Def Leppard + Whitesnake live in Greece (1/7)

Sos! μηπως ξερουμε ωρα εναρξης της συναυλιας??δινω μαθημα στη σχολη 4-7 και αν γνωριζατε θα με βοηθουσατε πολυ!

Από τις αφίσες φαίνεται ότι 21:00 θα βγουν οι Whitesnake…

Glasgow 17/6

Whitesnake

[SPOILER]Best Years
Fool For Your Loving
Can You Hear The Wind Blow
Love Ain’t No Stranger (dedicated to the terminally ill Mel Galley - a nice touch)
Lay Down Your Love
Is This Love
Snake Dance (guitar solos)
A Fool In Love
Drum solo
Ain’t Gonna Cry No More (Acoustic)
Ain’t No Love In The Heart of The City
Give Me All Your Love
Here I Go Again

Still of The Night[/SPOILER]

Def Leppard

[SPOILER]Rocket
C’Mon C’Mon
MLLAM
Armageddon
WLAHC
Nine Lives
Bass Solo/Rock On
Two Steps
Heartbreak
Hysteria
Animal
Photograph
Sugar
ROA

Bad Actress
Lets Get Rocked[/SPOILER]

Θα σκάσω κατευθείαν Leppard τότε…:lol:

δεν θα πιασεις καλη θεση ομως!!!

Που είναι το Love bytes???:-s :frowning:

στο max που κυκλοφορει εχει αφιερωμα & μουσικο dvd def leppard!! the making of hysteria!!!:smiley:

Παιζουν το Gigabytes! :tomato:

Περα απο την πλακα, μεγαλη καψουρα με αυτο το τραγουδι, μακαρι να το παιζανε και αυτο…! :frowning:

Μου φένεται πολύ περίεργο γιατι νομίζω είναι και το πιο γνωστό τραγουδι και στο ευρύτερο κοινό:? …Όπως π.χ. όλοι ξέρουν το Painkiller και ας μην ακούν Judas έτσι και όλοι ξέρουν το Love byte απο Leps

Το set list της Γλασκόβης μάλλον με βρίσκει παραπονεμένο… Εκτός των άλλων, δεν γίνεται συναυλία D.L. χωρίς Love bytes

σημερα πηρα τικετ…

και μενα με αφηνουν παραπονεμενο και των δυο γαμωτο …

Ωραία προστέθηκε WLAHC, αλλά δεν θέλω να διαννοηθώ ότι δεν θα παίξει πρώτη φορά Ελλάδα - LOVE BITES8O

Aυτα ειναι τα σετλιστ της UK περιοδειας. Πιστευω πως μετα που θα συνεχιστει η υπολοιπη ευρωπαικη περιοδεια θα επανελθει το Love Bites

Παντως ακουσα κανα δυο κομματια απο το νεο δισκο των Whitesnake και τα σπανε!!! Καλα κανει ο Δαυιδ και τα παιζει!

Μαγκες εγω δεν ξερω για ντεφ λεπαρντ κ τετοια απλως Whitesnake μονο μετα θα την κανο δεν μπορω να τους ακουσω τους αλλους!!!Ασε που μετα απο το Still of the night αμα ημουν οι Def Lepard θα ντρεπομουν να βγω:p

Μάγκα μου!! όπως γουστάρει ο καθένας.

Μαιιιστα, μαιιιστα, :lol:

ρε DC,κι άλλο κουτσούρεμα το σετ λιστ???
έλεος ρε μανάρι μου

Και λείπει και το Burn:(

εσυ μαλλον δεν ξερεις και πολλα απο def leppard φιλε…

πολυ γκρινια ρε σεις εδω μεσα. γιατι αυτο, γιατι το αλλο. γιατι δεν παιζουν αυτο γιατι το αλλο. κοιταξτε να χαρειτε το live γιατι με τετοια γκρινια ουτε αυτο θα χαρειτε. σαν 10χρονα κανετε. ουφ!!!