Τι ελεγες για το ποιος ειναι το αφεντικο στην ψηφοφορια Davidian??? :bleh:
DEF LEPPARD με χιλια παιδια
Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό…
E αλητη, μην μπαινεις και με τα αλλα accounts!
χαχαχα!κακιες…
Εγω bon jovi παντως αλλα γουστα ειναι αυτα!
Bon Jovi για το θρυλικό Livin’ on a prayer…
Livin’ on a prayer
Wanted dead or alive
Bad medicine
Keep the faith
Dry County
και όλο το these days.
δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης νομίζω…ειδικά όταν υπάρχει και have a nice day…
ο sambora είναι ο άλλος λόγος από μόνος του
8O 8O 8O
Είναι καλό το these days και το Have a nice day, πλάκα κάνεις:yes:
O Shambora είναι όντως άπαικτος, αλλά καλύτερος από τον Steve Clark???
Μόνο το Ring Of Fire είναι καλύτερο από ότι έχουν γράψει οι Bon Jovi!
Και oi Bon Jovi έχουν γράψει και καλυτερα κομμάτια όπως Edge of a broken heart, Shot through the heart, και Hardest part is the night
το these days είναι ό,τι καλύτερο έχουν γράψει,
ΌΝΤΩΣ:yes:
Αλλά μετά τα 5 πρώτα
:respect:
Κατευθείαν πήγε τ χέρι μου στους Ντεφς… Ίσως λόγω του μίσους που τρέφω για το Μπον Τζόβι!
Καλοί οι Def Leppard, μάλλον σημαντικότεροι για την ιστορία του hard rock των '80ς απο τους Bon Jovi, αλλά… προτιμώ τους δεύτερους. Πολύ απλά, γουστάρω πιο πολύ τα τραγούδια τους. Με διαφορά λοιπόν, Bon Jovi.
Oταν οι Bon Jovi εβγαζαν το runaway,οι Defs είχαν ηδη κατακτήσει τον κόσμο με το Pyromania…Για την ιστορία…
Σωστοςςςςςςςς.Το κακο ειναι ομως οτι αντι να βγαλουν καμια καινουργια δισκογραφικη δουλεια με δικα τους τραγουδια πανε και κανουν διασκευες.Χανουν εδαφος μερα με τη μερα δυστυχως.
Nai alla oi Leppard exoun tetoio videaki fresco?
redneck-ila reeeeee!
Τρελενομαι για Leppard but i prefer Bon Jovi κυριως για τα παλια…
Παρόλο που μ’ αρέσουν και τα 2 συγκροτήματα, τραγούδια σαν τα Keep the Faith, Bad Medicine, Lay your arms on med ή το Living on a prayer, ακόμα και μπαλάντες του στυλ Always και Bed of Roses δε νομίζω να έχουν βγάλει οι Def Leppard.
BON JOVI λοιπόν…
DEFS ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ. Bon Jovi ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΥΛ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΜΠΟΥΜ.-ΠΙΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ! RICHIE SAMBORA= THE BEST
Μετα την 1η Ιουλιου θα αλλάξουν τα αποτελεσματα αρδην…:lol: