Def Leppard + Whitesnake live in Greece (1/7)

Rory, μαζί σου κι εγώ! Μην σου πω να κάνουμε το ίδιο κ για το comin’ under fire… Αλλά για το too late for love επιβάλλεται! Somewhere in the distance I hear the bells ring…darkness settles on the town as the children start to sing…:wink:

αχμ,θέλω hit an’ run.
ζητώ πολλά,το ξέρω.

Το too late for love ειναι απο τα λιγα που βαζω τερμα στο αμαξι χωρις να υπολογιζω τιποτα. Αν ακουσεις κατα τις 7 και μιση μεσα στην κινηση στην παραλιακη το τραγουδι αυτο και ολους τους υπολοιπους να βριζουνε να ξερεις ποιος ειναι :slight_smile:

Φωνη να εχουμε να γκαριξουμε για ολα.

Στο sweden rock festival απο οτι διαβασα καποια reviews οι def leppard βρισκονται σε πολυ καλη φορμα ,οι whitesnake και αυτοι αρκετα καλοι αλλα με κατωτερη του αναμενωμενου αποδοση απο τον coverdale…:-s

Όπως και να το κάνουμε ο Coverdale μεγάλωσε και είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην τραγουδάει όπως πριν 10 ή 20 χρόνια. Παρ’ όλα αυτά περιμένουμε να δώσει/ουν τον καλύτερο εαυτό τους στις 1 Ιουλίου :smiley:

Η ιστορία υπερτερεί όλων!!!

Μου άρεσε το ιστορικό σου απόφθεγμα…Εύγε παιδί μου, εύγε

Επί του θέματος: 2 εβδομάδες έμειναν…

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!!

Πρέπει να σεβόμαστε το παρελθόν για να μπορούμε να εκτιμήσουμε το παρόν(στην προκειμένη περίπτωση)
.:wink:

Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι κ να θυμούνται οι παλιότεροι… :smiley:

Εχω δει τους Leps το 2003 στο Cambridge και ηταν πολυ καλοι.Ειχαν και καλυτερο σετ λιστ τοτε κατα εμε…

Δειτε παρακατω ( αλλα παλι δεν ειχε Τοο Late…) Eπαιξαν στην αρχη ολη την πρωτη πλευρα του Ηιgh N Dry!

Intro Disintegrate
1.Let It Go
2.Another Hit And Run
3.High N Dry (Saturday Night)
4.Bringin On The Heartbreak
5.Switch 625
6.Action
7.Make Love Like A Man
8.Hysteria
9.When Love And Hate Collide
10.Two Steps Behind(Acoustic)
11.Now
12.Women
13.Rocket(Extended)/My Generation
14.Armageddon It
15.Photograph
16.Animal
17.Pour Some Sugar On Me
18.Rock Of Ages

Encore
19.Love Bites
20.Let’s Get Rocked

ok skyward, άλλα πράγματα το 2003, άλλα το 2008.
Αναμένουμε εναγωνίως τη συναυλία… :rockon:

Στην τελική ευθεία πλέον…

τι ωρα ρε παιδες ξεκιναει το λαιβ??

εχει και σαπορτ?

19:15 LIVANI (κάπως έτσι:p)

20:00 Hannibal

21:00 Whitesnake

Και μετά Lepps.

Απο την αφίσα όλα αυτά

Μία βδομαδούλα έμεινε… :slight_smile:

Ιδού η απορία. Εγώ που τους είδα πριν δυο χρόνια και τους δύο, αξίζει το ταξίδι; :-k :-k :-k

κάνα πιο πρόσφατο set list από DC έχουμε?:-k

Δεν θέλω να ξενερώσω τους οπαδούς των Snake, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα που τους είδα και τους δύο, δεν υπήρχε καν σύγκριση! :-s

Η φωνή του Coverdale ήταν σε κακή κατάσταση και γενικώς κάθε πέρσι και καλύτερα νομίζω! :roll:

Αντιθέτως, οι Lepps τα σπάσανε, παίξανε με πολύ heavy ήχο και βρίσκονται σε δυνατή φόρμα! 8)

Ελπίζω, όταν έρθουν Ελλάδα να έχει στρώσει η φωνή του Dave και να ευχαριστηθείτε το live! :yes:

Πάντως, όπως και να έχει, ήταν πολύ καλό δίδυμο και σίγουρα αξίζει για όσους δεν τους έχουν δει, να το κάνουν! :wink:

Τους Whitesnake προσωπικά τους έχω δει 3 φορές εντός κ εκτός, είναι αναμενόμενο ο Coverdale να μην λαλάει όπως πριν 20 χρόνια…

Αναμένω εναγωνίως τους Def Leppard, τους οποίους δεν έχω δει ποτέ και βέβαια έχω σε μεγάλη εκτίμηση για την προσφορά τους στο rock

Τουλάχιστον έχω να περιμένω αυτό!