Def Leppard + Whitesnake live in Greece (1/7)

Black Stone Cherry:Παρα πολυ καλοι,δυνατη σκηνικη παρουσια,μεσα στην τρελη χαρα που ειναι σαπορτ σε καλλιτεχνες που θαυμαζαν απο μικροι και φαινεται αυτο και ομορφα τραγουδια με πιασαρικα και πορωτικα ριφφς που σε κανουν να περασεις καλα οση ωρα παιζουν.

Whitesnake:Θα ακολουθησει θαψιμο,οποτε θα το γραψω αργοτερα,τωρα βαριεμαι να φτυαριζω.:roll:

Def Leppard:Θα ακολουθησει υμνος,οποτε θα το γραψω αργοτερα,τωρα βαριεμαι να γραφω γενικα.:stuck_out_tongue: #-o

Στην Αθήνα πρόκειται να παίξετε μαζί με τους Def Leppard. Υπάρχει η πιθανότητα να δούμε εσένα και / ή τον David να τζαμάρετε στη σκηνή μαζί τους;

Μακάρι! Θα δούμε…. Θα ήταν φοβερό να τζαμάρουμε πάνω σε μία δισκευή μαζί με τους “Leps”!

Λετε?:stuck_out_tongue: 8O

σύγκριση…οπότε άτοπο:wink:

Μερσί!
Καλά, στο τέλος με ακόμα είκοσι ευρώ θα’χουν και κάνα αράπη να κάνει αέρα λόγω καύσωνα.
Αν δε μετακόμιζα θα’χα πάρει ήδη εισιτήριο, θα’θελα να δω τους Def Leppard :frowning:

παντως αν θες εχω 2 εισητηρια των 50 euro που μου εχουν μεινει λογω προβληματος 2 απο την παρεα.

[SIZE=“5”]ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΡΕ[/SIZE]:yahoo: :yahoo: :yahoo:

'Ετσι, έτσι, μαγικό θα είναι το βράδυ αύριο…

Αν παω στο ταμειο στο Καραισκακη τη μερα της συναυλιας μπορουν να μου αλλαξουν τα 40αρια της αρενας με 40αρια καθισμενων???

Από αρένα θες να πας κερκίδα?:-k

Θα πέσει μαζική hysteria αυριο…

Είναι το πρώτο μου λαιβ που πάω για το support:|

Criss, άκου μια πατέντα που μπορείς να κάνεις: Οι χημικές τουαλέτες είναι πολύ κοντά στη κερκίδα. Σκαρφαλώνεις και πηδάς:p

νομιζω οχι. ρωτησα κι εγω. αντε καλα να περασουμε ολοι. ωρα να κατεβαινω αθηνα!!!

Ξυπνησα σημερα εντελως ρεταλι νομιζοντας πως ειναι 1/7… αμα ακουγα στο ραδιοφωνο οτι ειναι 30 ιουνιου, χαλαρα θα επαιρνα το τρενο για Καραισκακη το απογευμα:lol:

Στα της συναυλιας τωρα… το Love Bites εχει εξαφανιστει απο τα setlists εδω και κανα μηνα δυστυχως, και οχι μονο απο τις αγγλικες συναυλιες οπως ειχα γραψει τις προαλλες…μπορει να μην ειναι το καλυτερο τραγουδι τους, αλλα θα σκορπισει τον πανικο αμα παιχτει αυριο. Για να δουμε…

Πιστευω τα πιο αναγνωρισιμα τραγουδια τους στο ελληνικο κοινο ειναι αυτο και το Sugar.

Ειμαι σιγουρος οτι θα το παιξουν!

Εν τω μεταξύ, οι 3 από τις 4 VIP θύρες για αύριο είναι sold-out 8O

Να τσεκάρουμε άλλη μια φορά ότι το κυρίως μενού αρχίζει με whitesnake στις 21:00 κ μετά οι D.L.
Σωστά?

Φιλε εγω εχω κερκιδα και θελω αρενα!
Οποτε αν θες βρισκομαστε πριν το live και αλλαζουμε τα tickets.
Στειλε με pm το τηλεφωνο σου αν θες…

19.15 LIVAN, 20.00 HANNIBAL, 21.00 WHITESNAKE, 22.30 DEF LEPPARD :wink:

ΆΝΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΝΕ!!!
Ελπίζω να μην μας την κάνουν χωρίς LOVE BITES.:-s

Εντάξει στην Αγγλία παίζουν και κάθε χρόνο, λογικό να μην παίζουν Love Bites! Αλλά εδώ που έρχονται πρώτη φορά… :wink: