Def Leppard + Whitesnake live in Greece (1/7)

Και εγω ετσι νομιζα, αλλα με μια ματια που εριξα στα σετλιστς το LB δεν το επαιξαν και σε Σουηδια, Ρωσια, Λιθουανια, Εσθονια, Δανια, Ολλανδια, Βελγιο…#-o . Εχει να παιχτει σε πανω απο 10+ συνεχομενες συναυλιες… τελευταια ηταν στην Φινλανδια 4 ιουνιου. Σορρυ αν σπερνω τον πανικο:lol:

Τωρα ερχονται ομως σε Ελλαδα, Αλβανια, Βουλγαρια, Ρουμανια, Τουρκια και το βλεπω πιθανο να ξαναμπει στα σετλιστς

Ε σιγά, και στην Εσθονία και τη Λιθουανία συχνά παίζουν…

:lol: Shit!!! No LB :frowning:

Πατε αφου θα τελειωσουν οι Whitesnake…θα γλιτωσετε απο 1.30 ωρα αφωνης ποζας.:roll:

Καλα εσυ φιλε hokam νομιζεις πολυ!!Εισαι ασχετος για να τα λες αυτα μεγας ασχετος!!!Ενω μετα θα βγει η μεγαλη φωνη παναγια μου8O !!!Εγω μονο για τους Whitesnake παω οι αλλοι ειναι…:lol: για γελια!!!Πραγματικα την φωνη του David θα ηθελαν να την εχουν πολλοι

Ακόμα να χωνέψουν οι ασπροφίδες οτι ο λαός αυριο πάει για Leppard…

Λοιποοον…ας πω και γω τη γνωμη μου για οσα ειδα και ακουσα στο Wembley arena.

Oι κυριοι Snake λοιπον εκαναν εντυπωσιακη εισοδο,ο Coverdale βγηκε με τον αερα του μεγαλου φροντμαν που εχει και το εχει σε μεγαλο βαθμο και τα καλα σταματανε σχεδον εδω.Ο ηχος αρκετα μουντος,οι κασες ακουγονταν σχεδον λασπωδεις,οι κιθαριστες και ειδικα ο Aldrich κανουν παρα πολυ καλη δουλεια,με πολυ ομορφα σολο και αρκετη"αλητεια"που ταιριαζει με τα περασμενα μεγαλεια της μπαντας.Εγω γενικα ηξερα οτι στους Snake τραγουδαει ο Κοβερντεηλ και οχι ο Anselmo και το λεω αυτο γιατι αν εκλεινες τα ματια και δεν εβλεπες τον μεσηλικα-διαφημιση μποτοξ David θα νομιζες οτι πηραν τον Ανσελμο μεταγραφη.5 νοτες ολες κι ολες κι αυτες με το ζορι,ολο ναζι και ποζα και “δικο σας.παμε ολοι μαζι” για να αποφυγει τις πρασιναδες και την ξεφτιλα και μονο σε σημεια οταν τραγουδουσε χαμηλα-πολυ χαμηλα-ενιωθες οτι ακουγες την θρυλικη αυτη φωνη.Το σετλιστ αρκετα ικανοποιητικο,τα καινουρια κομματια προσωπικα μου φανηκαν εντελως αδιαφορα και γενικα ο κοσμος φανηκε να το διασκεδαζει μεν,αλλα οταν βγηκαν οι πραγματικοι headliners της βραδιας η διαφορα ηταν χαωδης.Και ειναι κριμα για ενα γκρουπ-καλλιτεχνη με τοση ιστορια να συνεχιζει εφοσον φωνητικα εχει πεθανει προ πολλου.Και για να μην παρεξηγηθω,τους snake τους λατρευω,τους εχω ξαναδει και ακομα και τοτε αποκομισα πανω κατω τις ιδιες εντυπωσεις.Ελπιζω να διαψευστω και στην Αθηνα να παιξουν καλα και ο Coverdale να τραγουδησει οπως του αρμοζει.

Οι Leps απ την αλλη,δεν ξερω αν εχουν καλες και κακες βραδιες οπως ειπαν καποιοι πριν,αλλα η βραδια στο Wembley μαλλον ηταν απ τις καλες τους.Ειναι πολυ κριμα πραγματικα που ηταν η τελευταια βραδια με full production γιατι οι προβολες και το light show που ειχαν ηταν πολυ εντυπωσιακα και προσεθεταν στην ηδη
πολυ καλη εμφανιση.Ο Ελιοττ φαινοταν οτι ζοριζεται λιγακι στις πολυ ψηλες νοτες,αλλα καμια σχεση με τον Παβαροττι που προηγηθηκε και δε χαλασε γενικα την εικονα.Σετλιστ χορταστικο,ηχος πεντακαθαρος και δυνατος,σκηνικη παρουσια αψογη και το κεφι εφτασε στα υψη,ειδικα με τα “χιτακια” τους.Δυστυχως δεν επαιξαν το αγαπημενο"Go" απ τα καινουρια,αλλα οκ,μας ανταμειψαν με ενα αψογο σοου που δε σ αφηνε στιγμη να βαρεθεις.Πραγματικα ομως απορω γιατι θεωρηθηκε co-headline βραδια.Ειναι κριμα κι αδικο για τους Whitesnake και δυστυχως η συγκριση αναποφευκτη.

Καλα να περαστε οσοι θα τους δειτε και ελπιζω να ειναι και τα 2 γκρουπ σε “καλη μερα”.

Υ.Γ…Το Wembley Arena ειναι απλα καταπληκτικος χωρος,αν εξαιρεσεις τη μπιχλα-μασχαλιλα των Αγγλων που δημιουργουσε καπνα ενω δεν καπνιζε κανεις…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

O,τι πεις μεγαλε.Δε σου χαλαω χατηρι.

Ακομη να χωνεψει ο λαος οτι οι ντεφ ειναι για καμια ποζα κ πραγματικα οι Whitesnake εχουν πιο δυνατα τραγουδια κ το ξαναπα αμα πει κανα crying in the rain ή still of the night καλυτερα μετα να μην βγουν οι (death) leppard:D

Oκ,πάω πάσο…

ελεος
απλα ελεος
φανμποισμος σε ολο του το μεγαλειο

και μετα λεμε για τις κοντρες classic με nu…

Ε ο αλλος ειπε κατι για τον Ανσελμο.

Παιδες περναγα απο το Καραισκακι πριν μια ωρα και ειπα να μπω στο Red Cafe να δω τι γινεται… Η σκηνη στη μεση του γηπεδου ετοιμη αλλα δυστυχως δεν ειδα οθονες αριστερα και δεξια της σκηνης.

Κριμα αν δεν βαλουν γιατι οι Leps εχουν πολυ καλο οπτικο show. Αν δειτε clips απο την περιοδεια τους θα καταλαβετε.Πρεπει να εχει δικαιο ο φιλος απο πανω…

A ειδα και τον Joe Elliott και μου ειπε οτι θα παιξουν το Love Bites:D

Κλασικα πραγματα ρε συ Signal…το φανμποηλικι ευδοκιμει.Δες το απ την αστεια του πλευρα,εγω αυτο κανω.Πολυ γελιο παντως.:lol: :lol: :lol:

Ναι ο ενας ειναι 60 χρονων κ ειναι στη μεγαλη γενια του Rock κ ο αλλος 48 κ λεει εκεινο το δημοσιευμα πως ο τραγουδιστης των ντεφ εχει προβλημα στις ψηλες Ε Λ Ε Ο Σ!!!Θα μας τρελανετε εντελως που σε ηλικια 48 ο David πεταγε φωνητικα!!!Εξαλλου το οτι εχει συνεργαστει με τους Deep Purple αυτοματως κανει τουσ ντεφ να φαινονται μικρους στο ονομα του

Aytes tis meres problepetai na gelaso poly…

Εγω ηδη εχω λιωσει αρχηγε μου…:lol: :lol: :lol:

ELA NA GINETAI TZERTZELES! AYTA EINAI :lol:

Δεν ξέρω αν θα χαρακτηριστώ και εγώ φανμπόης των Whitesnake τώρα στα γεράματα, :stuck_out_tongue: πάντως και εγώ για αυτούς θα πάω αύριο χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα κάτσω να δώ και τους Leppard.
H φωνή του Coverdale μπορεί να μην είναι αυτή που ήταν κάποτε αλλά δεν την βρίσκω τόσο κακή όσο γράφεις (δεν ήμουν στο live στο Wembley που αναφέρεις, αλλά γράφω με βάση τις δύο εμφανίσεις στην Αθήνα το 2003 και το 2006 που τις ευχαριστήθηκα και τα πολλά bootlegs που κυκλοφορούν από την φετινή περιοδεία)

Άντε να περάσουμε καλά.

Ayta einai flories, thelo aimata…As arxisei i maxi ton titanon!

Coverdale http://www.youtube.com/watch?v=RuMPjnhhkq4&feature=related (prepare for sing-a-long)
Vs
Elliot http://www.youtube.com/watch?v=wVliGQE1PHE&feature=related (Powered by Pontiac)

ELA PAME!!! :lol: