Οι Leps ανέκαθεν φημίζονταν για τα φοβερά πολυφωνικά ρεφραίν τους…
Μερικές ακόμα λεπτομέρειες απο το χθεσινό φοβερό live…
-H φοβερή αλλαγή απο ακουστικό σε ηλεκτρικό του Bringin on the heartbreak
-To φοβερό μπάσο του Savage αλλοτε με την σημαία της Αγγλίας και αλλοτε με της Μεγάλης Βρετανίας…
-Το for those about to rock (we salute you )το οποίο ηταν το intro του live…
-To φοβερό παίξιμο του Rick Allen στα τυμπανα (παιζει με κανονικό drum kit πλέον :!: )…Ο άνθρωπος είναι φαινόμενο…Περασε τοσα,αλλα απέδειξε οτι η ανθρωπινη θέληση και πάνω από ολα το μεράκι και η αγάπη για αυτό που κάνεις σε κανει να νικάς τα πάντα…Αll hail to Rick…
-Tα απίστευτα σόλο του Phil Collen…Σαν να μην πέρασε μια μέρα απο το Hysteria
-Η ήρεμη δύναμη Vivian Campell ο οποίος βλέποντας τον ενθουσιασμό του κόσμου στο τέλος ξεσάλωσε και αυτός…
-Ο αεικίνητος και ακούραστος Joe Elliot…Μεγάλος frontman,μεγάλη φωνή, ξεσήκωνε ευκολα τον κόσμο και έδειχνε κατενθουσιασμένος από την ανταπόκριση μας…Πολύ καλος και στα κιθαριστικά του καθήκοντα στο two steps behind και bringin on the heartbreak…
-Tο moshpit στο Armageddon it…
-H συγκλονιστική εκτέλεση του Love Bites…Ανατριχίλα σκέτη…
Kρίμα που δεν ακούσαμε και το too late (for love) αλλα στην τελική μικρό το κακό…Μια πραγματικά απίστευτη εμφανιση απο τις λεοπαρδάλεις που απέδειξαν οτι βαστάνε ακόμα και εκαναν πολλούς να το βουλώσουν…Αντε και του χρόνου με το καλό…
Υ.Γ R.I.P στον μεγάλο Steve Clark,ο οποίος χθες θα χαμογελούσε από κάπου ψηλά…
Y.Γ 2 το in the round in your face (dvd) θα φάει τρελλό λιώσιμο αυτές τις μέρες…
και όχι μόνο… Δεν ξέρω πως ήταν οι Linkin Park, αλλά χθες ο ηχολήπτης του Coverdale έδωσε ρέστα. Τα μισά κομμάτια αυτός τα έσωσε. Και για το λίγο που κάθησα μπροστά, μπορώ να πω πως άνετα πιστεύω πως κάποια σημεία στη φωνή του Coverdale ήταν playback. Και δε μιλάω για τα άπειρα delays και loops…
Whitesnake: respect για τον Coverdale, αλλά δεν μπορεί πλέον. Την παρτίδα την έσωσαν τα backing vocals και ο ηχολήπτης με τα διάφορα εφφέ… Μαγικό το δίδυμο των κιθαριστών (και ας έχω αδυναμία στον Reb).
Def Leppard: τι να λέμε τώρα, Φανταστικός ήχος, πολύ καλή απόδοση, φοβερό set list, να έπαιζαν και λίγο παραπάνω… Ειλικρινά μεγάλη μπάντα με αποκορύφωμα τον φοβερό Rick Allen. Τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπός όταν υπάρχει σιδερένια θέληση. Μπράβο στα παιδια από το Sheffield, χαλαρά τους ξαναέβλεπα, μεγάλη εμφάνιση, τρελλό πάρτυ από τον κόσμο…
Crowd surfing στο Love Bites… Απίστευτο Ελληνικό κοινό…
To kalytero sxolio akouei sto “tinaze to malli kai to akougame” :lol:
Karvou dont get crazy on me (edit:ennoo min pigaineis me tetoio blemma sta gigs apo do kai mpros)…To mono pou mporo na po einai oti den mporoun sygkrithoun oi dyo emfaniseis (whitesnake - Leppard). Den einai to idio prama. Ennoeitai o Dave den paei pouthena xoris engineer kai kommoti!
Magkes relax kai kali i plaka ston Dave (toumpano :lol: polles fores) kai gelasame alla exei ypostei kai o Elliot tetoies plakes se diafora forum, na to kserete.
Doste kai ligo sebasmo se ayta pou prosefere fonitika o Dave ola ayta ta xronia opos eida merika paidia na to kanoun. O Elliot den itan pote oute kan konta. Pantos re sy Karvou me kseskises me tin ataka sou :lol:
Οι def leppard με αφησαν μαλακα απιστευτοι …θεοι αξιζαν καθε euro οτι και να πω ειναι λιγο…ανετα τα ξανασκαω.απιστευτος ηχος …απιστευτες κιθαρες απιστευτη συνοχη στον ηχο…και φυσικα τρομερος τραγουδιστης που κρατιεται σε απιστευτη φορμα…γιατι οπως και να το κανουμε αν ο τραγουδιστης δεν την παλευει ολα πανε στον κουβα…
οσο για τους whitesnake ηταν απλα μαπα…καλυτερη στιγμη το is this love …οπως επισης και ο aldrich…πολυ καλος…απλα πρεπει να αρχισει να ψαχνει για αλλη μπαντα χαραμιζεται…
Ναι ρε συ dazman προφανώς δεν σβήνεται τίποτα από όσα έχει κάνει ο dave απλά ε όπως και να το κάνουμε το έχει φτύσει το πνευμόνι πλέον … :? :? :? :-s
Το θέμα είναι μπορεί να ξαναστρώσει ή είναι οριστικό το πέσιμο της φωνής … :-k :-k
Oi Def Leppard ειναι πολυ καλοι live , τους εχω δει και Αγγλια. Εμπειρη μπαντα.
Παντως θα ηθελα να επαιζαν και Τοο Late και Foolin και Μιrror Mirror(τα δυο τελευταια τα εχουν παιξει φετος)
Τεσπα μια χαρα ηταν, σε κλειστο χωρο ο ηχος θα ηταν ακομα καλυτερος.Ειχε ωραιο φωτισμο.
Αυτο με το crowd serfing μου εκανε εντυπωση παντως δεν το περιμενα χαχα…
Whitesnake εβλεπα πρωτη φορα.Αρκετα καλοι ηταν ειδικα στο τελος.
Το θεμα ειναι οτι επικεντρωνεσαι στον Coverdale βασικα ενω στους Leps σε ολους αφου ειναι πολλα χρονια μαζι, μονο ο Cambell ειναι νεος(λεμε τωρα…απο το 92 ακομα νεος…)
Επισης με χαλασαν λιγο οι κινησεις του Coverdale οταν τις επαναλαμβανε (τριβω το stand του μικροφωνου…κλπ) και οι κραυγες του…
Οι Hannibal ήτανι αρκετά καλοί, ιδίως ο τραγουδιστής έχει φωνάρα.
Τώρα οι Whitesnake εκτελεστικά ήταν άψογοι σε ένα κατά τα άλλα χάλια setlist. Ο Coverdale δυστυχώς έχει χασει τη φωνή του, μία έπιανε τα π@π@ρια του σε στυλ Michael Jackson μήπως και βγάλει μια κραυγή, μία έβαζε τα χέρια του στο στόμα λες και βλέπαμε λεσβιακή σκηνή σε τσόντα. Δυστυχώς ήταν η χειρότερη εμφάνιση των Whitesnake σε σχέση με τις δύο προηγούμενες φορές. Δεν θα αναφερθώ στο άθλιο copy paste Plant τελείωμα.
Με το έμπα των Leppard υπήρχε πρόβλημα στα πρίμα, ο Elliot ακουγότανε χάλια, ευτυχώς έφτιαξε από το δεύτερο και μετά. Το θετικό ήταν ότι τα καινούργια τραγούδια των Leppard πήραν την πραγματική μορφή τους στο σανίδι, επιβεβαιώνοντας το συμπέρασμα που είχα βγάλει ότι όντως η παραγωγή στις κιθάρες ήταν το πρόβλημα στο καινούργιο album. To κοινό ήταν ολίγον ψόφιο σε ορισμένα σημεία, εκεί έδρασε ο Elliot kαι φάνηκε η αξία του σαν performer. Δυστυχώς δεν ικανοποιήθηκα 100%, μιας και περίμενα μεγαλύτερο setlist.
Οι Whitesnake δεν ήταν στα φόρτε τους σίγουρα, αδικήθηκαν και από έναν πολύ κακό ήχο.
Στο 2ο μέρος ο ήχος διορθώθηκε κάπως.
Από την άλλη οι Def Leppard ήταν πραγματικά αποκάλυψη!
25 χρόνια μετά από τότε που ακούγαμε παιδιά για πρώτη φορά τα τραγούδια τους, ήρθαν να ξυπνήσουν πάλι το ίδιο συναίσθημα με εκπληκτικό performance! Όλο το group είναι πραγματικοί μουσικοί, πολύ καλύτεροι και από τα album, δίνοντας εκτελέσεις που αξίζουν πέρα και πάνω από αυτών του studio.
Η φοβερή εκτέλεση του Rock on (που στις έξω συναυλίες είναι ακόμη πιο μεγαλειώδης live from Vegas 9/22/07 ), το ακουστικό Bringing on the Heartbreak με το πορωτικό switch στο τέλος (μία παλιά live εκτέλεση Bringing on the Heartbreak (live '87) ) , το δυνατό Pour some sugar on me?
Λυπάμαι που τους είδαμε τόσο αργά στην καριέρα τους. Η live performance αποδεικνύει και αναδεικνύει την αξία ενός συγκροτήματος.
Συγκινητικοί?
Rocket
C’mon, C’mon
Animal
Nine Lives
Make Love Like A Man
Love Bites
Two Steps Behind
Bringin On The Heart Break
Switch 625
Hysteria
Armageddon It
Photograph
Pour Some Sugar On Me
Rock Of Ages
Let’s Get Rocked
Kατι θα εχω κανει λαθος σιγουρα, διορθωστε με…
Πολυ καλη βραδια χθες! Απο τις 9 μεχρι τις 12μισι πολυ κεφι. Οι Whitesnake καλοι ηταν, Ο Coverdale οντως δεν περναει καλη εποχη, αλλα πιστευω πως το ευχαριστηθηκε ο κοσμος, ειδικα προς το τελος.
Οι Def Leppard, οι αγαπημενοι μου απο εκεινη την εποχη του ροκ, παρα πολυ καλοι!!! Προσαρμοσαν το σετλιστ, στο γεγονος οτι 1η φορα επαιζαν στην Ελλαδα και δεν πρεπει να εφυγε κανεις παραπονεμενος. Κορυφαια στιγμη πιστευω ηταν το ακουστικο ΒΟΤΗ που ξαφνικα αρχισε να βαραει!
ΥΓ Το οτι ειχε περασει η ωρα και θα εφευγαν τα τρενα, πρεπει να μειωσε το σετλιστ κατα 1 τραγουδι, το καινουριο Bad Actress μαλλον. Μικρο το κακο δλδ
Κι άλλοι τραγουδιστές κοντεύουν ή εχουν πατήσει τα 60, αλλά βρίσκουν τον τρόπο να διατηρούν τη φωνή τους (βλέπε Dio, Gillan). Ποιος Coverdale τώρα; Τα καραγκιοζιλίκια που έκανε δεν ταιριάζουν με την αισθητική κανενός νοήμονος όντος. Και το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά είναι τελείως προσποιητά και fake για να καλύψει την απουσία φωνής. Ακόμα και οι ατάκες του πρέπει να ήταν γραμμένες από πριν σε χαρτί. Πάλι καλά που έχει πολύ καλούς μουσικούς μαζί του και το έσωσαν λίγο.
Def Leppard:
Επιτέλους! Κάποιοι τους περιμέναμε 20 χρόνια και μας αποζημίωσαν. ΕΤΣΙ παίζουν οι πραγματικές rock μπάντες. Απίστευτη συγκίνηση, φοβερό στήσιμο, rock - λίγο ποζεράδικο - αλλά σε καμία περίπτωση ξεκωλέ, όπως ο μπαρμπα-David. Μετά το “Rocket” έστρωσε ο ήχος, και μέχρι το “Make love like a man” είχε γίνει κορυφαίος. Πολύ καλή επιλογή κομματιών για μιάμιση ώρα, άντε την επόμενη φορά μόνοι τους για περισσότερη ώρα.
Rocket
C’mon, C’mon
Animal
Nine Lives
Make Love Like A Man
Love Bites
Sav bass solo/ Rock on
Two Steps Behind
Bringin On The Heart Break
Switch 625
Hysteria
Armageddon It
Photograph
Pour Some Sugar On Me
Rock Of Ages
Βασικά αισθάνομαι ντροπή που δεν είχε κόσμο. Έπαθα σοκ!!! Από την μία φωνάζουμε σε μια χώρα που είμαστε και ροκάδες ότι δεν έρχονται και όταν το κάνουν δεν πάμε. Ειλικρινά αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Κάτι τέτοια βλέπουν και γι’αυτό δεν έρχονται στα 20 ή 30 χρόνια ποτέ π.χ BJ ή οι ίδιοι.
Whitesnake: Κακός ήχος, κάτι που συνέβη και στην προηγούμενη συναυλία, απίστευτοι κιθαρίστες, Ο COVERDALE το έχει χάσει και είναι κρίμα για το level του παρόλα αυτά μου θύμισε τον παλιό του καλό ευατό στο HERE I GO AGAIN και STILL OF THE NIGHT, όπου κυριολεκτικά βούρκωσα από την φόρτιση. Το IS THIS LOVE πολύ χαμηλό και άτονο. Παρόλα αυτά για εμένα είναι ένας LEGEND που συνεχίζει να μου προκαλεί ανατριχίλα και δέος είτε τον βλέπω , είτε τον ακούω.:respect:
LEPPS: Αισθητή η διαφορά!!! ΘΕΟΙ (μεγάλη αδυναμία)
ELLIOT - ALLEN - COLLEN - VIVIAN - SAVAGE - ΤΡΕΛΑ!!!
Δεν ξεχωρίζω κανέναν. Είχαν απίστευτη ενέργεια, σκηνική παρουσία, φωνητικά.
Ο JOE έδωσε ρέστα, ξεσήκωνε μέχρι και γιαγιάδες, γαμάτη φωνή, γαμάτος FRONT MAN.
Κορυφαίο LOVE BITES με μια απίστευτη εκτέλεση και COLLEN - VIVIAN σε ένα ανατριχιαστικό σόλο!
ALLEN, ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ μόνο θαυμασμό και συγκίνηση να τον παρακολουθείς!!!
SAVAGE ρέστα όπως πάντα φυσικά!!!
Είχαν απίστευτο ήχο!!!
Χτυπιόμουνα ασταμάτητα και τραγούδαγα από την αρχή ως το τέλος.
Απίστευτη αίσθηση!!!
Από το SUGAR είχα ανέβει σαν την τρελή και χτυπιόμουν στο κάγκελο του διαζώματος.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ BRINGIN…απλά θεικό, απλά απίστευτη αλλαγή που δεν την πήραμε και χαμπάρι.
ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΑ!!! :bounce: :bounce: Από τις καλύτερες μου EVER!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΛΟΣΚΥΛΑ, ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο JOY. Εγώ πάντως θα είμαι ξανά εκεί.
ΘΕΟΙΙΙΙ!!!
Τέλος νομίζω ότι το χάρηκαν και αυτοί πολύ.
ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Σ’ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!
Α ναι, ντρεπόμουν να το πω πρώτη… :oops: αλλά συμφωνώ. Το είδαν τα μάτια μου! Και αααν (που δεν) ήταν τα backing vocals και κάναμε λάθος, τότε απλά ο Coverdale δεν τραγούδησε ΚΑΘΟΛΟΥ… :!: :-k Τουλάχιστον άμα είναι να κάνεις playback κάν’το σωστά. Μη λες “δικό σας!”, στρέφεις το μικρόφωνο στο κοινό, και η φωνή σου ακούγεται ακόμα! :lol: #-o
Οι Leps τα έσπασαν. Greatest hits set ως επι το πλήστον - και μένα μου έλειψε το too late for love που το έχω άχτι - αλλά ήταν απολαυστικότατοι. Ο Elliot είχε πολύ κέφι και η φωνή του ήταν μια χαρά. Εντάξει δεν το γέμισαν το Καραϊσκάκη, αλλά είχε αρκετό κόσμο. Στα τραγούδια από το Armaggeddon it και μετά έγινε πανζουρλισμός: rock n’ roll party!! 'Αντε να ξανάρθουν για 2ωράκι γεμάτο να γίνει το σόσε.
Για τους Whitesnake κρίμα που ο Coverdale ήταν τόσο πεσμένος… μου φάνηκε άρρωστος - ήταν και φανερά βραχνιασμένος. Προσωπικά πιστεύω ότι απλά δεν ήταν η μέρα τους και δεν νομίζω ότι ‘έχουν τελειώσει’. Πάντως μπορούσε να αποφύγει την προσποιητή επικοινωνία με το κοινό γλύφοντας το δάχτυλό του και τρίβοντας τις ρόγες του 10 φορες σε κάθε τραγούδι! Γιατί φαινόταν ότι δεν τα ένιωθε εχθές. Πιστεύω ότι εαν ξανάρθουν δεν θα είναι τόσο πεσμένοι. :papas: