Def Leppard + Whitesnake live in Greece (1/7)

Ναι είχε ξεμίνει απο γάλα κ απορυπαντικά κ πήγε για τα εφόδια της εβδομάδας :smiley: :smiley:

Βοηθηστε με λιγο. ΤΙ ωρα ανοιγουν οι πορτες σημερα και τι ωρα αρχιζει???

same question

Eχει ακόμα μπόλικα 40αρια στο Virgin στην Σταδίου…Just for info…:slight_smile:

Γράφει το εισιτήριο. Νομίζω 19:00 ανοίγουν.
Start 21:00.

:band: :rockon: :rockon:

Νομίζω πως παίζει support στις 7:30

Μιλάς σοβαρά??? Δεν πήρες ούε ένα αυτόγραφο??? Ας σου υπέγραφε στην απόδειξη, πάνω σε χαρτοπετσέτες, οπουδήποτε… ααααααααααααα

WHitesnake 21:00

Def Leppard 22:30

Λίγες ωρίτσες ακόμη…

παιδια μου εχει μεινει ενα εισητηριο των 40 ευρω αρενα. ενδιαφερεται κανεις?αν ναι μπορει να μου το πει και να βρεθουμε στο σταδιο να του το δωσω. το mail μου mis0717@uom.gr ή sto pm.

Για να παρκάρεις στο Καραϊσκάκη πρεπει να γραφτείς μέλος :wink: :lol: :lol:

Η ανακοίνωση θα πέσει μεταξύ Whitesnake και Leppard: “Oι οπαδοί των Whitesnake παρακαλούνται να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να πάιξουν και οι Def Leppard. Από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιώς” :stuck_out_tongue: :lol:

Ξέρω, λάθος. Αλλά με επηρέασε η ακυροσύνη του μέρους και ντράπηκα. Ο τύπος ήταν με βερμούδα και σαγιονάρα και ψώνιζε φρούτα και η μαυρούλα τον χάιδευε! :lol:

Μάλλον εκεί κοντά (Συγγρού) θα είναι το ξενοδοχείο τους.

Λες να ειναι στο Hellinis?:lol:

ειναι στο FRESH HOTEL!!!

Και εγω ετσι εμαθα απο αλλο forum (εσυ εισαι και στο αλλο?..χαχα) οτι μενουν στο Fresh… oποτε λιγο μακρια δεν πεφτει η Νεα Σμυρνη?
Τελος παντων σε πιστευουμε…

Σε λιγακι φευγω για Αθηνα.Αντε παιδια καλα να περασουμε ολοι το βραδυ.8) 8)

εγω ειμαι. χα!!! θα ειμαι αρενα εσυ? μηπως εχεις κανεναν που θελει αρενα? εχω ενα ticket αρενα.μου εμεινε…

ρε μεγαλε δες κανα videaki στο youtube απο την περιοδια και αν ακουσεις την φωνη του οπως πρεπει να ειναι ειμαστε ολοι κουφοι.

χαλια μαυρα ,ελεος

Κουφοι και ασχετοι.:lol: Αστο ρε μαν,αν ο αλλος εθελοκωφευει(sic)…:wink:
Τα backing vocals παντως σωζουν την κατασταση σε πολυ μεγαλο βαθμο και “καλυπτουν” πολλα.:roll:
Ελπιζω να φαει κανα 2 αυγουλακια σημερα παντως και να κελαηδησει.8)

Ξερει κανεις αν θα υπαρχουν εισητηρια στο καραισκακη?
συγκεκριμενα 40αρια για αρενα?

Εαν δεν εχει,δωσε 50 και πηδα. Εγω παντως μοοοοοοοολις βρηκα προσκληση:D