς βέβαια αλλά η μπότα του paice σου τρυπούσε την καρδιά.

Εκείνο το διήμερο ήταν αξέχαστο διότι τόσο Αθήνα όσο και Θεσ/κη ήμουν μετά τη συναυλία στα παρασκήνια μαζί τους (φωτογραφίες, πένες κτλ). Ειδικά στη μονή Λαζαριστών είχε και “πάρτι” μετά στον ίδιο χώρο. Το να πίνεις ποτό με τον Glover είναι νομίζω κάτι που σου προκαλεί δέος…

4o το Hell to Pay

το 5ο κομμάτι Body Line