Δεν τα κατάφερα τελικά να πάω χθες…Πριν λίγο μίλησα με πολύ καλό μου φίλο και φανμπόη DC…
Τέλος λοιπόν,αυτό ήταν,ό,τι ξεκίνησε το 2003,τελείωσε πλέον,τα πρώτα σημάδια τα’χαμε δει πριν 2 χρόνια live…
Οι Def Leppard τσάκισαν,έσκισαν,ισοπέδωσαν…
Κρίμα DC:(
ικανοποιητικοι οι whitesnake
δεν περιμενα κατι παραπανω απο τον κοβερντειλ
ηξερα που βρισκεται η φωνη του
ξερω και τα ποζεριλικια του και περιμενα να τα δω
πολυ καλη η υπολοιπη μπαντα
ιδιαιτερα το headbanging στο still of the night!!!
leppard συγκινητικοι
απλα ενα παραπονο\απορια
μονο σε μενα φανηκαν μετρια τα φωνητικα του ελιοτ?
το ενοχλητικο εκο στα πρωτα τραγουδια?
οι ψηλες του (κυριως στο photograph) που ηταν λες και τραγουδουσε μικρο παιδι?
λετε για τον κοβερντειλ, ο ελιοτ δεν εδινε συνεχεια “πασες” στο κοινο?
γιατι και οι 2 μπαντες παιξανε σολο κιθαρα μεσα στο πρωτο μισαωρο?
τεσπα δεν θελω να γινω κακος
το both οντως ηταν τελειο
οπως και το switch οπου εριξα τρελο headbanging
παντως μπροστα αριστερα που βρισκομουνα
δεν τραγουδουσε ο κοσμος
και δεν ακουγοτανε και ο υπολοιπος που βρισκωνταν στο κεντρο
οταν βγαλανε τις ακουστικες κατι ειπανε να παιζανε κανα κομματι zeppelin
κανεις δεν το πιασε απο τι φανηκε
ο ελιοτ το εξελαβε οτι δεν καταλαβαινουμε τι λεει!!
τωρα ή αγγλικα δεν ξερουμε ή ειμαστε εντελως “περαστικοι” απο τα λαιβ
δεν εξηγειται αλλιως
ενας μικροτερος χωρος θα λειτουργουσε πολυ καλυτερα οπως ειπωθηκε παραπανω
whitesnake -> οταν τους ειχα δει πρωτη φορα πριν δυο χρονια παρολο πως ουτε τοτε ο cov δεν ειχε καλη αποδοση, επειδη ηταν η καυλα της πρωτης φορας ειχα καραγουσταρει και δεν με πειραξε τοσο… χθες ομως πρεπει να το ομολογησω οτι απογοητευτηκα… εκανε και γενικως μεγαλη κοιλια η συναυλια καπου στη μεση επιδη επαιξε αρκετα απο το καινουριο (το οποιο προσωπικα το θεωρω πατατα) και ενω η μπαντα μουσικα ηταν πολυ καλη το ολο σκηνικα και ειδικα με τις υπερβολικες ποζεριες του cov ηταν λιγο :? :-s:( …
def leppard -> ναι ενταξει εδω μπορει να μιλαει η καυλα της πρωτης φορας αλλα κιολας ειχαν και πολυ καλο ηχο και φοβερο σετλιστ, και πολυ ορεξη και γενικως ηταν παρα πολυ ωραια… και για να τα λεμε ολα ουτε και η φωνη του του ελιοτ ειναι οπως ηταν, οχι τοσο στη διαρκεια αλλα στο τοι στα αυτια μου μου φανηκε οτι εχει χασει πολυ απο το “χρωμα” της…
εν κατακλειδι και επειδη γενικως δεν με αρεσει να ειμαι πολυ ψειρας εξ’αλλου I know it’s only rock’n’roll but I like it, εγω καραγουσταρα πολυ χθες ειδικα στους λεπαρντ αλλα ακομα και στα ασπροφιδα εγω τραγουδουσα και περνουσα καλα… αντε παντα τετοια!!
π.ς οποιος θελει ινφο για τις κινκι καταστασεις που συνεβησαν μεταξυ αγνωστων κορασιδων και του κοζι πμ μι…
Apanto sta bold. Ston Karvou to eipa giati pige epireasmenos apo proigoumeni syzitisi. Den amfisbito tis protheseis tou kai pio poly…ta matia kai ta aytia tou.
Mexri 3 kai epimeno. Enas tragoudistis pou kapnize (metaksy allon) maniodos kai den gnorizo an synexizei, plus to repertorio (simantikotato), plus i fortisi ton xronon kai poso exeis gymnasei kai proseksei tis vocal chords, plus i ilikia kathorizoun an mporeis kai 3 esto kai periorismenou setlist. H kampsi ton tragoudiston arxizei apo ta 40 opote katalabainete ti leo. Paizoun para polla se enan tragoudisti. Enas kitharistas mporei na paei stin synaylia meta apo aneleiti kraipali kai na ta bgalei pera…
Μία σημείωση: Το 2003 ο Cov. είχε ήδη “χάσει” πολύ, αλλά ήταν σε τέτοια κατάσταση που δε σε ενοχλούσε. Σκεφτόσουν ότι ναι μεν έχει πρόβλημα στα ψηλά, αλλά η όλη απόδοση σε έκανε να το παραβλέψεις.
Χθες απλά δεν μπορούσες να κάνεις αλλιώς από το να σκέφτεσαι πως δεν του βγαίνει τίποτα.
Το αντίστοιχο του 2003 με τον Cov. έγινε περίπου χθες με τον Elliot. Έβλεπες ότι δεν πιάνει τις ψηλές, αλλά γενικά ήταν μια χαρά (κυρίως μετά από 5-6 κομμάτια, όταν και “ζεστάθηκε”) και δε σε ενοχλούσε το πρόβλημα.
Στο Photograph ειχα και εγω την εντυπωση πως κατι δεν πηγαινε καλα με την φωνη του, αλλα αμεσως μετα στο Pour Some Sugar On Me μια χαρα ακουγοταν οποτε υπεθεσα πως εγω δεν ακουγα καλα. Σε γενικες γραμμες καλος ηταν ο ηχος, αλλα τα μπασα (του ηχου, οχι το μπασο) ηταν πολυ δυνατα πιστευω.
οχι μια χαρα ακουγες στο φοτογκραφ αυτος δεν μπορουσε να τα βγαλει καλα τα φωνητικα αλλα τι καθομαστε και το συζηταμε αφου περασαμε καλα…
ροκ εν ρολ παιζουν οχι κλασικη μουσικη…!!!
α και κατι αλλο… δεν τον δινω τον βρωμογαυρο μοδ…!!!
Mazi sou. Apla ithela na eimai dikaios meta apo syzitiseis pou ekana me tous Parkakides. Na xrisimopoioun ola ayta ta kaloudia pou eida stis stage photos gia kalo kai oxi poniro skopo giati tha tous parei o diaolos.
Apla kapoia metriasmena sxolia opos tou Signal boithoun sto na katalabainei kalytera kapoios pou den itan ekei. Ektos an xrisimopoioun kapoio sosia tou Elliot. Min trelathoume kiolas…
Ο Coverdale (αν γραφεται ετσι) πρεπει να ειναι μαλακας… Αυτο το λεω γιατι δ μου αρεσαν καθολου οι κινησεις που εκανε πανω στην σκηνη και επισης θιγεται οταν του λενε πως μιμειται τον Ρομπερτ Πλαντ… Ελεος ρε καραμητρο!!! Ποιος την εχεις δει!!! Ειναι 2008 εισαι γυρω στα 55-60 κ κανεις κ λες τετοιες βλακειες??? Κριμα γιατι οι Whitesnake παιζουν πολυ ωραια μουσικη…
Εκανε ο David ποτε καταχρησεις?:-k Αλκοολ,ναρκωτικα και τετοια καλα πραγματακια? Γιατι καταστραφηκε ετσι η φωνη του…:-k ,ειναι γνωστο οτι καποτε αντιμετωπισε σοβαρο προβλημα με τις φωνητικς του χορδες και χρειαστηκε να κανει επεμβαση για να “σωσει” την φωνη του,αλλα σιγουρα φερει ευθυνη και ο ιδιος που δεν προσεξε στην μετεπειτα πορεια…[-X
[I]
Σε αυτό το σημείο ο Cοverdale πλήττεται από μια ασθένεια η οποία παραλίγο να του στερήσει τη δυνατότητα να τραγουδάει, όμως τελικά μετά από μια πολύ δύσκολη επέμβαση οι φωνητικές του χορδές του σώζονται. [/I]Μοναδικό τίμημα το ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός με τη φωνή του από εδώ και μπρος.