αν θελαμε να παιξουν ολα οσα γουσταρουμε θα επρεπε να παιξουν κανα 6ωρο ο καθενας!!!
τα πράγματα για τους whitesnake είναι απλά.
αν δεν παίζει τουλάχιστον δυο από τα καρακλάσιξ
bad boys,slide it in,slow an easy,judgement day,ready an willing,don’t break my heart again
τα οποία έπαιζε και τα τελευταία χρόνια αλλά δεν παίζει και κάποιο από τα
call on me,good to be bad,all for love που σπέρνουν…εεε!!!εεεεε!!!
Σαν πολύ με το support δεν ασχολούμαστε?:-k :lol:
Θα δούμε Def Leppard ρε σεις.Τι το ξεψαχνίζουμε το θέμα.Ότι και να παίξουν καλο θα είναι:)
Μαγκίτη, επειδή τον είδα τον Dave πριν καμια 10ρια μέρες, έτσι όπως το έβγαλε, ειδικά το Still of the Night, εγώ ήμουν αυτός που “ντράπηκε”, όντας οπαδός του, εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια… 
Οπότε, καλό μεν το οπαδιλίκι, αλλά ακόμα καλύτερα θα ήταν να είμαστε πιο αυστηροί με αυτούς που γουστάρουμε!
Ναι για πλακιτσα το ειπα ξερω πως κ τα δυο συγκροτηματα ειναι μεγαλα!!!Απλα εγω εχω τρελη πορωση με τους whitesnake!!!Οσο για την φωνη του μ αρεσει ακομη κ τωρα γιατι εχει κατι ξεχωριστο μεγαλωσε ηλικιακα αλλα μεγαλωσε κ η φωνη του κ εχει μια καταπληκτικη χροια!!!Εγω ειτε καλα το πει ειτε οχι κ μονο που θα τον δω θα μου ειναι μια αξεχαστη εμπειρια
Υπάρχει κίνδυνος sold-out? Δεν έχω αξιωθεί ακόμα να ανέβω κέντρο για εισιτήρια.
Στο virgin στη Σταδίου,πρέπει να έχει ακόμα…:-k
στα εκδοτηρια απ εξω υπαρχει περιπτωση να βρει καποιος;;;;
Ρε λεβεντες αφου τελευταια φορα που πηγα Whitesnake ειδικα το Still of the night το τραγουδαγαμε τοσο δυνατα ολο μονοι μας που και ο Παβαροτι να ηταν ο David δε θα ακουγοταν. Ειναι ολο το κλιμα που σε κανει να περνας τελεια και ας μην ειναι οι φωνες και οι παρουσιες ακριβως οπως πριν τοσα χρονια.
η προπωληση γινεται και στα village cinemas αθηνα - θεσσαλονικη. εκτος αθηνας και θεσ/νικης μπορεις να παρεις ενα τηλ. στα village να σου το στειλουν. οπως επισης και σε οποιδηποτε acs courier καταστημα σε ολες τις πολεις μπορεις πας και να ζητησεις να σου στειλουν εισητηριο.
Μη κοβετε ρε παιδια τραγουδια και τρελαθω!!! Αστη τη Γλασκοβη εδω θα πουνε παραπανω.
foolin και love bites νακούσω και δεν θέλω τίποτα άλλο…
Σωστοοοοοςςςς. +1:wink:
το τσιμπησα και γω σημερα
40αρι στην αρενα
ελπιζω να βλεπουμε
πως θα γινει να τους ψησουμε να παιξουν too late for love???
και το make love like a man τι το παιζουνε???
Ok, είμαι τεμπέλα και το ομολογώ. Δεν έχω πάρει ακόμα, άσε που θέλω να δω από κερκίδες οπότε να ρωτήσω … θα βρω για κερκίδες; Είναι για συγκεκριμένες θέσεις ή κάθεσαι όπου προλάβεις;
κερκιδα 50ευρω καθεσαι οπου προλαβεις, με 70 ευρω ειναι αριθμημενη η θεση κι εχει και μασα νομιζω.
Αν γινει καμια εκπληξη και το παιξουνε θα καει το σταδιο. Αυτος που τους εφερε εδω δε διαβαζει rocking να τους ψησει?
Mην τους χασει κανενας κωλοψαρα… 
Παιδες πανω κατω οι Leps αυτα θα παιξουν…
Το σετ λιστ θα ηταν ακομα καλυτερο αν ειχε και ενα Αnother Hit And Run η Let It Go απο τα παλια, το Τοο Late σωστα, και το Switch 625 μετα το Ηeartbreak… Eπισης και ενα ‘‘επικο’’ τραγουδι τους οπως το Gods of War… ολα τα θελω! χαχα
Λογικα θα παιξουν το Μιrror Mirror και το Switch 625
Eλπιζω επειδη ειναι η πρωτη φορα που ερχονται να παιξουν καποια απο αυτα…ειδωμεν