Deep Purple

Οι DP (DOUBLE PENETRATION) και αμεσως μετα το Machine Head και μεχρι σημερα να βγαζανε μονο δισκους με κλαρινα και ζουρναδες θα ειχανε τους Rush, τους roadies των Rush και τις πεθερες τους ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

[SPOILER]Ετσι να βαζω λιγο χουλιγκανιστικα φυτιλια. :p[/SPOILER]

Καλα ο τυπος στο 0:13 ειναι θεοτητα, ειδωλο, κανει να ξεχαστους και ο Μελλμπεργκ ΚΑΙ ο Μανωλας.

δεν μπορει να υπαρξει συγκριση αναμεσα στα 2 συγκροτηματα οποτε καλυτερα ας το σταματησουμε εδω και ας επικεντρωθουμε στο νεο αλμπουμ 8)

Θα επιλέγεις με τι δύναμη θα κλωτσάει κάποιος roadie τα κάκαλα του Γκίλαν,για να πιάσει σωστή ψιλή νότα.

:lol::lol::lol:

Δεν χρειαζεται να ειναι σωστη ψιλη, ας ειναι οποιαδηπωτε ψιλη που να βγαλει οποιαδηπωτε τετοια 30 χρονια.

μια φωτογραφία των DP με τον Bob Ezrin από το καλοκαίρι στο στούντιο στο Νάσβιλ

Τραγωδία το παπούτσι του Morse και του Glover…επίσης, πείτε και τίποτα μωρέ για την επανέκδοση του τιτανοτεράστιου “Live In Paris”…

να σου πω την αληθεια εχω τοσες live κυκλοφοριες τους που δεν μου κανει αισθηση πια :roll:

Εγώ προς το παρόν μόνο το “Made In Japan” και το “Come Hell Or High Water” έχω, και θα γούσταρα ένα με Coverdale, και λένε πως το “Live In Paris” είναι το καλύτερο…όσα κομμάτια του έχω ακούσει απο το youtube γαμούσαν, αλλά θέλω και μια άλλη γνώμη…

Το California Jam απορρίπτεται μια και δεν θέλω να ακούω μισή ώρα “Space Truckin’” με τα 20 λεπτά να είναι τα γκουπ-γκουπ από την κιθάρα που πέταγε στους cameramen ο Blackmore :stuck_out_tongue:

Απαπαπαπα καθολου μεταλλλλλ:p

Μακρύ τζιν παντελόνι + πέδιλο = fail

Όσο για τον Morse, είναι σαν 75χρονος τουρίστας…μόνο η κάλτσα λείπει απ’ το outfit :stuck_out_tongue:

ενώ ο Κόβερντεηλ με το βαμμένο μαλλί είναι ρόκερ

το cal jam ειναι κυριως να το βλεπεις σε video…

το come hell σε cd ειναι αρκετα καλο μιας και ειναι απο διαφορες συναυλιες (2-3 αν θυμαμαι καλα)…το video του απο την αλλη ειναι απαραδεκτο…

το live in paris ειναι οντως σουπερ…το καλυτερο απο ΜΚ IV …

το live in europe εχει πιο πολυ ιστορια παρα αξια…

μπορεις επισης να τσεκαρεις το “on the wings of a russian foxbat” αλλα ειναι απο ΜΚ V

Ο Δαυίδ είναι σαν γριά τα 'χουμε πει αυτά ρε, μην τα ξαναλέμε :stuck_out_tongue:

Storm, γενικά τα λάιβ της MKV είχαν αυτοσχεδιασμούς και ξεχειλώματα στα κομμάτια όπως με Blackmore?

ναι ειχαν αλλα σε πιο funky style…

edit: μιας και πιασαμε ΜΚ V μερικα ενδιαφεροντα link…

Μόδιστρος

Η περίοδος του 1975 γενικα έχει απίστευτο ψωμί και αν δεν είχε προηγηθεί η αλλη σύνθεση θα κλαίγανε μανουλες τωρα

γενικως οποτε οι Hughes & Bolin δεν ηταν τερμα μαστουρωμενοι τα live ηταν θεικα :stuck_out_tongue:

και το ματι του κοβερντεηλ να βγαινει παραλιγο:lol:

Εμ τι το περάσαμε εδώ πέρα, είδες άλλωστε τις φωτός μου με πουκαμισιά και κυριλέ ντύσιμο :stuck_out_tongue:

Μωρέ και τώρα κλαίνε μανούλες, απλά ποτέ μου δεν χώνεψα αυτό το “3 ώρες λαϊβ, 10 κομμάτια στο σετ”, με τα μισα εξ αυτών να είναι ξεχειλωμένα όσο δεν πάει με αυτοσχεδιασμούς (άσχετα αν μουσικα αυτα τα jams γαμάνε) και on stage ποζεριλίκια του Ritchie…

Στο Cal Jam το επικό ήταν αυτό το κουστούμι από αλουμινόχαρτο που είχε κλέψει απο τον Φλωρινιώτη ο Hughes :stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue:

ο Coverdale ηταν τελειως απειρος και απο εκει που επαιζε σε κατι καταγωγια πριν τους Purple βρεθηκε ξαφνικα μπροστα σε 300.000 ατομα…δεν τα πηγε και ασχημα παντως…