Οι DP (DOUBLE PENETRATION) και αμεσως μετα το Machine Head και μεχρι σημερα να βγαζανε μονο δισκους με κλαρινα και ζουρναδες θα ειχανε τους Rush, τους roadies των Rush και τις πεθερες τους ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
[SPOILER]Ετσι να βαζω λιγο χουλιγκανιστικα φυτιλια. :p[/SPOILER]
Καλα ο τυπος στο 0:13 ειναι θεοτητα, ειδωλο, κανει να ξεχαστους και ο Μελλμπεργκ ΚΑΙ ο Μανωλας.
Εγώ προς το παρόν μόνο το “Made In Japan” και το “Come Hell Or High Water” έχω, και θα γούσταρα ένα με Coverdale, και λένε πως το “Live In Paris” είναι το καλύτερο…όσα κομμάτια του έχω ακούσει απο το youtube γαμούσαν, αλλά θέλω και μια άλλη γνώμη…
Το California Jam απορρίπτεται μια και δεν θέλω να ακούω μισή ώρα “Space Truckin’” με τα 20 λεπτά να είναι τα γκουπ-γκουπ από την κιθάρα που πέταγε στους cameramen ο Blackmore
Εμ τι το περάσαμε εδώ πέρα, είδες άλλωστε τις φωτός μου με πουκαμισιά και κυριλέ ντύσιμο
Μωρέ και τώρα κλαίνε μανούλες, απλά ποτέ μου δεν χώνεψα αυτό το “3 ώρες λαϊβ, 10 κομμάτια στο σετ”, με τα μισα εξ αυτών να είναι ξεχειλωμένα όσο δεν πάει με αυτοσχεδιασμούς (άσχετα αν μουσικα αυτα τα jams γαμάνε) και on stage ποζεριλίκια του Ritchie…
Στο Cal Jam το επικό ήταν αυτό το κουστούμι από αλουμινόχαρτο που είχε κλέψει απο τον Φλωρινιώτη ο Hughes
ο Coverdale ηταν τελειως απειρος και απο εκει που επαιζε σε κατι καταγωγια πριν τους Purple βρεθηκε ξαφνικα μπροστα σε 300.000 ατομα…δεν τα πηγε και ασχημα παντως…