ας δουμε πρωτα τι κομματια θα παιξουν στην ευρωπαϊκη τουρνε που ξεκιναει σε 2 μερες…
Δεν νομίζω να υπάρχει μεγάλη διαφορά.
HAVE YOU EVER NEEDED SOMEONE SO BAD!!! / WHEN LOVE AND HATE COLLIDE!!!
Αυτό μπορόύν να τα συμπεριλάβουν; Μακάρι!!!
Ψωφάω για all I want is everything απο το slang…
all i want is everything? δεν νομιζω να το ακουσουμε. μονο το when love & hate collide ισως…
το all i want is everything ειναι απο τα καλυτερα τους κι εκει απεδειξαν οτι μπορουν να παιξουν τα παντα.
εχω καιρο να το ακουσω. τωρα που μου το θυμισες κατσε να το βαλω…
rock on!!!
crying in the raaaaiiiiinnnnnn!!!
Επιθυμία μου είναι να ακούσω το συγκεκριμένο κομμάτι, όχι ότι βέβαια θα το παίξουν…
Καλά,και εγω θέλω να ακούσω το tonight αλλα dream on…
Ας έχουν ικανοποιητικό set list και full show και θα μείνουμε ικανοποιημένοι… Αν έπαιζαν ότι πραγματικά θέλαμε να ακούσουμε δεν θα έφταναν ούτε 5 ώρες…
Σωστός!!! Το σημαντικό είναι ότι έρχονται. Από εκεί και πέρα όπως και να έχει super θα είναι!!!
To “E” της Ελευθεροτυπίας έχει σήμερα συνέντευξη Ντεφ Λέππαρντ.
Αν μπορει να την μεταφερει μες στην εβδομαδα καποιος καλα θα ηταν:)
Την έχω, είναι του RICK ALLEN η συνέντευξη. Να θυμηθώ να τη βάλω.
παιδια, την τελευταία αμαξοστοιχία για τον ηλεκτρικό την προλαβαίνουμε η θα γίνει οπως πέρυσι ψιλοχαμός?
η τελευταια ποτε ειναι? γιατι η συναυλια θα τελειωσει κατα τις 12. αν και νομιζω βαζουν λογω της συναυλιας διαδρομες και λιγο πιο αργα.
Aς παίξουν αυτοί όπως γουστάρουμε και ας φύγουμε και με τα πόδια!!!:rockon:
καλα το εχω ξαναπει. εσενα σε παω με τα χιλια. που το βρηκες αυτο το μπαρμπαδελι???
Mπαααα,ειναι εργασιμη η επόμενη…:lol:
:rockon: το βρηκα. καλοοοοοοοοοοοοο!!! και επικαιρο
Καλά έκανε και τους έκραξε ο Klaus Meine με το “Hey, shut up” όταν ο ανεκδιήγητος θεώρησε σωστό να κάνει ανακοίνωση για τον τελευταίο συρμό (!!) στη διάρκεια της συναυλίας :lol: