Ω ναι…
Rocket, yeah, sattelite of loooooove :stereo:
Το Love bites πόσο συνουσιάζει λάιβ ρε???
Ολα τα κοματια των def συνουσιαζουν live!!Απογειωνονται γιατι οι τυποι ειναι απιστευτοι performers!Ακομα και το making love like a man που το χα παρει στραβα μου αρεσε live!!
Καλα στο Switch 625 δεν πιστευα στα αυτια μου,ειχα χεστει απο χαρα ηταν κομματι που δεν περιμενα να ακουσω!!
Tρελη αρχη για ενα Def Leppard live!
Αγγλια δεν το παιξανεεεεεεε!!
Τίγκα οι Def…:roll:
Εσένα ξέχασα να σε αναφέρω
Τα λέμε Firehouse ρε!
και οι 2 πολύ καλοί, μακάρι να ξαναρθουν οι lepps!
Hδη σκασανε τα πρώτα βιντεακια
8O 8O 8O
Oχι ρε γαμωτο…Love bites!!!:?
Δυστυχως επαναληφθηκε και δω απ ο,τι βλεπω η κακιστη αποδοση του David…κριμα ρε γαμωτο,τοσο μεγαλος καλλιτεχνης να αυτοκαταστρεφει ετσι την εικονα του.[-X
Όντως. Μέχρι τη μέση ο Coverdale ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ, προς το τέλος κάτι πήγε να κάνει αλλά και πάλι…
Ίσως και να ήταν η τελευταία φορά που τους είδα. Δε θέλω να απομυθοποιήσω άλλο την μαγική / ονειρεμένη / αξεπέραστη συναυλία του 2003.
Leps, τα σχόλια είναι περιττά. Το “Bringin’ On The Heartbreak” το έπαιξαν ακουστικά, και ξαφνικά πάνε, πιάνουν τις ηλεκτρικές (χωρίς να το πάρω χαμπάρι) και χώνουν… πραγματικά ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, η τρίχα κάγκελο.
Κόσμο είχε καμιά 10άρα, αν ήταν σε ένα πιο μικρό χώρο (βλ.ΣΕΦ) θα είχε τρελή ατμόσφαιρα.
Έλα ρε Leps!!!
Με ξέχασες κιόλας ρε;
Τριήμερο ξέρεις που θα είμαι…
Αλλιώς Firehouse…:roll:
RIP για Coverdale. Τις ψιλές ούτε με ευνουχισμό δε τις έπιανε σήμερα. Ευτυχώς στις χαμηλές τραγουδούσαν τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος.
Καλοί οι Lepps αλλά not my style. Μία παρατήρηση. Μόλις έκλεισα το τόπικ Leppard Vs Jovi από τις καρτέλες του Firefox και βαριέμαι να το βρω για να το ποστάρω εκεί. Οι Jovi έπαιξαν 2+ ώρες. Οι Lepps 1,5. Για μένα αρκεί για να κάνει τη διαφορά…
ntaks,de perimena nanai toso gamo oi leps.edeiksan oti einai ap ta bands me ypsilo status,re mexri kai ta kainouria einai apolafstikotata,oti prepei gia live milame.
oson afora snake…mia ballad ok isa isa na pame gia katourima,ante defterh,e,meta solos k sta kapakia 3h parapaei…xoris plaka mepiase krampa sto sagoni.xathike ligh fortsada parapano?(oson afora to setlist)
όχι greeklish…
Καλημέρα και από μένα. Οι σνέικς με έκαναν να λυπάμαι, γιατί φαινόταν καθαρά πως ο David δεν μπόρούσε να τραγουδήσει. Ήταν και χάλια ο ήχος στην αρχή. Θυμηθείτε πόσα ρεφρέν άφηνε τον κόσμο να τραγουδήσει. Ασυνήθιστα πολλά. Ακόμα και όταν μιλούσε στο πλήθος δεν τον ακούγαμε καλά. Δεν είναι κατά τη γνώμη μου σωστό να σβήνουμε το όνομα μίας μεγάλης μπάντας επειδή το λάιβ τους δεν ήταν καλό. Αν και το υπόλοιπο γκρουπ καλά τα πήγε… Τέλος πάντων, εγώ δεν είχα πάει για τους Σνέικς.
Όσο για τη μία από τις 3-4 αγαπημένες μου μπάντες… το περίμενα. Ο Τζόε έλεγε και ξανάλεγε στον κόσμο για το πως ήταν δυνατόν να έρχονται για πρώτη φορά μετά από 3 δεκαετίες. Δεν μπορούσε να το πιστέψει και ο ίδιος… αλλά κανείς δεν του είπε πως το σόου που κουβαλούσαν στα τουρ τους, δεν το “σηκώναμε” στην Ελλάδα.
Θα συμφωνήσω ΑΠΌΛΥΤΑ με προλαλήσαντα, που ανέφερε την -για μένα τουλάχιστον- ΣΟΒΑΡΗ λεπτομέρεια: Οι Def Leppard παίζουν πολύ πιο χέβι στα λάιβ τους, σε σημείο να παθαίνεις παράκρουση με κομμάτια που δεν τα γούσταρες και πολύ στην αρχή. Χαρακτηριστικά ήταν δίπλα μου ένας 40άρης τύπος με μπλούζα AC/DC που στα πρώτα κομμάτια ήταν “βιδωμένος” προφανώς απαξιώντας να κουνήσει το κεφάλι του. Στο Sugar χτυπιόταν σαν το χταπόδι και συνέχισε μέχρι τέλους. Για να μην κουράζω όμως λέω αυτό. Πολύ μεγάλη μπάντα και σ’ όποιον αρέσει. Αλλά respect ακόμα και σε αυτό που (δεν) ακούσαμε απόψε από τον David Coverdale. 
[FONT=“Comic Sans MS”]Επιστράτευσα τη γοητεία μου και ήρθα μέχρι εκεί που φώναζες και ζήτησα γλυκά να μου το δώσουν…
κάποιος έπρεπε να το πάρει γιατί είχα βαρεθεί τις αγριοφωνάρες σου
δε θέλει κόπο θέλει τρόπο.
Από την άλλη κάποιος στην προηγούμενη σελίδα… είπε σε κάποιον άλλο ότι γίνετε κακός επειδή δεν γουστάρει τους Whitesnake.
Επειδή νυστάζω πάρα πολύ για να γυρίσω σελίδα ,να κάνω multi quote κτλ…
να πω ότι γουστάρω τους Whitesnake απίστευτα πολύ (και μάλιστα για το μεγαλύτερο μέρος της σχετικά σύντομης ζωής μου)
αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως απόψε ο David δεν είχε φέρει μαζί τη φωνή του (τη φωνάρα που είχε παλιότερα if you ask me).
[/FONT]
Χωρίς να είμαι φαν, και έχοντας ακούσει στην ουσία μόνο τα βασικά κομμάτια απο Whitesnake και Leppard, να πω ότι:
-
Ο Coverdale δε μ’άρεσε… Αν δεν είχα δει βιντεάκια από πρόσφατα lives, παίζει και να νόμιζα ότι άλλαξαν τραγουδιστή
Κατάντια, άλλη φωνή… κρίμα :-s ε, και πετούσε καμιά τσιρίδα για ξεκάρφωμα όποτε του έβγαινε. Καλύτερα να είχε αποσυρθεί και να έμενε η παλιά καλή εικόνα… -
Οι Leppard κεφάτοι, με λιγότερα άσχημα ποζεριλίκια, μου φάνηκαν πιο απολαυστικοί. Πολλές καλές στιγμές, το Love Bites (ναι!! :D) φοβερό… Αν και δεν έκανε τις απίστευτες ψηλές νότες που είναι για μένα το highlight του κομματιού, ο μεσιέ τραγουδούσε γενικά πολύ καλά! Α, και ο drummer με το ένα χέρι, πραγματικός ήρωας…
SOMEBODY SAVE MEEEEEEE :lol: :lol: :bow2: :lol3:
:lol: :lol:
Ο ηχος τραγικος στους Whitesnake αλλα καπως φτιαξανε τα πραγματα στους Leps.
Επαθα πλακα με τα απιστευτα backing vocals των Leps!!!=D>
Και τα 2 groups ήταν από τα αγαπημένα μου πριν από πολλά χρόνια, εκεί στις μέρες του Hysteria. Απίστευτη πόρωση και συνεχείς ακροάσεις και των 2 groups τότε, όμως τα χρόνια έχουν περάσει από εκείνες τις μέρες.
Χτες πήγαινα στη συναυλία με τον κρυφό πόθο-επιθυμία να μην είναι ο Coverdale τόσο κακός όσο διαβάσω μέσα στα φόρουμς. Δυστυχώς όμως ο David ήταν σε πολλά σημεία απογοητευτικός, όσο και ο ήχος των Whitesnake. Είναι δυνατόν μια μπάντα με τόσο μεγάλη ιστορία και τόσα πολλά απίστευτα κομμάτια, να ΜΗΝ ακούγεται; Ήχος χαμηλής έντασης και πολύ μπουκομένος. Προς το τέλος, όμως, και ειδικά στα Here I Go Again και Still of the Night, τα πάντα καλυτέρευσαν, ακόμα και η φωνή του παππού ποζερά, και ήταν πραγματικά ένα όμορφο και πορωτικό τέλος σε μία μέτρια εμφάνιση.
Για τους Def Leppard… πραγματικά ΔΕΝ το περίμενα! Τι εμφάνιση ήταν αυτή;;; Μου πήραν τα μυαλά και έμεινε άδειος ο εγκέφαλος!!! Πολύ καλός ήχος, εκπληκτική παρουσία, πολύ καλή ερμηνεία, εκπληκτικός ο μονόχειρ και απίστευτη ατμόσφαιρα! Πραγματικά πολύ μεγάλο συγκρότημα! Με πολύ κέφι το συγκρότημα, με ζωντάνια, έπαιξαν όπως έπρεπε και όπως αρμόζει σε ένα τόσο μεγάλο group! Πόρωση και 80s μαγεία, ήταν μια εμπειρία που δεν πρόκειται να την ξεχάσω!
Μετά από πάααρα πολύ καιρό έχω την επιθυμία να ακούσω ξανά και ξανά όλα τα μεγάλα άμπουμς των Def. ΜΑΚΑΡΙ να μας ξανάρθουν, και πραγματικά το πιστεύω.
Εγω θα συμπληρώσω μόνο για κάποιον που είπε οτι το σετ τον Σνέικ δεν είναι τοσο heavy οτι συμφωνώ.
Αλλα μόνο για φέτος. Τις άλλες φορές για όσους είχαν πάει (δηλαδή ειναι πάνω απο 18), ήταν σαφός πιο καλό με τραγούδια ύμνους που δε παίχτηκαν χθες, οπως το BAD BOYS, Cry In the Rain κ αλλες τόσες κομματάρες που λένε ότι το βαθος σε τραγούδια των Snake δε το φτάνει καμία Κουφή Λεωπάρδαλη.
Χθες όμως, ίσως γιατι πέρασα κ τα χρόνια του Dave,τα πράγματα ήταν διαφορετικά.
Πάντος καλοί κ νοσταλγικοί οι Def, τους χάρηκα αν κ στην δε του έδινα καμοία σημασία μιας κ έχουν λιγότερα τραγούδια με ουσία απο τους Snakes.