Jovi ole. Me psiloksenerwnoun oi Defs.
Deaf Leppard.
Μιας και έχω λιώσει ανελέητα το Hysteria τελευταία (τι ποιων?) ξεθάβω…8)
leppard
Sto Poser…
yparxoun oi BON JOVI…kai oi ypoloipoi…polloi kai kaloi…alla einai ypoloipoi…
Χμμ… :-k
Οι Def Leppard (προσωπικά μιλώντας) βγάλανε μια δισκάρα “On Through the Night”, ένα πάρα πολύ καλό “Hysteria” και 2 αρκετά καλά, αλλά δεν παθαίνω και καμια πλάκα “High ‘n’ Dry” και “Pyromania”.
Τα επόμενα δεν τα ακούω καν…
Επίσης, έχουν απαρνηθεί το hard rock με διάφορες πρόσφατες δηλώσεις, και γενικώς έχουν γίνει φλώροι! Δυστυχώς! Δεν μιλάω μόνο στο στυλ! Αναφέρομαι στην συμπεριφορά, τη μουσική, τα lives, όλα!
Έχουν πέσει πολύ!
Οι Βοn Jovi από την άλλη, έχουν βγάλει αρκετές δισκάρες “Slippery When Wet”, “New Jersey” και “Keep The Faith”, αρκετά πολύ καλά albums, π.χ. “Bon Jovi”, “Have a Nice Day” και “These Days” και μόνο στα τέλη 90s - αρχές '00s έπεσαν.
Σε γενικές γραμμές διατηρούν το επίπεδό τους μέχρι και σήμερα πάντως! Έχουν παραμείνει αξιοπρεπείς και πιστοί σε κάποιες αξιές και στα lives μπορει να μην είναι σαν τα '80s, αλλά δημιουργούν δυνατή ατμόσφαιρα!
Α! Και τα πιο ποζεράδικα τραγούδια των Bon Jovi, είναι άπιαστα στο είδος τους!
Το keep the faith ειναι ανεπαναληπτος δισκος. Απο Ντεφ Λεπαρντ εχω ακουσει ελαχιστα αλλα δε μου καναν κλικ. Ενω οι Μπον Τζοβι γενικα μ’αρεσουν, ειδικα τα παλια τους. Και φυσικα ενα Dry County απο μονο του ειναι ικανο ν’αλλαξει αποτελεσμα ψηφοφοριας.
Κάποια στιγμή τσέκαρε το πρώτο τους! :respect:
Καμια σχέση με τα επόμενά τους σε όλους τους τομείς!
Από τα καλύτερα N.W.O.B.H.M. ντεμπούτα!
Θα το ψαξω μηπως ο παλιος ηχος τους μ’αρεσει περισσοτερο γιατι τα χιτακια τους μου φανηκαν μετρια. Συν του οτι τα φωνητικα ειναι αθλια.
Με Βιβιαν Καμπελ τι δισκους εβγαλαν?
Δες εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Def_Leppard_discography
Από το 1993 και μετά!
Εμένα δεν μου αρέσουν στα '90s… :dunno:
Μόνο λίγα μεμονωμένα tracks!
Δεν ξέρω άλλοι τί γνώμη έχουν… :-k
Εκτος από το μέτριο Slang ολοι οι αλλοι δισκοι είναι αξιοπρεπέστατοι…(Με αποκορύφωμα το Euphoria του 1999)
Ρε γιατι δεν εχετε επιλογη και τους δυο? Bon Jovi λογω μεγαλυτερης καφριλας αλλωστε μεχρι και το φετινο τους φχαριστηθηκα λογω αμερικανοβλαχιας :lol:
Live ομως θα μου μεινει αξεχαστη η εμπειρια με την κεντρικη σκηνη και τη θεικη παραγωγη - ηχο - αποδοση…
:x :x :x
:evil: :evil: :evil:
Ζηλεύω, γαμώ το κέρατό μου!
Eμμεσως ζηλευεις τα γεραματα οποτε ασε καλυτερα εισαι απο μενα …
Ασε αυτοματα σου θυμιζουν νιατα και πικραινεσαι . Τις προαλλες νοσταλγουσα ενα live του 1985 του Springsteen και με επιασε κατι. Ελεγα αντεξε και τωρα ρε κουφαλα Boss που αντεχες 4 ωρες live και μετα πλακωνοσουν στις μπριζολες να παρεις τα δυο κιλα που εχανες σε καθε συναυλια. Αυτα περι της μεγαλυτερης επιρροης του JBJ . Eξηνταρισε αυτος …
Def Leppard φυσικά!
Ποτέ δεν πήγαινα τους ‘‘άλλους’’ πολύ…Πάντως και οι Βοn Jovi εχουν πολύ καλά τραγούδια γενικά…
Leppard FTW…
Στο σύνολο και τα δύο group είναι πολύ καλά. Με τη διαφορά ότι τα Hysteria και Pyromania είναι καλύτερα από οτιδήποτε έχουν γράψει οι Bon Jovi Tι να κάνουμε, έτσι είναι:yes:
Μπορώ να ρίξω 2 ψήφους?
Φυσικά όχι…
:lol:
def leppard αν και ο bon jovi δεν με χαλαει.