Ας είναι καλά το τραμ!
Tην διαβασα την συνεντευξη , τιποτα το ιδιαιτερο.
Η κοπελα που την πηρε δυστυχως δεν ηξερε την τυφλα της…
‘‘Κυκλοφορήσατε το νεο album ‘‘Νιne Lives’’ sto X-box’’.#-o
Συμφωνώ, εντελώς άσχετη. Τον αντιμετώπισε λες και ήταν από άλλο πλανήτη, ήξερε τίποτα γι’αυτήν την γκρουπάρα. Αν ήτανε καμμιά Βίσση ή Βανδή, μέχρι και το γενεαλογικό δέντρο θα μας έλεγε.
Μουσική κουλτούρα σου λέει μετά.!!!#-o #-o #-o
Που τα βρίσκουν τα ζωάδια ρε γμτ?
:lol:
lol, ναι, ρόμπα…
τα τρια πρωτα σετλιστ της ευρωπαικης περιοδειας, τα οποια εχουν καποιες μικρες αλλαγες…
[SPOILER] στην πρωτη συναυλια το C’mon C’mon αντικατεστησε το Two Steps Behind
στην 2η και 3η τα Bad Actress, Make Love Like A Man αντικατεστησαν το “ζευγαρι” Bringin’ On The Heartbeat/ Switch 625
Επισης το Let’s Get Rocked μεταφερθηκε στο τελος[/SPOILER]
http://www.deflepparduk.com/defleppardtour20081.html --> εδω οποιος θελει να τα δει
Ας παίξουν ότι θέλουν που να πάρει ο Δίας…
Eκτός απο το gotta let it go…
:lol:
εχω 2 extra tickets στην κερκιδα (θυρα 12). δυστηχως η εγκυμοσυνη εκοψε ενα μερος της παρεας. ενδιαφερεται κανεις απο θεσσαλονικη?
Νο 12377…
χμμμ… λαό θα έχει αρκετό, πάντως τα νούμερα που αναγράφονται στα μπιλιέτα δεν λένε αναγκαστικά κάτι
Σωστά , εγω πηρα ticket το Σαββατο και εχει Νο 5000 κατι…
Τα μπλοκ είναι διανεμημένα από εδώ και από εκεί. Εγώ τσακώθηκα μαζί τους γι’αυτό το θέμα και τους ανάγκασα αν μου αλλάξουν εισιτήρια!!!Δεν υπάρχει περίπτωση το στάδιο θα τιγκάρει.
Δηλαδη???
Είχα πάρει VIP ticket, το οποίο είναι αριθμημένο αλλά έτσι όπως είχαν διανείμει τα μπλοκ εισιτηρίων δεν ήξερα που βρισκόταν το μπλοκ της θύρας και σειράς που ήθελα. Αγόρασα λοιπόν από το άγχος μου εισιτήρια VIP (που στη τελική για αυτό τα ήθελα, για να κάτσω όπυ γουστάρω) και αφού άκουσαν τα ‘‘γαλλικά τους’’ σχετικά με το δικό τους διοργανωτικό λάθος, μου έκαναν την αλλαγή και πήρα αυτά που ήθελα. Τα ''πήρα ''γιατί με αφορμή αυτήν την διευκόλυνση (το ότι ήταν αριθμημένα) το εισιτήριο μου έκανε 70?.
Πόσα θες για να μας τρελλάνεις… Αααααχ, αν υπάρχει πόρωση τι κάνει ο άνθρωπος
Εγκρίνω κ επαυξάνω:)
[SIZE=“5”]Def Leppard + Whitesnake[/SIZE]
Eίναι αυτοί, τι να κάνουμε!!! Δεν θα ‘‘έπαιζα’’ με τέτοια ονόματα!!
Μισώ Leppard αλλά γουστάρω Whitesnake. Αξίζει νάρθω?:-k
αναλογως. αμα τους γουσταρεις πολυ ελα…
εμενα παντως και η μια απο τις δυο να μ αρεσε παλι θα πηγαινα ! 
No 13147 8)
Whitesnake σκοτωμός στο κάγκελο, Leppard πιο πίσω ή άραγμα στη κερκίδα για πιο χαλαρές καταστάσεις.