Def Leppard + Whitesnake live in Greece (1/7)

Κοιτα επειδη εσυ δεν γουσταρεις whitesnake καταλαβαινω πως σου φανηκε κακος!!!Αλλα εχεις αδικο!!!Εξαλου δεν τον αφηναμε να τραγουδησει
!!!Τεσπα εκρηκτικη ατμοσφιαρα ειδικα WHITESNAKE!!!Ολοι τραγουδουσαν κ πραγματικα ειναι τοσο δυνατα τα τραγουδια του που σε ανεβαζουν!!!David χιλια μπραβο!!!

εχω ολα τα cd τους μεχρι το 87 και το ακουστικο απο 90ς ,τους εχω δει 3 φορες live .θα δουμε τα βιντεακια απο live αυριο… αμα εχεις ακουσει δισκο του ποτε εκτος απο 3-4 τραγουδια και λες ακομα οτι τραγουδαγε τι να πω?

Mολις γυρισα…oi def πολυ καλοι…επαγγελματιες, eiπαν kai to love bites kai επαιξαν και τo Switch 625 μετα το Ηeartbreak. Δεν πιστευα οτι θα δω croud serfιng σε συναυλια των Leps…:smiley: Akoμα και στο Love Bites:D και σε αρκετα κομματια…

Οι Whitesnake επισης καλοι αλλα οντως η φωνη του Coverdale πεσμενη… οι κιθαριστες πολυ καλοι.

Ο ηχος μου φανηκε καπως μπουκωμενος γενικα…βεβαια ημουν αρκετα μπροστα στα αριστερα της σκηνης…

Κοσμος αρκετος αλλα οχι full

Περισσοτερα αυριο

Hannibal:Ηταν το καλύτερο ζεσταμα εν οψει των μεγαθήριων που ακολουθούσαν (αν και ο ήχος τους αδίκησε)…Επαιξαν και πολύ καλές διασκευές στα di hast (Rammstein) thunderstruck και highway to hell των Aυστραλών θεών…

Whitesnake:Aν και ο ηχος στην αρχή δεν ηταν και οτι καλύτερο (στην πορεία έφτιαξε…) η μπαντα επαιξε αξιοπρεπέστατα,φοβεροι τεχνικά και εκτελεστικά αλλα το ντεφορμάρισμα του Dave και κατι ανούσια ποζεριλίκια του εβγαζαν μάτια…

Def Leppard:Επαιξαν μέχρι και unplugged set (τα two steps behind και bringin on the heartbreak…):!: :!: H μεγάλη εκπληξη της βραδιάς ηταν φυσικά το Love Bites οπου ολο το σταδιο κυριολεκτικά βούιζε…Κατα τα αλλα η μπαντα τίμησε την ιστορία της,εκανε τον κοσμο να διασκεδάσει αφάνταστα,επαιξε κομμάτια από όλες τις περιοδους της (κανονικό best of…) και εδειξε να βρίσκεται σε τρομερή φορμα επί σκηνής…(Συμμαχος τους ο πολύ καλός ήχος…)…Τα υπόλοιπα αυριο…

Υ.Γ Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα που ενοιωσα οταν ακουσα το αγαπημενο μου Hysteria επί σκηνής…

O Elliot pos pige re magkes? Olo gia ton Dave lete…

Βρίσκεται σε καλή φόρμα…Πάντως στα σίγουρα είναι φοβερός frontman…Ξεσήκωνε τον κοσμο άνετα…

Kosmo? 15000? :-k

Και λιγότερο…(απο οσο υπολόγισα…)

Kala einai…8)

Γαμώτο, θέλω να γράψω πολλά, αλλά πρέπει να κοιμηθώ γιατί σε 4,5 ώρες ξυπνάω… :?

Σήμερα μια αγαπημένη μπάντα πέθανε εντελώς… μπορεί να διαλυθεί πια… δεν έχει να δώσει σχεδόν τίποτα… κρίμα… :frowning:

Και μια άλλη, σχεδόν ξεχασμένη, έδειξε στους νεότερους και θύμισε στους παλιότερους πως κάποτε ήταν τεράστια arena band… :smiley:

Τα υπόλοιπα αύριο! :rockon:

Να μαι και γω,λοιπον η σκηνη νομιζω ειχε μεταφερθει πιο πισω ε
Ο ηχος χαλια στα Φιδια στην αρχη-δεν ακουγαμε κοβερντεηλ αλλα μετα φτιαξαν τα πραγματα…
Το σετλιστ μια χαρα,ο κοβερντεηλ πεσμενος αλλα κρατιεται μια χαρα ακομα ο φουστης:p :stuck_out_tongue:
Δεν ακουσαμε τζατζμεντ ντει παλι γαμωτο ΑΑΑΑ[-X
το οτι ο Αλντριχ σπερρνει ηταν γνωστο αλλα ο Μπιτς απιστευτος
Και ωραιο σολο των 2 με δισολιες κ ετσι:p
Ντεφ λεπαρντ δεν ασχοληθηκα πηγα πισω και χαλαρωσα,αλλα μια χαρα μου ακουστηκαν χωρις να ειμαι γνωστης!
Απο κοσμο λιγα πραγματα,κανα 10 000 πιστευω,Αυτα:D

Λίγος κόσμος οι 10 χιλιάδες? :-k

Οι Whitesnake πολύ καλοί, ο Coverdale φωνητικά ΜΗΔΕΝ, αλλά η σκηνική παρουσία έσωζε τη κατάσταση. Απο το Give me all your love ξεκίνησε το πάρτυ:D, με τον ροκιν μάνστα αγκαλιά να χοροπηδάμε πάνω κάτω στα κομμάτια. Είσαι μεγάλη μορφή τελικά ρε!

Lepps μου άρεσαν 3-4 κομμάτια. Απο σήμερα άλλαξα γνώμη. ΘΕΟΙ με όλη την έννοια, αρκετά πιο heavy απο τους δίσκους και έναν ντράμμερ καταπληκτικό, είχα μέινει κάγκελο. Γενικώς τους ξευτίλισαν τους Whitesnake. Όπως λέει και ο Maiden, μια αγαπημένη μπάντα πέθανε. Σαν αποχαιρετηστήρια συναυλία το έβλεπα.

Υ.Γ. Ο Coverdale έφτασε με Mercedes στο χωρο ξεχωριστά απ’ τους υπόλοιπους. Με ενόχλησε είναι η αλήθεια…

Ρε ροκιν χαμστερ, τι εγινε τελικα με το εισητηριο?? Ολα οκ??

Koιταξε κακα τα ψεμματα ο Coverdale δεν μπορει αλλο,αυτη ειναι η αληθεια,δεν ξερω για ποιους λογους η φωνη του εχει φτασει να ειναι σε τοσο κακη κατασταση η αν εχει προσπαθησει να κανει κατι για να την βελτιωσει η εστω να την διατηρησει σε ενα αξιοπρεπες επιπεδο και δεν γινεται τιποτα,αλλα πλεον δεν βγαινει η φωνη του.Αυτο φανηκε και στο νεο album των snake οπου ακομα και studio ο David φαινοταν οτι δυσκολευται αρκετα.Δεν ειχε ρε παιδι μου σε ενα κομματι μια κραυγη,ενα ουρλιαχτο αλα here i go again,αλα still of the night κλπ κλπ.(Οχι πως ειχαμε απαιτηση για κατι τετοιο αλλα νταξει…):frowning:

Καλο θα ειναι ειτε να αραιωσει τις συναυλιες που δινει ωστε να μην κουραζεται και καταπονειται τοσο η φωνη του η οσο και εαν δεν μας αρεσει να αποσυρθει απο την ενεργο δραση.:frowning: :-k

Μου το έδειξε η κουφάλα, όλα οκ!:stuck_out_tongue:

Φώτος απο αύριο γκάιζ, έχω μπολικες, θα τις βάλω σε ράπιδσερ όποιος γουστάρει κατεβάζει:)

Αυριο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Γιώργο Λιάγκα…

Cool! 8)

Στα χαμηλά ήταν όμως απίστευτος. Δηλαδή αυτό το Is this love…:roll:

Α ρε Δημήτρη όπως τα λες είναι, το έχει φτύσει το πνευμόνι ο Mr. Dave …

[SPOILER]

αφού προλάβαμε και το τελευταίο τρένο μια χαρά είμαστε … 8) 8) [/SPOILER]

yehh κι εμένα μου άρεσαν λιγάκι, αλλά τελικά μια συναυλία μπορεί να αλλάξει πάρα πολύ την γνώμη τελικά :wink: :wink:

και τι ΜΟΝΟ crowd surf ??
Εδώ ολόκληρο moshpit έγινε στους defs :metal: :metal: :metal: :metal: :metal:

Εδιτ:
Εδώ θέλω να καταγγείλω την χρήστρια larocca που μου βούτηξε το setlist κι ας φώναζα μια ώρα ότι είναι στα drums :stuck_out_tongue: