Αν κάνουν μια μικρή αλλαγή ίσως παίξουν Smoke on the Water που το βρίσκω και πιο ταιριαστό.
Ο μπλακμορ δείχνει να παίζει το κομμάτι απο μνήμης πάντως. Δεν νομίζω ότι έκανε καμια.σχετικη προετοιμασία .
Ότι κι αν λέτε παιδιά, με το που άκουσα τις πρώτες νότες από τον Blackmore, κάτι ένιωσα, κάτι μπήκε στο μάτι μου.
Ναι, κανείς τους δεν είναι στη φάση που ήταν πριν 33 χρόνια από το τελευταίο τους αντάμωμα, αυτό που μετράει όμως είναι ότι αντάμωσαν…
Τουλάχιστον ας κλείσει ο κύκλος τους με αξιοπρέπεια και οχι μίσος και γκρίνιες.
Εστω κ σε αυτη την ηλικία ειναι μεγαλη υποθεση να τους βλεπεις μαζι στην σκηνή, ακόμα κ για ενα κομμάτι μόνο.
Χαμογελαστοί όλοι και πρωτίστως ο Blackmore. Όντως κοσμοϊστορική στιγμή…
Έγραψε ο Big Ian:
“What a pleasure it was to welcome Ritchie Blackmore on stage with us to play Smoke last night at Jones Beach on Long Island.
Thanks Ritchie, that meant a lot to many people; not least me.
ig”
Τι γίνετε ρε παιδιά, πεθαίνει κανείς τους;
Όλοι μας μια μέρα ![]()
Things You Never Thought Would Happen, Vol. Τάδε
Πέρυσι “έφυγε” ο Όζι, φέτος έχουμε αυτό, να δούμε τα επόμενα χρόνια τι κοσμοϊστορικά/απίθανα γεγονότα μας περιμένουν…
Με βρίσκει σύμφωνο η τοποθέτηση σου, όντως είναι γερό σκαρί ο άνθρωπος, τι να πούμε. Όλοι τους βέβαια είναι αξιοθαύμαστοι, σε αυτή την ηλικία είναι ακόμη μάχιμοι…
O Blackmore παιζει (εστω τοσο) με τους Purple, Rush on tour, ο Jagger χορεύει στα πάρτι και μας ενοχλεί η θεωρία για τα παράλληλα συμπαντα.
Btw, προχθες επεσα κατω by accident και ακομα δεν εχω καταφέρει να σηκωθώ…
Νόμιζα ότι ο Gillan είναι Άγγλος, δεν ήξερα ότι είναι Γερμανός.
Θα γυρισει o Tate στους Queensryche,ο Mustaine στους Met κι o Andy στον Diamond…
DeGarmo πες να το κάνεις πιο απίθανο.
Μονο ο μαξ κραταει ΑΚΟΜΑ μουτρα… ημαρτον