Οχι, δεν κατάλαβα τι είπες…
Oι Γουάιτσνεηκ?
Το θέμα μας είναι η συναυλία των Leppard+ Whitesnake στον Πειραιά. Όχι το αν θα πάει ο leris στη συναυλία… Ο τελευταίος διάλογος διεγράφη, παρακαλώ σε αυτό το τόπικ να μην επαναληφθεί.
Τα επόμενα ποστς να μιλάνε για τη συναυλία.
Set list, Helsinki
Rocket
Animal
C’mon C’mon
Foolin
Mirror Mirror
Make Love Like a Man
Nine Lives
Love Bites
Bass solo
Rock On
Bad Actress
Hysteria
Armageddon It
Phograph
Sugar
Rock Of Ages
Let’s Get Rocked
Ω ρε μάνα…
Ε ρε γλέντια…
Μια χαρά σε γενικές γραμμές η setlist, αλλά ρε παιδιά δεν θα αντέξω να μην παίξουν too late for love…
το σετλιστ απλα ΓΑΜΑΕΙ…αντε να ρθει !!! δεν μπορω να περιμενω.!
Τα είπαμε, γαι να μείνουμε όλοι ευχαριστημένοι πρέπει να παίζουν κανα πεντάωρο… Το πιο πάνω set list ειναι αρκετά ικανοποιητικό 
δεν μπορειτε να φανταστειτε ποοοοοοσο περιμενω αυτο το λαιβ…αντε…ζυγωνει ο καιρος…
Εμείς να δεις!!!:vibrate: :rockon: :rockon:
Ρε παιδια,ξερετε με τι μεσο μπορω να φυγω μετα απ’το τελος της συναυλιας για Βολο??
Δεν έχεις πολλές επιλογές, φίλε μου.:-k Δεν ξέρω αν πάει κανένα τρένο.Υποψιάζομαι auto δεν παίζει. Θα είναι πολύ αργά. Θα τελειώσει κατά τις 12:30 σίγουρα. Κανόνισε καλύτερα κανένα hotel ή σε κανέναν φίλο.
Apla na proeidopoiiso tous filous mas oti oi Def Leppard den briskontai se top forma kai pia einai se ti bradia tha tous petixeis. Theorisa kalo na to po gia enan aplo logo. An paiksoun kala tha einai san na min to eipa alla an paiksoun xalia (panta gia Lep) tote kapos tha metriastei i apogoiteysi sas giati tha pate proetoimasmenoi kai me sygkratimeno enthousiasmo.
Ksero pos einai na min petixeis enan agapimeno sou kallitexni se kali bradia. Episis paidia tha prepei na kserete oti oi paragoges tous pleon den einai overproduced kai tha ksenisoun akroates pou den exoun empeiria apo tetoiou eidous synaylies.
Oi die hard fans fysika agnoiste to post mou. Tha exete kai alli gnomi apo ton Maiden1979 bebaia apo tin emfanisi tous aytin tin Kyriaki opote tha parete live apopsi apo enan tou eidous, liges meres prin tin synaylia stin Athina.
Xμ, και για το Sweden Rock έμαθα ότι δεν ήταν και ιδιαίτερα καλοί… :-k
Από πού παίρνεις αυτές τις πληροφορίες;;;;

Βρέθηκα στο Sweden Rock αλλά ετοιμάζουμε σαν rocking εκτενές αφιέρωμα στο festival γι αυτό και δεν έχω γράψει ακόμα την εμπειρία από του Leppard εκεί…
Θέλω να πιστεύω οτι απλά ήταν σε άσχημη βραδιά…
Το setlist από μόνο του βέβαια είναι ικανό να ξεσηκώσει αλλά κάπου χάνεται το πράγμα…
Στο Sweden Rock οι Whitesnake πάιξαν μπροστά σε κοινό γύρω στις 7.000 και οι Leppard σε καμιά 40 άρα!!!
Θα συμφωνήσω με το Galliard σε ότι αφορά την εμφάνιση των δύο συγκροτημάτων στο Sweden Rock, μιας και ήμουν εκεί και τους είδα,τους μεν Whitesnake για 3η φορά-που ήταν για μια ακόμη φορά σταθερή αξία- τους δε Leppard για πρώτη και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος με μόνη ένσταση τη διάρκεια του setlist τους-αυτό βέβαια έχει να κάνει με τους χρονικούς περιορισμούς που βάζουν οι εκάστοτε διοργανωτές του κάθε φεστιβάλ.
Κατά πάσα πιθανότητα θα πάω να τους δω και Αθήνα για να τους απολαύσω με μεγαλύτερης διάρκειας set και ελπίζω με λίγο μεγαλύτερο πάθος από την πλευρά του κοινού…
Υ.Γ. Galliard αν μπορώ να συνεισφέρω με οποιοδήποτε τρόπο σε ότι αφορά το άρθρο για το Sweden Rock ενημέρωσε με…
Εγώ θεωρώ ότι σημαντικό ρόλο παίζει το κοινό, στην απόδοση του συγκροτήματος. Είναι μεγάλες επίπονες περιοδείες αυτές, είναι λογικό να μην έχουν και κάποια καλή ημέρα!! Θα τους φέρουμε στα ίσια τους εμείς βρε!!!:p:band:
Να σαι καλά φίλε μου…
Αν νομίζεις οτι έχεις κάτι αξιόλογο από υλικό ή πιστεύεις οτι πρέπει οπωσδήποτε να αναφερθεί κάτι που μπορεί εμένα να μου διαφύγει επικοινώνησε μαζί μου μέσω PM
Σωστά, άλλωστε όπως και να το κάνουμε το Ελληνικό κοινό είναι πάντα ζεστό, πόσο δε τώρα στην παρθενική εμφάνιση των Leppard στη χώρα μας…
Red light
Yellow light
Green light
Go!!!
Γιατι δεν ‘γκαριζουμε’ ολοι μαζι να παιξουνε το Too late for love? (οχι πως εχω παραπονο με τα ηδη υπαρχοντα στη λιστα)
Για Whitesnake δεν εχω κουβεντα ειναι οοοοοοοοοοολα αγαπημενα. (Αντε για να πω την αληθεια ηθελα και το Don’t break my heart again).
Whitesnake ΘΕΟΙ ΑΠΛΑ κ εγω θα ηθελα το don’t break my heart again κοματαρα αλλα κ το now you re gone δεν πειραζει κ ετσι ομως θα μας φυγει ο σβερκος:p !!!