Def Leppard + Whitesnake live in Greece (1/7)

Αυτό το διάβασε κανείς; :-s

Απ το Wembley Arena 26-6-08

Whitesnake

Def Leppard

Ευχαριστω αλλα τελικα δεν νομιζω να χρειαστει.

Αμα δεν το παιξουν ποιον να παρουμε κυνηγι? Τον Skyward η τον Elliot?:-k :stuck_out_tongue:

Σοβαρα τον συναντησες η μας κανεις πλακα?

Σχετικα με την διαμαχη που εχει “ανοιξει” (περιεργο σε αυτο το φορουμ:lol: ) … Ιδου το Καραισκακη, ιδου και το πηδημα, αυριο βραδυ θα διαπιστωσουμε…

Aloe μην ψαρωνεις πλακα κανω:p

Αλλα θα το παιξουν! (πιστευω)

Το intro πριν το Rocket ειναι γαματο!

Γενικα ηταν εκπληκτικα τα οσα επαιζαν στο video wall και εδεναν τρελα με τα κομματια.Μακαρι να τα φερουν και δω,αν και χλωμο το κοβω.Οι whitesnake αντιθετα ειχαν ενα λιτο φοντο με το εξωφυλλο του καινουριου τους αλμπουμ και μετα ενα ακομα με το λογοτυπο του γκρουπ.Απλα το αναφερω,δεν κανω συγκριση.(για τους φανμποηδες παει αυτο.)

Ε, έχει ένα δίκιο εδώ :lol: :lol: :lol:

Happy now, daz? :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol3: :bow2:

αν καταφέρω και πάω και με απογοητεύσει ο DC θα τον κυνηγάω.
κι αν δεν το βρω,θα κυνηγάω τον Αγραφιώτη να γράψει ότι σβήσανε τους leps

Μακάρι να παίζανε τον NWOBHM ύμνο Lady Strange…

Ας ρωτησω και γω κατι:
Αν κανουμε αυριο το λαθος να παρουμε αμαξι εχει πουθενα να παρκαρουμε σ’αυτο το γηπεδο σας ή θα το μετανιωσω? Καλα παρκινγκ μαλλον θα εχει, αν λειτουργει ρωταω και αν ξερει κανεις ποσο παει η ταριφα (μην μου ερθει και ακριβοτερο απο το ταξι…)

Περσυ στους Scorpions θυμαμαι ειχαμε φαει τρελη ταλαιπωρια να γυρισουμε αφου δεν προλαβαμε ηλεκτρικο και καπως ετσι το κοβω και αυριο γι’αυτο το σκεφτομαι για automobile.

Καλη φαση θα ειναι να παιξουν κανα Love Bites και κατα τη διαρκεια του κομματιου να βγει καμια ανακοινωση “αγαπητοι φιλαθλοι, η ΠΑΕ ΟΣΦΠ σας ενημερωνει πως ο τελευταιος συρμος του ηλεκτρικου αναχωρει σε 8 λεπτα και 36 δευτερολεπτα. Επισης στις μπουτικ του συλλογου μας μπορειτε να βρειτε τις νεες καλτσες του Λεντεσμα με 40% εκπτωση!! Ευχαριστουμε για την υποστηριξη σας!”:lol: :lol:

Θανάση, νομίζω τσαμπέ είναι το πάρκιν, αλλά καλύτερα βάλτο απέναντι στο ΣΕΦ. Θα φύγεις και πιο γρήγορα.

Ευτυχώς υπάρχει το τραμ για εμας8)

Το τραμ δεν παει και συνταγμα απο κει? ΟΚ τοτε, μια χαρα!!! Καλη ιδεα, thanks!:slight_smile:

Θανάση πάρε αυτοκίνητο και πάρκαρε κάπου στα στενά εκεί κοντά.
Με το που τελειώσει η συναυλία φύγετε και θα είσαι γρήγορα πίσω…

Έχω μια κάποια εμπειρία επί του θέματος. :stuck_out_tongue:

Eντοπισα τις χερουκλες μου! :lol3: :lol3: :lol3:

Παντως παιδια εγω εμεινα ικανοποιημενος απο την αποδοση του Coverdale. Νομιζω και το βιντεακι το αποδεικνυει… Ο Χοκαμ ηταν μαλλον ηταν ακομα ζαλισμενος απο το νεφος μασχαληλας που υπηρχε στον χωρο… :stuck_out_tongue:

Υπομονη…λιγες ωρες μεινανε ακομα…:smiley:

Mια πολύχρονη αναμονή σημερα θα λάβει τέλος…(δεν περνάνε και οι ώρες ρε γμτ…)

Παίδες ξέρετε αν ο ηλεκτρικός μετα το τέλος της συναυλίας θα μας καλύψει???

Καλημέρα σε όλους που ανυπομονούν για Def Leppard (όπως κι εγώ)…

Ποιο είναι το πιο άκυρο μέρος που μπορεί να συναντήσει κάποιος έναν μουσικό;

χεχεχεχε

Λοιπόν, χτες ήμουν σε ένα super market στη Νέα Σμύρνη και μπήκε μέσα ο Phil Collen με μία exotic μαύρη γκόμενα! Έμεινα κάγκελο, τι να του έλεγα; Ότι τους είχα σε αφίσα στο δωμάτιό μου όταν ήμουν 13 και τώρα είμαι 31;

Τέλος πάντων, για 50άρης είναι μια χαρά το παλικάρι. Εύχομαι να περάσουμε φοβερά σήμερα!

Ηταν ο Collen στην γειτονιά?#-o :!: Φτουυυυυυυυυυ…